Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşam tekrar yap siliklesirse ya geceyi ya sabahı degerlendir siliklestigi günü boş gecme
Silikleşmesi daha önemli sanırım değil mi ? Şimdakşamda test yapayım bu akşam ve yarını da değerlendirim ama ilginçtir ki hiçbir yumurtlama belirtisi Yok sadece hafif akıntı

Silikleşmesi daha önemli sanırım değil mi ? Şimdakşamda test yapayım bu akşam ve yarını da değerlendirim ama ilginçtir ki hiçbir yumurtlama belirtisi Yok sadece hafif akıntı
Evet koyuldu bitti demek değil.siliklesirse catlıyo belirti olmak zorunda değil ne güzel ben yumurtlama öncesinden buyana bel ağrısı çekiyorum

Çok zor beklemek
Evet gerçekten öyle ben piki yakaladım fakat değerlendirmeler oldumu bilemiyorum 10 gün beklem gerekiyor nslasıl geçer bilmiyorum. Testeki işaretler degerlendirdigimiz günler 17_19 geceleri 22 sabahı tutturabildik mi sizce kızlar

Eklentiler

• IMG_20190116_134240.webp
    22 KB · Görüntüleme: 60
Sağolun kızlar yorumlarınız için. Normalde 28 günde bir adet olurdum ama geçen ay günüm geçti doktora gittim ilaç verdi sonra kimyasal oldu derken 45 günü buldu. İlk kez bu ay ovülasyon testi yapıyorum. İlk yaptığım da hemen çıkıyor dünden beri diğerleri de çıkıyordu ama koyulaşıyordu sonra dan . Bugünü değerlendirdim bakalım

Lab. Diye başlayan bir marka var 30 tanesini 29 tl ye aldım g. G. Dan adetin bitince basla sıvı tüketimine dikkat et ve köyü gördün günü tlfda adet takvimine kaydet
sagol cnm aynı marka ama n ile başlayan siteden sipariş ettim şimdilikte 4 tane kaldı elimde birini dün aksm yapmıstım ikinci testi aynı saatte yapıyım demi akşam

Inşallah tutar stresli günlere giriyoruz tuttu mu tutmadimi bat günleri yaklaşırken

Inşallah tutar stresli günlere giriyoruz tuttu mu tutmadimi bat günleri yaklaşırken
Evet zaman geçmek bilmiyor gibi 6 gün sonra ovulasyon testini tekrarlamayı düşünüyorum elimde 1 tane erken 2 tane normal gebelik testi var eğer ovulasyon koyu çikarsa erken gebelik testini yaparım 6 tane ovulasyon testim kaldı. Yumurtlama zamanı akıntım oldu en son dün koyu kıvamlı şeffaf yumurta akı gibi birşey geldi ve kesildi dün kasıklarım ve belim baya sancılandı bugün sabah kasıklarımda kafif sancı vardı şuan geçti. Kafaya takmamaya çalışıyorum ama merak ediyorum

Ameliyat olalı bir yıl oldu artık dikişler iyi olmuştur sanırım yeni evliyim ama 37 yaşındayım inşallah olcak sıkıntım yok ama naz ediyo sıpa
Canım senin 13 ve 14. Günler pik olmuştu sanırım degil mi? 18. Günün tekrardan koyulaşmaya başlamış görülüyor acaba tutmuş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…