- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.721
Bende gordum aynı saatlerde görmüşüz canım artık birdahaki aya kaldıAn itibari ile kırmızıları gördüm. Yeni ayımız hayırlı olsun. Testler yanıltmadı en koyu 15. gün idi 16'da silikleşme olduydu hafif ve tam 14 gün 1 saat sonra kırmızı kartı yedim :)
Nasip kısmet canım. Kendi adıma doğru zamanları yakalamışım. Gerisi Allah'a kalmış. Karaları bağlamıyoruzBende gordum aynı saatlerde görmüşüz canım artık birdahaki aya kaldı
Aynen canım hayırlisi olsun hakkımızda bende kendimce değerlendirdiğimizi düşünüyordum pekte umutluydum öbür ay dogum gunume denk gelecek belki Rabbim hediye gönderirNasip kısmet canım. Kendi adıma doğru zamanları yakalamışım. Gerisi Allah'a kalmış. Karaları bağlamıyoruzyeni ay yeni umut. Ben bugün hayıt tohumuna başladım canım. Prolaktin 20lerde FSH 13'e yakın bakalım hayırlısı
Yumurtlamanin uzerinden kac gun gectiSubat 8i canim
Insallah kuzum Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsinAynen canım hayırlisi olsun hakkımızda bende kendimce değerlendirdiğimizi düşünüyordum pekte umutluydum öbür ay dogum gunume denk gelecek belki Rabbim hediye gönderir
Amin canım. Hayırlısı hakkımızda :)Aynen canım hayırlisi olsun hakkımızda bende kendimce değerlendirdiğimizi düşünüyordum pekte umutluydum öbür ay dogum gunume denk gelecek belki Rabbim hediye gönderir
Aminn canımInsallah kuzum Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Adettin bitiginde 5 gun suruyorsa 7. Gun basla canimKızlar kırmızılar geldisoğan kürüne kaçıncı gün başlıyorduk ya
Tm canım 2 aydır 5 gün sürüyor vucud daha yeni düzene giriyor sanırım bu ay çok ağrım oldu ya bisey varsa gitsin diye içcem garip olan şuanda hiç ağrım yok :)Adettin bitiginde 5 gun suruyorsa 7. Gun basla canim
Canim icebiliyorsan kesinlikle yapTm canım 2 aydır 5 gün sürüyor vucud daha yeni düzene giriyor sanırım bu ay çok ağrım oldu ya bisey varsa gitsin diye içcem garip olan şuanda hiç ağrım yok :)
Icerim bir yıl önce miyom oldunu ilk öğrendimde içmiştimCanim icebiliyorsan kesinlikle yap
CNim ben 2gun once yumurtlama gunumdu ve o gun koyu cizgi vardı ama degsrlendiremedim kaynanam ve peder hastalar beraber ySiyorum firsat olmadi sence hala şansım vrmi kasik agrisi cok varYumurtlamanin uzerinden kac gun gecti
Canim bende de hayit tohumu var ama duzenli icemedim sen nezamadir kullaniyosunNasip kısmet canım. Kendi adıma doğru zamanları yakalamışım. Gerisi Allah'a kalmış. Karaları bağlamıyoruzyeni ay yeni umut. Ben bugün hayıt tohumuna başladım canım. Prolaktin 20lerde FSH 13'e yakın bakalım hayırlısı
Tabi ki var oncesinde iliski olduysa zaten 2 gun falan icinde o sprem yaaiyir bende yumurtlama gununu guzelce degerlendiremedim catlama gunu iliski oldu ve sonrasinda grip oldum hic iliskim olmadi cok sukur yani.CNim ben 2gun once yumurtlama gunumdu ve o gun koyu cizgi vardı ama degsrlendiremedim kaynanam ve peder hastalar beraber ySiyorum firsat olmadi sence hala şansım vrmi kasik agrisi cok var
O zaman bu gunleri degerlrndirim bi ihtimal olabilir kasiklarim da agriyo belki cok gelişmişler beklemede olabilir yumurtaliklarimTabi ki var oncesinde iliski olduysa zaten 2 gun falan icinde o sprem yaaiyir bende yumurtlama gununu guzelce degerlendiremedim catlama gunu iliski oldu ve sonrasinda grip oldum hic iliskim olmadi cok sukur yani.
Gun asiri devam et insallah olur canimO zaman bu gunleri degerlrndirim bi ihtimal olabilir kasiklarim da agriyo belki cok gelişmişler beklemede olabilir yumurtaliklarim
Insaallah canimGun asiri devam et insallah olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?