Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah canim cok sevindim ilk bebegin olcakti dimi insaallah saglicakla gecer hamileligin.Belirtilerini yaz herkes faydalansin??
Evet canim ilk bebegim olucak insallah.
Belirtilerim! Canim ben o ara gripte oldugum icin biraz karisti benim belirtiler ama kisaca soyle soyliyeyim goslerimde sizlama vardi kabizlik asiri derecede varda asiri derecede usuyordum ozellikle ayaklarim son zamanlarda bel ve kasik agrilari bilmiyorum cok sacma ama canim cok tatli istiyordu sik sik idrara cikma vardi ha birde surekli agliyorum yani bunlar vardi canim

Allah tamamına erdirsin İnsaallah.Ben yerleşme lekesi bile yaşadım düşün bu ne ya artık benim vücudum benle dalga gecer oldu

Benimki de oydu arkadaşlar floyu methettiler onu yükledim bir de.. takvimim 11 gün diyor flo 10 gün kaldı diyor yum.günü arasında da 2 gün oynuyor takvimim 25i ovu gösteriyor flo 23ü..

Benimki yumurtlamayı 1 hafta sonra bekliyordu, olunca işaretledim 1 hafta önceye aldım. Döngüm 32 olduğu için yine ona göre hesaplıyor. 1 hafta sonra bekliyor adeti. 1 hafta erken yumurtladığımdan ben de yarın olması lazım diyorum. Bakalım hangimiz kazanıcaz :)

Arkadaşlar ultra erken gebelik testinin üzerinde ilişkiden 5 gün sonra tespit eder yazıyor ama en erken ne zaman belli olur acaba kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…