- 10 Aralık 2018
- 1.231
- 1.791
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #3.801
Silikleşmesi daha önemli sanırım değil mi ? Şimdakşamda test yapayım bu akşam ve yarını da değerlendirim ama ilginçtir ki hiçbir yumurtlama belirtisi Yok sadece hafif akıntıAkşam tekrar yap siliklesirse ya geceyi ya sabahı degerlendir siliklestigi günü boş gecme
Evet koyuldu bitti demek değil.siliklesirse catlıyo belirti olmak zorunda değil ne güzel ben yumurtlama öncesinden buyana bel ağrısı çekiyorumSilikleşmesi daha önemli sanırım değil mi ? Şimdakşamda test yapayım bu akşam ve yarını da değerlendirim ama ilginçtir ki hiçbir yumurtlama belirtisi Yok sadece hafif akıntı
Benim şuan çok kötü belin ağrıyor bu seferde tutmadı sanırımkızlar napıyorsunuz var mı bir gelişme
Çok zor beklemekCanım dördünde silikleşse bile 4+14 : 18'inde olman lazım 18-19 gibi bekle. Olmazsan 19-20 gibi test denemen en sağlıklısı
Canım ben bu kadar koyu rengi daha görmedim resim atacam ama dosya yüklemiyor
Evet gerçekten öyle ben piki yakaladım fakat değerlendirmeler oldumu bilemiyorum 10 gün beklem gerekiyor nslasıl geçer bilmiyorum. Testeki işaretler degerlendirdigimiz günler 17_19 geceleri 22 sabahı tutturabildik mi sizce kızlarÇok zor beklemek
sagol cnm aynı marka ama n ile başlayan siteden sipariş ettim şimdilikte 4 tane kaldı elimde birini dün aksm yapmıstım ikinci testi aynı saatte yapıyım demi akşamLab. Diye başlayan bir marka var 30 tanesini 29 tl ye aldım g. G. Dan adetin bitince basla sıvı tüketimine dikkat et ve köyü gördün günü tlfda adet takvimine kaydet
Aynı saat önemli ben sabah yapıyorum geneldesagol cnm aynı marka ama n ile başlayan siteden sipariş ettim şimdilikte 4 tane kaldı elimde birini dün aksm yapmıstım ikinci testi aynı saatte yapıyım demi akşam
bence lh yükselmiş cnm degerlendir bugünü ve yarınıKızlar dün pic olmuş mu diye fotoğraf atmıştım sanırım. Uygun olmuş akşam tekrar deneteceğim
Inşallah tutar stresli günlere giriyoruz tuttu mu tutmadimi bat günleri yaklaşırkenEvet gerçekten öyle ben piki yakaladım fakat değerlendirmeler oldumu bilemiyorum 10 gün beklem gerekiyor nslasıl geçer bilmiyorum. Testeki işaretler degerlendirdigimiz günler 17_19 geceleri 22 sabahı tutturabildik mi sizce kızlar
Evet zaman geçmek bilmiyor gibi 6 gün sonra ovulasyon testini tekrarlamayı düşünüyorum elimde 1 tane erken 2 tane normal gebelik testi var eğer ovulasyon koyu çikarsa erken gebelik testini yaparım 6 tane ovulasyon testim kaldı. Yumurtlama zamanı akıntım oldu en son dün koyu kıvamlı şeffaf yumurta akı gibi birşey geldi ve kesildi dün kasıklarım ve belim baya sancılandı bugün sabah kasıklarımda kafif sancı vardı şuan geçti. Kafaya takmamaya çalışıyorum ama merak ediyorumInşallah tutar stresli günlere giriyoruz tuttu mu tutmadimi bat günleri yaklaşırken
Bana yine de biraz soluk geldi belki akşam daha da koyulaşır ama inşalalh olmuştur :)bence lh yükselmiş cnm degerlendir bugünü ve yarını
Hamile misin acabaaaa ay hadi inşallah hamile olunca hep bu şekilde kırmızı oluyorEeee ben şimdi tekrar mı yumurtladım
Sanki silikleşmeye başlamış canım benim de bu şekilde oldu koyu oldu yavaş yavaş silikleştiEeee ben şimdi tekrar mı yumurtladım
ama yükselmeye başladığının göstergesi çünkü çokta silik değil.. inşallah oluyo cnmBana yine de biraz soluk geldi belki akşam daha da koyulaşır ama inşalalh olmuştur :)
Canım senin 13 ve 14. Günler pik olmuştu sanırım degil mi? 18. Günün tekrardan koyulaşmaya başlamış görülüyor acaba tutmuş olabilir miAmeliyat olalı bir yıl oldu artık dikişler iyi olmuştur sanırım yeni evliyim ama 37 yaşındayım inşallah olcak sıkıntım yok ama naz ediyo sıpa
Geçmiş olsun ne için ameliyat oldunAmeliyat olalı bir yıl oldu artık dikişler iyi olmuştur sanırım yeni evliyim ama 37 yaşındayım inşallah olcak sıkıntım yok ama naz ediyo sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?