- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.761
Tesekkur ederim canim Rabbim hepimize kismet etsinTebrikler sağlıcakla gelir inşallah.
Masallah canim cok sevindim ilk bebegin olcakti dimi insaallah saglicakla gecer hamileligin.Belirtilerini yaz herkes faydalansin??Evet canim
Evet canim ilk bebegim olucak insallah.Masallah canim cok sevindim ilk bebegin olcakti dimi insaallah saglicakla gecer hamileligin.Belirtilerini yaz herkes faydalansin??
Evet canim
Cok sagol canim insallah sizinde guzel haberlerinizi alirizhayırlı olsun canım
Allah tamamına erdirsin İnsaallah.Ben yerleşme lekesi bile yaşadım düşün bu ne ya artık benim vücudum benle dalga gecer olduEvet canim ilk bebegim olucak insallah.
Belirtilerim! Canim ben o ara gripte oldugum icin biraz karisti benim belirtiler ama kisaca soyle soyliyeyim goslerimde sizlama vardi kabizlik asiri derecede varda asiri derecede usuyordum ozellikle ayaklarim son zamanlarda bel ve kasik agrilari bilmiyorum cok sacma ama canim cok tatli istiyordu sik sik idrara cikma vardi ha birde surekli agliyorum yani bunlar vardi canim
Tebrik ederim en azından birimiz başardı :)Cok sagol canim insallah sizinde guzel haberlerinizi aliriz
Belki sen de başarmışsındır test yaptın mı?Allah tamamına erdirsin İnsaallah.Ben yerleşme lekesi bile yaşadım düşün bu ne ya artık benim vücudum benle dalga gecer oldu
eveet senin ne kadar kaldı?Allah tamamına erdirsin İnsaallah.Ben yerleşme lekesi bile yaşadım düşün bu ne ya artık benim vücudum benle dalga gecer oldu
senin kaç kaldı ? ayy benim de 11 günüm var önümde.Belki sen de başarmışsındır test yaptın mı?
sizler uygulama kullanıyor musunuz hangilerini kullanıyorsunuz?Benim yarın adet günüm. Dün sabah 2. Testimi yaptım negatif. pozitifin üzerinden 15 gün geçti
Benimde bu tutuyor 28 güne bir olduğundan belkideBenimki bucan09e
Allah razi olsun kuzum insallah hepimize naaip olurTebrik ederim en azından birimiz başardı :)
Sağlıkla merhaba desin dünyaya
Adete bir kaç gün kala belli olur canım.Arkadaşlar ultra erken gebelik testinin üzerinde ilişkiden 5 gün sonra tespit eder yazıyor ama en erken ne zaman belli olur acaba kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?