Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb canim Catlamis bence. Bu ay daha fazla yumurta vardiysa biraz daha gec catladiysa olabilir yani.

hayırlı sabahlar hanımlar ilk defa ovulasyon testi yaptım sillk çıkarsa negatif diyor ama hiç yumurtlama gününde olmasaydım yinede çıkarımiydi yoksa böyle çıkması yumurtlamanın yakınlı olduğunu gösteriyor

Canım bünyeden bünyeye değişiyor benim negatifler hep silik oluyor mesela kiminin tek çizgi oluyor. Çizgi gittikçe koyulaşırsa ve şit ya da daha koyu olursa yumurtlama sürecindesin demek.

Bir sıkıntı yok. 24 ocak pik peşine de silikleşmiş yumurtan çatlamış yani. Bazen LH fazla olabiliyor vücutta. Hamilelikte de koyu oluyor ama adete bir kaç gün kala pik gibi yumurtalık kistinde de sürekli pik gibi çıkıyor. Testlerin normal bir sıkıntı yok canım.

Canım bünyeden bünyeye değişiyor benim negatifler hep silik oluyor mesela kiminin tek çizgi oluyor. Çizgi gittikçe koyulaşırsa ve şit ya da daha koyu olursa yumurtlama sürecindesin demek.
Cevabın için sağol canım evet zaten östunde yazıyordu eşit yada daha koyu olursa pozitif demek yakın gibi acaba buda yumurtlama gününü yakinmi demek oluyor ama değilmiş galiba her gün yapmam gerekiyormu yoksa birgün yapıp birgün yapmasam olurmu çünkü üstünde yazıyordu 24 saatteki yumurtlamayı gösterir diye

Yumurtlayana kadar her gün mümkünse aynı saatte mümkünse 4 saat tuvalete çıkmayıp son iki saat bir şey içmeyerek yani sıvı alımına dikkat ederek yapman lazım canım. Benim 30 gün önerilen tarih 13. gün başlamamdı. 13-14 yaptım. 15'te koyuyu gördüm. 16'da hafif silikleşti.

cevabın için teşekkür ederim cnm, ben bu sabah son kez bi tekrar denedim T çizgisi kaybolmuş tamamen bi oh çektim bende

Arkadaşlar, pik olduktan sonra t çizgisinin kaybolması mı gerekiyor ya da yok gibi kalması? Benim silik ama bayağı belli ve her gün böyle devam ediyor bu testlere hiç güvenemedim ben

Arkadaşlar, pik olduktan sonra t çizgisinin kaybolması mı gerekiyor ya da yok gibi kalması? Benim silik ama bayağı belli ve her gün böyle devam ediyor bu testlere hiç güvenemedim ben
Silik de olsa negatif canım bir sıkıntı yok eşit ya da koyuyken pozitif geri klan her hal negatif canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…