Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki döngünün kaçıncı günündesin canım.
Eğer hamileysen bu lekelenmenin ardından pozitif çıkar canım. Eğer yumurtlamadan regl olduysan döngün belki kısa sürmüş olabilir 1 ped dolduysa aşağı yukarı regl kabul edilebiliyor. Hamile ve üstüne görmüş de olabilirsin. En mantıklısı evde ya da kanda gebelik testi yap canım. Eğer gebe değilsen ve 1 ped dolacak şekilde geldiyse de kontrole gitmen iyi olabilir canım.

Kızlar merhaba internette dolanırken
Mothersmart Femometer Akılla Doğurganlık Takibi diye bi cihaz gördüm aranızda bundan kullanan varmı

kızlar merhaba, ben ovülasyon testi aldım 10 adet. nezaman kullanmaya başlıyoruz. reglim 24 ünde başladı bugün bitmek üzere nezaman başlanıyor ve neler yapmam gerekiyor bilgi verir misiniz?

kızlar merhaba, ben ovülasyon testi aldım 10 adet. nezaman kullanmaya başlıyoruz. reglim 24 ünde başladı bugün bitmek üzere nezaman başlanıyor ve neler yapmam gerekiyor bilgi verir misiniz?
Periyoduna göre başlıyorsun canım. 28 günde olanlara 11. gün 30 günde olanlara 13. gün başlayın deniyor.

Merhaba istagramda bi gebenin günlüğü diye hesap var ebru hanım detaylı anlatıyor bu ay bende başladım youtubeda videoları var o kadraciklayici ki benim reglim düzensiz olduğu için regliden iki gün sonra hemen başladım sizde ordan daha açıklayıcı bilgi sahibi olursunuz

Kızlar merhaba internette dolanırken
Mothersmart Femometer Akılla Doğurganlık Takibi diye bi cihaz gördüm aranızda bundan kullanan varmı
Bunun cihazi mi varmis ben uygulamasini kullanayim dedim ama hic begenmemistim hemen silmistim

Son düzenleme:
KIZLAR bir şey soracam ovülasyon günlerimizdeyken çok fena kasık ağrısı,şişkinlik oluyor ya o ağrının olduğu gün mü yumurtluyoruz?

KIZLAR bir şey soracam ovülasyon günlerimizdeyken çok fena kasık ağrısı,şişkinlik oluyor ya o ağrının olduğu gün mü yumurtluyoruz?
bence ağrılar büyüdüğünün işareti.. en son pik yapıp ağrıyıp sonra ağrın geçtiğinde çatlamış oluyor...

Merhabalar bir şey sormak istiyorum. Ben adetimin 7 günü ve 8 günü çift çizgi gördüm ovülasyon testinde ve öalışmalarımız oldu sonra çizgi 11. Güne kadar azaldı sonra tekrar çizgiler belirginleşti fotosunu atıcam. 12. Günden itibaren çift çizgim var ovülasyon testinde acayip koyu. Bat 14 şubat bu arada neden bu durumla karşılastım anlam veremiyorum kimse de bilmiyor adete yakın pozitif cıkarsa gebelik var diye biliyorum ama adetime cok var . Çok uzun yazdım ama lütfen cevaplayın meraktan ölücem ilk ay bu arada denememiz ilk defa deniyoruz. Lütfen yardım edin

Eklentiler

• 2BC01FA1-8B4B-4548-99B0-A16F075DB822.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 86
Merhaba adetlerin duzenli mi canim?

Bu ay ovulasyon testi de denedik soğan kürü de sperm testi de ama malesef adet ağrılarım başladı hasta olacağım hissediyorum, çocuk sahibi olma isteğimden daha çok beni düşündüren kvdan duyduğum imalar, dua ediyorum birazcık düşünceli olsun beni, bizi üzebileceğini birazcık düşünsün bi beni geçtim insan oğlunun üzüleceğini düşünür, Kim istemez ki anne olmayı, her ayım ızdırap gibi geçiyo hasta oldukça kendimi eksik hissediyorum normalde bunun stresini yaşamıyorum hiç ama o beni iğneledikçe başkalarıyla kıyasladıkça içimi hem üzüntü hem stres kaplıyo, inşallah en kısa sürede aşarım bu durumu güzel haberlerle bana da dua edin.

Ovulasyon testlerinde hep iki çizgi oluyor zaten ilkinci çizginin ilk çizgi kadar köyü veya daha koyu olması lazım ben de yapıyorum bu ay senin bana göre yumurtlaman 12. Başlamış ve iki gün devam etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…