Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence çatlamamıştır canım adetin bitince yapmaya devam et bide merak ettim adetliyken niye test yaptın?
geçen ayda bitti ertesi gün koyuydu 6 cı gün yanı kafama takılmıştı canım bu ay erken takibe alayım dedim ben bazen çift yumurtlayabiliyorum da adetliyken olmasa iyiydi

geçen ayda bitti ertesi gün koyuydu 6 cı gün yanı kafama takılmıştı canım bu ay erken takibe alayım dedim ben bazen çift yumurtlayabiliyorum da adetliyken olmasa iyiydi
Canım bir doktor yazmış bazen adetin değişik zamanlarında yumurtlama olur ama bunlar gebelik için elverişli olmayabilir 11-16 gün arası en elverişli yumurtlamanın olduğu dönemdir diye. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Slm kızlar bişey sorcam ovulasyon testi yapıyorum geçen hafta pazar gününden çarşamba gününe lekelenmeye adet tarzı bişey oldum adetimin 22. Günü.. iki gündür de ovulasyon testi yapıyorum tekrar başladı ama c çizgisi çok koyu cikiyo bunun manası nedir bilen var mı..

Aklıma gelen ihtimaller
1- Yumurtlama dönemi lekelenme yaşadın
2- Yerleşme kanaması yaşadın ve hamilesin(İnşallah budur)
3- Yumurtalık kisti vb olabilir.
T koyu çıksa bu ihtimalleri derdim ancak C koyu dediğin için yumurta lekelenmesi ve erken adete yorabilirim.

Mrb kizlR hayrlı akşamlar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi deniyorum 17. Gün hala silik koyuyu göremedim ama normalde yaptgm testler durdukca koyulaşma olmuyor sanki bugun ki biraz koyulasti ilk dakikalari baz almam gerekiyor dimi bilgilendirirsenz svnrm tsk ederm simdidrn

Eklentiler

• l.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 38
  • k.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba canim.. bu fotolar ayni koyu olan durmuş hali oyle mi?

Evet bu akşam kırmızılar geldi yani pikten 13 gün sonra oldum umutlar önümüz deki Aylara kaldı

O da hcg testi gibi 20dk falan sanirim kagidinda yaziyordu canim bi baksana.
Aynen cnm zaten ben 5 dk bekliorum max hep oyle degerlendririyorum ovu testini de zaten cok koyu degil pik sayilmiodur da merak ettim takvime gore bugun ovulasyom gunu ama gec yumurtlycm snrm

Aynen canım zaten adetliyken olmaz asla

Adet gibi de yoğun değildi cnm yani 4 günde toplasan 1 ped dolduracak kadar anca.. agrisizdi da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…