Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Azra 1 da test yapacaktı bugün? Yaptı mı acaba? Biz de göreceksek görsek . Yeni umutlara yelken açabilsek. Böyle acabalarla zaman geçmiyor :)

Bende gordum aynı saatlerde görmüşüz canım artık birdahaki aya kaldı
Nasip kısmet canım. Kendi adıma doğru zamanları yakalamışım. Gerisi Allah'a kalmış. Karaları bağlamıyoruz yeni ay yeni umut. Ben bugün hayıt tohumuna başladım canım. Prolaktin 20lerde FSH 13'e yakın bakalım hayırlısı

Aynen canım hayırlisi olsun hakkımızda bende kendimce değerlendirdiğimizi düşünüyordum pekte umutluydum öbür ay dogum gunume denk gelecek belki Rabbim hediye gönderir

Canim bende de hayit tohumu var ama duzenli icemedim sen nezamadir kullaniyosun

CNim ben 2gun once yumurtlama gunumdu ve o gun koyu cizgi vardı ama degsrlendiremedim kaynanam ve peder hastalar beraber ySiyorum firsat olmadi sence hala şansım vrmi kasik agrisi cok var
Tabi ki var oncesinde iliski olduysa zaten 2 gun falan icinde o sprem yaaiyir bende yumurtlama gununu guzelce degerlendiremedim catlama gunu iliski oldu ve sonrasinda grip oldum hic iliskim olmadi cok sukur yani.

Tabi ki var oncesinde iliski olduysa zaten 2 gun falan icinde o sprem yaaiyir bende yumurtlama gununu guzelce degerlendiremedim catlama gunu iliski oldu ve sonrasinda grip oldum hic iliskim olmadi cok sukur yani.
O zaman bu gunleri degerlrndirim bi ihtimal olabilir kasiklarim da agriyo belki cok gelişmişler beklemede olabilir yumurtaliklarim

kızlar iyi geceler, bi sorum var
bende 4 aydır ovulasyon testi ile düzenli olarak yumurtlama günlerimi takip ediyorum ama ilk kez böyle oluyoryani pikten sonra hala 2. çizgiyi pembe görüyorum neden hala tamamen kaybolmuyor ki??
diğer aylarda pik olduktan hemen ertesi gün sadece C çizgisini görürdüm

not: kırmızı ile işaretli günler değerlendirdiğimiz günlerdir

Eklentiler

• 7483BD43-F9F7-47EF-A992-6BC90A23D05C.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…