- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.901
Bence çatlamamıştır canım adetin bitince yapmaya devam et bide merak ettim adetliyken niye test yaptın?Evet canım
geçen ayda bitti ertesi gün koyuydu 6 cı gün yanı kafama takılmıştı canım bu ay erken takibe alayım dedim ben bazen çift yumurtlayabiliyorum da adetliyken olmasa iyiydiBence çatlamamıştır canım adetin bitince yapmaya devam et bide merak ettim adetliyken niye test yaptın?
Aaaa nekadar enteresaaan 2.ye nezaman yumurtlucaksın acabaaEvet canım
Canım bir doktor yazmış bazen adetin değişik zamanlarında yumurtlama olur ama bunlar gebelik için elverişli olmayabilir 11-16 gün arası en elverişli yumurtlamanın olduğu dönemdir diye. Hakkında hayırlısı olsun canım.geçen ayda bitti ertesi gün koyuydu 6 cı gün yanı kafama takılmıştı canım bu ay erken takibe alayım dedim ben bazen çift yumurtlayabiliyorum da adetliyken olmasa iyiydi
Aklıma gelen ihtimallerSlm kızlar bişey sorcam ovulasyon testi yapıyorum geçen hafta pazar gününden çarşamba gününe lekelenmeye adet tarzı bişey oldum adetimin 22. Günü.. iki gündür de ovulasyon testi yapıyorum tekrar başladı ama c çizgisi çok koyu cikiyo bunun manası nedir bilen var mı..
Merhaba canim.. bu fotolar ayni koyu olan durmuş hali oyle mi?Mrb kizlR hayrlı akşamlar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi deniyorum 17. Gün hala silik koyuyu göremedim ama normalde yaptgm testler durdukca koyulaşma olmuyor sanki bugun ki biraz koyulasti ilk dakikalari baz almam gerekiyor dimi bilgilendirirsenz svnrm tsk ederm simdidrn
Evet cnm ama dikkate almamaliyim snrmMerhaba canim.. bu fotolar ayni koyu olan durmuş hali oyle mi?
O da hcg testi gibi 20dk falan sanirim kagidinda yaziyordu canim bi baksana.Evet cnm ama dikkate almamaliyim snrm
Canimm neyse ki bekletmeden gelmis.. o da onemli yani....umudunu kirma onumuzdeki ay sıkı calisirsin insallah olur...Evet bu akşam kırmızılar geldi yani pikten 13 gün sonra oldum umutlar önümüz deki Aylara kaldı
Aynen cnm zaten ben 5 dk bekliorum max hep oyle degerlendririyorum ovu testini de zaten cok koyu degil pik sayilmiodur da merak ettim takvime gore bugun ovulasyom gunu ama gec yumurtlycm snrmO da hcg testi gibi 20dk falan sanirim kagidinda yaziyordu canim bi baksana.
Olabilir evet yapmaya devam et bakalim canim.Aynen cnm zaten ben 5 dk bekliorum max hep oyle degerlendririyorum ovu testini de zaten cok koyu degil pik sayilmiodur da merak ettim takvime gore bugun ovulasyom gunu ama gec yumurtlycm snrm
Saol cnm hyrlisi bklm yantladgn icin tsklerOlabilir evet yapmaya devam et bakalim canim.
Rica ederim canim:)Saol cnm hyrlisi bklm yantladgn icin tskler
Aynen canım zaten adetliyken olmaz aslaCanım bir doktor yazmış bazen adetin değişik zamanlarında yumurtlama olur ama bunlar gebelik için elverişli olmayabilir 11-16 gün arası en elverişli yumurtlamanın olduğu dönemdir diye. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Adet gibi de yoğun değildi cnm yani 4 günde toplasan 1 ped dolduracak kadar anca.. agrisizdi daAklıma gelen ihtimaller
1- Yumurtlama dönemi lekelenme yaşadın
2- Yerleşme kanaması yaşadın ve hamilesin(İnşallah budur)
3- Yumurtalık kisti vb olabilir.
T koyu çıksa bu ihtimalleri derdim ancak C koyu dediğin için yumurta lekelenmesi ve erken adete yorabilirim.
Allah Allah yumurtlama diyeceğim ama o da dört gün süreni duymadım hiç. Soğan kürü falan yaptın mı hiç yakında ya da klomen falan kullandın mı?Adet gibi de yoğun değildi cnm yani 4 günde toplasan 1 ped dolduracak kadar anca.. agrisizdi da
Yok yapmadım klomen de kullanmadımAllah Allah yumurtlama diyeceğim ama o da dört gün süreni duymadım hiç. Soğan kürü falan yaptın mı hiç yakında ya da klomen falan kullandın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?