Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

11.01.2019 da yaptırdım canm. Sonucum da aşağıdaki gibi;
Fsh 8.5
Lh 7.2
Prolaktin 21.1
Tsh 2.85
Estradiol (E2) 52.6
Amh 1.19
Ovulasyonu bugun de yaptım hepsini ekliyorum yine

Eklentiler

• 20190125_140412.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 47
11.01.2019 da yaptırdım canm. Sonucum da aşağıdaki gibi;
Fsh 8.5
Lh 7.2
Prolaktin 21.1
Tsh 2.85
Estradiol (E2) 52.6
Amh 1.19
Ovulasyonu bugun de yaptım hepsini ekliyorum yine
Sonuclarin gayet iyi kuzum hic canini sikma yuzunu asma.... Bir kac aya gelir beklenen hic dusunmee..

Sonuclarin gayet iyi kuzum hic canini sikma yuzunu asma.... Bir kac aya gelir beklenen hic dusunmee..

Hormin testi yaptırdım doktor da dedi sorun yok diye ama işte her doktor farklı söyleyince çok kafa karışıyor. Biliyorum daha uzun seneler bekleyen olmuştur ve vardır eminim ama yinede insan üzülüyor 1 ay değil 5 ay değil 2 sene. Hayırlısı olsun bizim olsun diyorum tabi :)

olabilir canım sen yine çok koyuyu görünce boş geçmegeç yumurtlama falan olabilir. Ama bazen yumurtlama olmasa dahi aylık Lh artışı olabiliyormuş. Çok duydum tam tüp bebeğe başlayacağı ay kendiliğinden hamile kalan.

Bugün de olmadım ama tüm belirtiler kırmızıların gümbür gümbür geleceği yönünde. Bol yürüyüş de yaptım. Sabaha bekliyorum.

Bugün de olmadım ama tüm belirtiler kırmızıların gümbür gümbür geleceği yönünde. Bol yürüyüş de yaptım. Sabaha bekliyorum.
An itibari ile kırmızıları gördüm. Yeni ayımız hayırlı olsun. Testler yanıltmadı en koyu 15. gün idi 16'da silikleşme olduydu hafif ve tam 14 gün 1 saat sonra kırmızı kartı yedim :)

An itibari ile kırmızıları gördüm. Yeni ayımız hayırlı olsun. Testler yanıltmadı en koyu 15. gün idi 16'da silikleşme olduydu hafif ve tam 14 gün 1 saat sonra kırmızı kartı yedim :)
Hayirlisi olsun rabbim inşallah biran önce verir. İlişki nasıl olmuştu hangi günler

Ya aslında doktora gitmeden önceki gün çatlamış mıdır acaba diye düşünüyorum canım. Çünkü o gün iki test yaptım ikisinde de çok koyu çizgi vardı. Ama doktor görmez miydi öyle olsa. Bana yumurtan çatlamış demedi çünkü. Doğrudan tüp bebek uzmanına gözükmen lazım dedi. Bir de şöyle bir durumum var daha bat a 15-16 gün var ama iki gündür adet sancısı gibi sancım oluyor. Kendimi de umutlandırmak istemiyorum 7-8 aydır uğraşıp sonuç alamayınca heveslenmek istemiyorum artık

Çatlamış yumurtayı anlaması gerekirdi mantıken. Yumurtlaman oldu mu olmadı mı 21. gün progesteron testi ile anlaşılıyor. İçinde kurt varsa yaptır. Değer yüksekse yumurtlama olduğunu ve kaliteli mi kalitesiz mi olduğu düşükse yumurtlama olup olmadığı çıkıyor piyasaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…