- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.701
Bana da doktor sağda az solda daha çok yumurtan var dedi. Ertesi gün çift çizgiyi gördüm. Büyüyen yumurtalar görünmüyor mu sağdan veya soldan yumurtlamana az kalmış diyemez miydi? Bi günde büyümüyodur heralde. Bu da benüm kafamı karıştırmıştı.Ya aslında doktora gitmeden önceki gün çatlamış mıdır acaba diye düşünüyorum canım. Çünkü o gün iki test yaptım ikisinde de çok koyu çizgi vardı. Ama doktor görmez miydi öyle olsa. Bana yumurtan çatlamış demedi çünkü. Doğrudan tüp bebek uzmanına gözükmen lazım dedi. Bir de şöyle bir durumum var daha bat a 15-16 gün var ama iki gündür adet sancısı gibi sancım oluyor. Kendimi de umutlandırmak istemiyorum 7-8 aydır uğraşıp sonuç alamayınca heveslenmek istemiyorum artık
Yarın bende gelirim arkadan soğan kurumu yapsam diyorum bu ay çok ağrım oldu yaAn itibari ile kırmızıları gördüm. Yeni ayımız hayırlı olsun. Testler yanıltmadı en koyu 15. gün idi 16'da silikleşme olduydu hafif ve tam 14 gün 1 saat sonra kırmızı kartı yedim :)
Silikleşmeden sonra mı 14 gün oldu?An itibari ile kırmızıları gördüm. Yeni ayımız hayırlı olsun. Testler yanıltmadı en koyu 15. gün idi 16'da silikleşme olduydu hafif ve tam 14 gün 1 saat sonra kırmızı kartı yedim :)
Bekletmesin de olacaksa olsun dimi salı bekliyorum ben de. Gecikmesin :)Yarın bende gelirim arkadan soğan kurumu yapsam diyorum bu ay çok ağrım oldu ya
canım bu ay doktorum yumurtlama kontrolü yaptırdı bana. yumurtalarımı ben de gördüm. yumurta bir günde hemen büyümüyor. benimki günde 1 milim büyüyordu ama yumurtlama günüden 1 gün önce 2 milim büyümüştü. 18 milime gelince çatlamaya başlıyor. doktorun yumurtalarını görmüştür evet, ama daha küçüklerdir. benimkiler tam bir haftada istenilen büyüklüğe gelip çatladı.Bana da doktor sağda az solda daha çok yumurtan var dedi. Ertesi gün çift çizgiyi gördüm. Büyüyen yumurtalar görünmüyor mu sağdan veya soldan yumurtlamana az kalmış diyemez miydi? Bi günde büyümüyodur heralde. Bu da benüm kafamı karıştırmıştı.
Peki ben nasıl ertesi gün pozitifi gördüm? Büyümedilerse pozitif nasıl oldu? Hiçbişey anlamadım bu işten :))canım bu ay doktorum yumurtlama kontrolü yaptırdı bana. yumurtalarımı ben de gördüm. yumurta bir günde hemen büyümüyor. benimki günde 1 milim büyüyordu ama yumurtlama günüden 1 gün önce 2 milim büyümüştü. 18 milime gelince çatlamaya başlıyor. doktorun yumurtalarını görmüştür evet, ama daha küçüklerdir. benimkiler tam bir haftada istenilen büyüklüğe gelip çatladı.
Silikleştiği gün ile beraber 14 gün o günü saymazsan 13 koyuluğun ardından Ateş takibine göre de tam 15. gün ovul pozitif ateş düşük 16. gün ateş yüksek zaten her ay bir sıkıntı yoksa bile ortalama yüzde 25 tutma ihtimali.Silikleşmeden sonra mı 14 gün oldu?
Benim de geçen ay 14 gün sonra olmuştu. Demek ki pozitifin ertesi günü silikleşme başlayınca yumurtluyoruz bu hesaba göre. Kaçırmamışım geçen ay. Bu net. Ama olmayınca olmuyor demek ki :)
yumurtanın biri çatlama aşamasına gelmiştir. sen önce doktorunu değiştir :)) çift çizgiyi görünce gün aşırı ilişkiye gir.Peki ben nasıl ertesi gün pozitifi gördüm? Büyümedilerse pozitif nasıl oldu? Hiçbişey anlamadım bu işten :))
Ben senden ümitliyim canım ya inşallah görmezsin kırmızıları.Yarın bende gelirim arkadan soğan kurumu yapsam diyorum bu ay çok ağrım oldu ya
Inşallah görmeyiz hep beraber yada son kırmızıları görelim canımBen senden ümitliyim canım ya inşallah görmezsin kırmızıları.
Bende polikistik var zaten orta büyüklükte bir sürü yumurta var yumurtalıklarımda ama ben de daha büyük bir yumurta görmüştüm ultrasonda. Bilmiyorum doktorun mu gözünden kaçtı yoksa bana mı öyle geldi. Yani saçma olan şu büyüklükte birkaç gün sonra tekrar bakalım dememeleri. Ya dikkatli bakmıyorlar ya da başlarından atıyorlar. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ben. Pazartesi eşim bedelliye gidiyor 3 hafta sonra döndüğünde başka bir doktora gidicez birlikteBana da doktor sağda az solda daha çok yumurtan var dedi. Ertesi gün çift çizgiyi gördüm. Büyüyen yumurtalar görünmüyor mu sağdan veya soldan yumurtlamana az kalmış diyemez miydi? Bi günde büyümüyodur heralde. Bu da benüm kafamı karıştırmıştı.
Benimki bana takip etme stres sebebi bunlar düzenli ilişkin olursa illa ki tutacaktır dedi. Ondan mı söylemedi acaba. Ya bi sorun olmasın da söylemesin farketmez. Ben şu an sadece pozitifi yumurtlamam olmadan görüyorsam diye korktum. Öyle bi ihtimal var mı ki acaba? Durup dururken pozitif olmaz heralde büyümeseler.Bende polikistik var zaten orta büyüklükte bir sürü yumurta var yumurtalıklarımda ama ben de daha büyük bir yumurta görmüştüm ultrasonda. Bilmiyorum doktorun mu gözünden kaçtı yoksa bana mı öyle geldi. Yani saçma olan şu büyüklükte birkaç gün sonra tekrar bakalım dememeleri. Ya dikkatli bakmıyorlar ya da başlarından atıyorlar. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ben. Pazartesi eşim bedelliye gidiyor 3 hafta sonra döndüğünde başka bir doktora gidicez birlikte
Bazıları arka arkaya gir diyor cann napicamizi sasirdikyumurtanın biri çatlama aşamasına gelmiştir. sen önce doktorunu değiştir :)) çift çizgiyi görünce gün aşırı ilişkiye gir.
Doktor bana her gün ilişki olsa da sorun olmaz demişti sonra gün aşırı ilişkiye girin dedi biz de öyle yaptık canım. Sorun olmazmış ama daha kaliteli sperm olması açısından biz gün aşırı yaptık.Bazıları arka arkaya gir diyor cann napicamizi sasirdik
Ya aslında en büyük düşman stres hamile kalmaya. Ben de eşimin ailesi yüzünden aylarca sinir harbi yaşadım yumurtalıklarım polikistik oldu. Ondan önce yoktu böyle bir şey. He olacağı varmış o ayrı Allahtan gelene yapacak bir şey yok. Ama doktorum stresli olduğun sürece hamile kalamazsın demişti bana da. Yumurtlama olmadan ovulasyon testinde pozitif çıkacağını sanmıyorum. Çünkü yumurta büyüdükçe zaten pozitife dönmeye başlıyor. Ben doktorumu çok seviyorum aslında. Her soruma cevap veriyor çok güzel konuşuyor. Daha bir kere terslemedi. Ben her doktorla anlaşamıyorum tersleyenle tartışmaya giriyorum. O yüzden doktorumu değiştirmek zorunda kaldığım için de üzgünüm biraz. Hamile kalabilirsem yine onunla devam ederim büyük ihtimalle. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versinBenimki bana takip etme stres sebebi bunlar düzenli ilişkin olursa illa ki tutacaktır dedi. Ondan mı söylemedi acaba. Ya bi sorun olmasın da söylemesin farketmez. Ben şu an sadece pozitifi yumurtlamam olmadan görüyorsam diye korktum. Öyle bi ihtimal var mı ki acaba? Durup dururken pozitif olmaz heralde büyümeseler.
Batta kac gun var canimKizlar ben gunlerimi degerlendiremedim ama kasikta siddetli agri var
Subat 8i canimBatta kac gun var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?