- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.741
Mrb canim Catlamis bence. Bu ay daha fazla yumurta vardiysa biraz daha gec catladiysa olabilir yani.kızlar iyi geceler, bi sorum var
bende 4 aydır ovulasyon testi ile düzenli olarak yumurtlama günlerimi takip ediyorum ama ilk kez böyle oluyoryani pikten sonra hala 2. çizgiyi pembe görüyorum neden hala tamamen kaybolmuyor ki??
diğer aylarda pik olduktan hemen ertesi gün sadece C çizgisini görürdüm
not: kırmızı ile işaretli günler değerlendirdiğimiz günlerdir
öyle mi diyorsun canım, 4 aydır hiç böyle olmuyordu eminim, tamamen kaybolana kadar değerlendirmeye devam edeyim bariMrb canim Catlamis bence. Bu ay daha fazla yumurta vardiysa biraz daha gec catladiysa olabilir yani.
Oyle dusunuyorum canim evet. Zarari olmaz yani:))öyle mi diyorsun canım, 4 aydır hiç böyle olmuyordu eminim, tamamen kaybolana kadar değerlendirmeye devam edeyim bari
Hayırlısı olsun canım.Kızlar kırmızılar geldisoğan kürüne kaçıncı gün başlıyorduk ya
Canım bünyeden bünyeye değişiyor benim negatifler hep silik oluyor mesela kiminin tek çizgi oluyor. Çizgi gittikçe koyulaşırsa ve şit ya da daha koyu olursa yumurtlama sürecindesin demek.Eki Görüntüle 2229076 hayırlı sabahlar hanımlar ilk defa ovulasyon testi yaptım sillk çıkarsa negatif diyor ama hiç yumurtlama gününde olmasaydım yinede çıkarımiydi yoksa böyle çıkması yumurtlamanın yakınlı olduğunu gösteriyor
Dün başladım tüm talimatlara da uydum ama hafif çarpıntı yaptı sanki. Aslan pençesi ile devam edeceğim.Canim bende de hayit tohumu var ama duzenli icemedim sen nezamadir kullaniyosun
Bir sıkıntı yok. 24 ocak pik peşine de silikleşmiş yumurtan çatlamış yani. Bazen LH fazla olabiliyor vücutta. Hamilelikte de koyu oluyor ama adete bir kaç gün kala pik gibi yumurtalık kistinde de sürekli pik gibi çıkıyor. Testlerin normal bir sıkıntı yok canım.kızlar iyi geceler, bi sorum var
bende 4 aydır ovulasyon testi ile düzenli olarak yumurtlama günlerimi takip ediyorum ama ilk kez böyle oluyoryani pikten sonra hala 2. çizgiyi pembe görüyorum neden hala tamamen kaybolmuyor ki??
diğer aylarda pik olduktan hemen ertesi gün sadece C çizgisini görürdüm
not: kırmızı ile işaretli günler değerlendirdiğimiz günlerdir
Cevabın için sağol canım evet zaten östunde yazıyordu eşit yada daha koyu olursa pozitif demek yakın gibi acaba buda yumurtlama gününü yakinmi demek oluyor ama değilmiş galiba her gün yapmam gerekiyormu yoksa birgün yapıp birgün yapmasam olurmu çünkü üstünde yazıyordu 24 saatteki yumurtlamayı gösterir diyeCanım bünyeden bünyeye değişiyor benim negatifler hep silik oluyor mesela kiminin tek çizgi oluyor. Çizgi gittikçe koyulaşırsa ve şit ya da daha koyu olursa yumurtlama sürecindesin demek.
Yumurtlayana kadar her gün mümkünse aynı saatte mümkünse 4 saat tuvalete çıkmayıp son iki saat bir şey içmeyerek yani sıvı alımına dikkat ederek yapman lazım canım. Benim 30 gün önerilen tarih 13. gün başlamamdı. 13-14 yaptım. 15'te koyuyu gördüm. 16'da hafif silikleşti.Cevabın için sağol canım evet zaten östunde yazıyordu eşit yada daha koyu olursa pozitif demek yakın gibi acaba buda yumurtlama gününü yakinmi demek oluyor ama değilmiş galiba her gün yapmam gerekiyormu yoksa birgün yapıp birgün yapmasam olurmu çünkü üstünde yazıyordu 24 saatteki yumurtlamayı gösterir diye
Oldum canim artık bıraktıysa çünkü cidden çok üzüyor beni sen naptın insallah sen güzel heber verirsin
Insallah subatta olur yeni ay yeni umut demek. Insallah saglikla ilerlerse benim testler pozitif olduOldum canim artık bıraktıysa çünkü cidden çok üzüyor beni sen naptın insallah sen güzel heber verirsin
cevabın için teşekkür ederim cnm, ben bu sabah son kez bi tekrar denedim T çizgisi kaybolmuş tamamenBir sıkıntı yok. 24 ocak pik peşine de silikleşmiş yumurtan çatlamış yani. Bazen LH fazla olabiliyor vücutta. Hamilelikte de koyu oluyor ama adete bir kaç gün kala pik gibi yumurtalık kistinde de sürekli pik gibi çıkıyor. Testlerin normal bir sıkıntı yok canım.
tamamdır cnm, sağolOyle dusunuyorum canim evet. Zarari olmaz yani:))
tamamdır cnm, sağolOyle dusunuyorum canim evet. Zarari olmaz yani:))
Yani canim hamilemisin?Insallah subatta olur yeni ay yeni umut demek. Insallah saglikla ilerlerse benim testler pozitif oldu
Silik de olsa negatif canım bir sıkıntı yok eşit ya da koyuyken pozitif geri klan her hal negatif canım.Arkadaşlar, pik olduktan sonra t çizgisinin kaybolması mı gerekiyor ya da yok gibi kalması? Benim silik ama bayağı belli ve her gün böyle devam ediyor bu testlere hiç güvenemedim ben
Evet canimYani canim hamilemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?