Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy görmedim evet napıyorsun minnoş anne :)
Benim batıma 7-8 günüm var heyecanla bekliyorum yarın erken gebelik testi yapacağım bu ay da olsun lütfen dua edin bana :)
Minnos hangi acidan :)) minnos diye ben kucuk annelere diyom da
7 8 gune erken gebelik testi erken diye dusunuyorum ben ama sen bilirsin tabi.. insallah tutmustur saglicakla:)
Benim bat 8i bakalim benim tutcak mi?

Merhaba cnm. Pik degil gibi bu.. teste devam et canim oyle belli olur...
Ablacım bugün kasık ağrım yok. Sabah altı da uyurken midem bulanıyordu kendi nefesimden bile tiksinti bulantı hissetrim sonra geçti. Afedersin... Şimdi test alıcam bakıcam ama hergün ilişki devam ediyor. Strese girmiyorum.

bata kaç kaldı?

Ablac
Ablacım mrb bu benim dün yaptığım testimdi sence pik olmuş mu dünden beri sol kasığımdaa bıcak saplanır gibi ağrı oluyor bana bilgi verirsen sevinirimm
ablacımm dün instadan yazdığım abla henüz pik yok ama yakın demişti.. Şimdi 3 gün geçti test yoktu ama ben hergünü değerlendirdimm bugün test aldm eve geçince yapıcam canım

A
Bazılarında bu koyuluk pik olabiliyor testin sanırım L ile başlayan marka bugünü kaçırma. Yarın koyulaşırsa silikleşene kadar gün aşırı veya her gün deneyebilirsiniz.
Aynenn L...marka. En iyisi bu. Zaten 17.günden sonra bugün 19. Gün muhtem3len pik oldu çatladı.. Herhün değerlendirdim. Bugün test aldım akşam yapıcam silik çıkarda tamamdır

Sağol ablamm yoo telaş değil heyecan var çoool istiyoruz ablacım Rabbim nasip etsin herkese. Evliliğimizin 4. Ayı bizim
Hmm daha çok yenisin önce bi evliliğe kocana alışsaydın daha iyi olmaz mıydı :) hayırlısıyla o da gelir merak etme..Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

Insallah Rabbim kimseyi evlat kokusuna hasret birakmaz bizi de canim. Sakin stres yapmazaten cok yeni evlisin insallah yakin zamanda olur ne kadar sikarsan kendini o kadar gec olur
Aminn canm amin aynen öyle bizde öyle sakin sakin stressiz yaşıyoruz. Rabbim size de nasip etsin.

Kizlar test yapmidtim dun koyuydu ama degerlendiremedik k.v k.p hastalar uani yine hüsran dun yumurtlama gunumdu hrm bakalim kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…