- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.921
Peki döngünün kaçıncı günündesin canım.Yok yapmadım klomen de kullanmadım
Eğer hamileysen bu lekelenmenin ardından pozitif çıkar canım. Eğer yumurtlamadan regl olduysan döngün belki kısa sürmüş olabilir 1 ped dolduysa aşağı yukarı regl kabul edilebiliyor. Hamile ve üstüne görmüş de olabilirsin. En mantıklısı evde ya da kanda gebelik testi yap canım. Eğer gebe değilsen ve 1 ped dolacak şekilde geldiyse de kontrole gitmen iyi olabilir canım.Peki döngünün kaçıncı günündesin canım.
O zaman bence ya yumurtladın ya da regl oldun.33. Günündeyim cnm.. idrarda çıkmıyo yaptm
Periyoduna göre başlıyorsun canım. 28 günde olanlara 11. gün 30 günde olanlara 13. gün başlayın deniyor.kızlar merhaba, ben ovülasyon testi aldım 10 adet. nezaman kullanmaya başlıyoruz. reglim 24 ünde başladı bugün bitmek üzere nezaman başlanıyor ve neler yapmam gerekiyor bilgi verir misiniz?
Tükürükle olanı çok duydum ama hiç kullanmadım canım.Kızlar merhaba internette dolanırken
Mothersmart Femometer Akılla Doğurganlık Takibi diye bi cihaz gördüm aranızda bundan kullanan varmı
Tükürükle olanı çok duydum ama hiç kullanmadım canım.
Merhaba istagramda bi gebenin günlüğü diye hesap var ebru hanım detaylı anlatıyor bu ay bende başladım youtubeda videoları var o kadraciklayici ki benim reglim düzensiz olduğu için regliden iki gün sonra hemen başladım sizde ordan daha açıklayıcı bilgi sahibi olursunuzkızlar merhaba, ben ovülasyon testi aldım 10 adet. nezaman kullanmaya başlıyoruz. reglim 24 ünde başladı bugün bitmek üzere nezaman başlanıyor ve neler yapmam gerekiyor bilgi verir misiniz?
Bunun cihazi mi varmis ben uygulamasini kullanayim dedim ama hic begenmemistim hemen silmistimKızlar merhaba internette dolanırken
Mothersmart Femometer Akılla Doğurganlık Takibi diye bi cihaz gördüm aranızda bundan kullanan varmı
Büyük ihtimal regli diye adlandırabiliriz sanırımO zaman bence ya yumurtladın ya da regl oldun.
Bunun cihazi mi varmis ben uygulamasini kullanayim dedim ama hic begenmemistim hemen silmistim
bence ağrılar büyüdüğünün işareti.. en son pik yapıp ağrıyıp sonra ağrın geçtiğinde çatlamış oluyor...KIZLAR bir şey soracam ovülasyon günlerimizdeyken çok fena kasık ağrısı,şişkinlik oluyor ya o ağrının olduğu gün mü yumurtluyoruz?
Canım var mı belirti falan sende durumlar nedir, ben dayanamadım test falan yaptım bişey çıkmadı sanırım hasta olcam yine yaAy inşallah senin için de dua edicem haberleşelim
Merhaba adetlerin duzenli mi canim?Merhabalar bir şey sormak istiyorum. Ben adetimin 7 günü ve 8 günü çift çizgi gördüm ovülasyon testinde ve öalışmalarımız oldu sonra çizgi 11. Güne kadar azaldı sonra tekrar çizgiler belirginleşti fotosunu atıcam. 12. Günden itibaren çift çizgim var ovülasyon testinde acayip koyu. Bat 14 şubat bu arada neden bu durumla karşılastım anlam veremiyorum kimse de bilmiyor adete yakın pozitif cıkarsa gebelik var diye biliyorum ama adetime cok var . Çok uzun yazdım ama lütfen cevaplayın meraktan ölücem ilk ay bu arada denememiz ilk defa deniyoruz. Lütfen yardım edin
Ovulasyon testlerinde hep iki çizgi oluyor zaten ilkinci çizginin ilk çizgi kadar köyü veya daha koyu olması lazım ben de yapıyorum bu ay senin bana göre yumurtlaman 12. Başlamış ve iki gün devam etmişMerhabalar bir şey sormak istiyorum. Ben adetimin 7 günü ve 8 günü çift çizgi gördüm ovülasyon testinde ve öalışmalarımız oldu sonra çizgi 11. Güne kadar azaldı sonra tekrar çizgiler belirginleşti fotosunu atıcam. 12. Günden itibaren çift çizgim var ovülasyon testinde acayip koyu. Bat 14 şubat bu arada neden bu durumla karşılastım anlam veremiyorum kimse de bilmiyor adete yakın pozitif cıkarsa gebelik var diye biliyorum ama adetime cok var . Çok uzun yazdım ama lütfen cevaplayın meraktan ölücem ilk ay bu arada denememiz ilk defa deniyoruz. Lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?