Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Basta kendimi eksik hissediyorum demekten vazgecmekle basla...
Kvye kapa kulagini biz zahmet duyma onu..
Sen kendin icin dusun kendin icin iste bebegi kocan ya da anasi icin degil...
Problem de yok anladigim kadariyla sadece zamanini bekliyor... hadi goreyim. Iyiyim dedigini..

Hayırlı akşamlar hanımlar sizce yumurtlama gunmuydi bugunmudu acaba ben bek anlamadim yumurtladiktan kaç gün sonra siliklesmeye başlıyor bide yumurtlama zamanında olan beyaz yumurta aki akıntısı nasıl oluyor benim sadece bir defa oluyordu ama bu ay dünden biri devam ediyor bu ay incir kürü yaptım ondan olabilirmi

Iyi aksamlar. Yarin da yaprsan belli olur.. 20 pik gibi duruyor.. normalde 1 gun sonra catlamis goruyoruz ama bu kurler piki uzatiyor gibi.. mesela benim agrim gectiginde catladigini biliyorum..

Canım 19 ve 20 yazan gunler yumurtlamanin olduğu günler mumkunse onundeki 5gunu sıkı degerlendir.

Canim stres yaptikca olmaz sakin ol kimseyi duyma emin ol hergun bir ornek gelicektir sen bol bol dua et Rabbim insallah seninde nasibini gondericektir uzme kendini. Bu laf sokanlari da anlamiyorum yani Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. Tovbe hasa biz bir karincaya can veremeyiz bunu bilmiyorlar mi acaba?

Cevabınız için teşekkürler canım pik derken ne yumurtlama mi oluyor kürler uzatiyor yani iyi bişey
Iyi aksamlar. Yarin da yaprsan belli olur.. 20 pik gibi duruyor.. normalde 1 gun sonra catlamis goruyoruz ama bu kurler piki uzatiyor gibi.. mesela benim agrim gectiginde catladigini biliyorum..
Cevabın için sağol canım yumurtlamadan sonramı 5 gun önemli dediniz yumurta 1 yaşıyormuş zaten ayy yumurta yumurtlama diye diye gidigidakliycam yakında
Canım 19 ve 20 yazan gunler yumurtlamanin olduğu günler mumkunse onundeki 5gunu sıkı degerlendir.

Evet canim 5 gun arka arkaya, dedigin gibi yumurta bi gün yaşıyor ama spermlerin ömrü daha uzun biri gitmezse biri mutlaka gider inşallah. O yüzden 5gun canim.
Bende eşime diyordum hep tavuğun yumurtlama saati geldi diye.

Daha yeni evliyiz ama yaşımız 27 diye bu baskı malesef, inşallah dediğiniz gibi olur, bu arada birşey soracağım eşimin testinde sperm hareketliliği düşük çıktı acaba uğraşmasak da aşılama mı yaptırsak bu konuda konu da açıcam sanırım bilgi toplamak için ama sormak istedim

Haklısınız ama işte neden böyle olduğumu ben de bilmiyorum kötü etkileniyorum, ama iyiyim teşekkür ederim burası bana iyi geliyo insanların tanımadan birbirine yardım etmesi eşimin sperm testi hareketliliği düşük çıktı sizce uğraşmasak da aşılama mı yaptırsak

Deneyin biraz daha bence sonra asilama denersin.... yasin da daha kucuk sanirim vaktin vardir epeyce.. insallah saglikla gelir bebisler.

Canim keciboynuzu kuru yap Allahin izniyle 1 ayda duzelir benim esimede doktor bunu demisti yaptik 10 gun sonra tekrar test yaptiginda doktor bile cok sasirmisti. Sonuc uc kati falan artmisti birde soyle bir gercek var ilk yapildigini doktorlar baz almiyorlar stresten az olabilecegine inaniyorlar tekrarlasin bemce

Keçi boynuzu yapıyoduk aslında bi süredir ama düzenli yapamadık görevlerinden dolayı, inşallah dediğin gibidir olmicağını düşünmek çok kötü

Keçi boynuzu yapıyoduk aslında bi süredir ama düzenli yapamadık görevlerinden dolayı, inşallah dediğin gibidir olmicağını düşünmek çok kötü
Canım keçiboynuzu kürü yapın mutlaka. Özü olmayacak ama bildiğin keçiboynuzunu alıp kaynatıp içicek. Çok faydası var

Canım keçiboynuzu kürü yapın mutlaka. Özü olmayacak ama bildiğin keçiboynuzunu alıp kaynatıp içicek. Çok faydası var
Onu yaptık bir iki ay ama bu sonuçlardan sonra dr özünü önerdi ondan aldık hepsini yapmaya çalışıyoruz ama inş işe yarar

canm bisey sorabilirmiyim yumurtlama olduktan. Sonra hangi belirtiler olsu gebelige dair gogus hasasiyeti ve kasikta batma var7 gun kaldi adete

canm bisey sorabilirmiyim yumurtlama olduktan. Sonra hangi belirtiler olsu gebelige dair gogus hasasiyeti ve kasikta batma var7 gun kaldi adete
Canim kendi adima konusursam bende goguslerde sizi vardi kasik batmasida cok vardi bende ikiside vardi. Birkac belirti daha vardi bende ama kisiden kisiye de degisir insallah sende gebelik vardir kuzum bol bol dua ediyorum sana

Canım benden sana küçük bir tavsiye eşinin test sonucunda sayısı az, hareketlilik az ve morfolojisi düşük biri olarak bence bir kac ay ovulasyon testleri ile kendiniz deneyin. Bu arada eşiniz evicap diye bir vitamin var onu kullansın mutlaka ve beslenmesine cok dikakt etsin. Maddi durumunuz iyiyse hatta proxeed plus diye bir toz ilac var onu kullanin 3ayda cok iyi etki ediyor şahsen maddi olarak biz kullanamadık ama kullananlar memnun.
Doktorlar bize normal yolla zor durumunuzu aşılama bile tutmaz tüp bebek deneyin demisti.
Denedik ve tüp bebekde kimyasal gebelik yaşadım maalesef. 2ay ara verip dondurulmuş embriyolari koyalim diye düşünürken Rabbim ovulasyon testi denedigimiz ay hic beklemezken nasip etti Elhamdülillah.
Siz yine 27yasindasiniz eşim de bende 31yasindayiz cok korkuyorduk olmayacak diye ama nasip edene şükürler olsun.
Istersen eşiminde benimde bu süre zarfinda neler yaptığını daha detaylı yazabilirim Allahin izni ile inşallah size de nasip olur.
Ama biraz çabalayın doğal yolla derim.

Çok teşekkür ederim paylaştığınız bilgiler için evet anlatırsanız detaylı dinlemek çok isterim inanın doktorların demediğini burda duyuyorum bakıp iki cümle kurup gönderiyolar bu dediğiniz ilaçlar reçetesiz verilir mi alsak hemen başlasak umut oldunuz bana çok mutlu oldum sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…