Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seve seve yardimci olurum ve inşallah vesileniz olurum cok mutlu olurum inanin ki bende doktorların ağzı ile 3sene ugrastim sonunda ovulasyon testi tavsiyesi ile nasip oldu.

Eşim sadece evicap 400 olan ilaci kullandi recetesiz alınıyor zaten devlet karşılamıyor yanlış hatirlamiyorsam 15-20 tl gibi birsey sabah akşam ac karnına alıyordu.
Diğer ilac en son 185tl olmuştu sanırım 15gunluk bir ilacti kiraci olunca cok geliyordu ayda 2kutu gidiyordu maalesef. Bunun yaninda sabah hergun aksam yogurtla sarımsak yiyordu cok etkili olduğunu okumuş neredeyse 1bucuk ay düzenli yedi çiğ olarak yiyemedigi icin yogurtla yedi. Beslenmesi düzenliydi cok şükür.
Bu sırada bende beslenmeme dikkat ettim sayılır biraz yemekle aram olmadığı icin kendimce cabaladim ve hergun mutlaka folik asit kullandım hamilelik oncesinde.
Bunlari yaparken ovulasyon testi aldik internetten 30lu paket onunla takibe başladım Allah var pek umudum yoktu cok arastirdim dogru sekilde uygulamak icin ve ovulasyon gunlerini yakalandığım vakitte cok afedersin 3gun pespese degerlendirdik esimde sorun olduğu icin 1gun ara verip ertesi gun tekrar degerlendirdik yumurtlama gününü. Hic umudum yoktu aslinda adet zamani geliyorken tek bir belirtim yoktu agri sızı gibi adet olucam derken Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu ay hamile olduğumu öğrendim canım. Tez vakitte sana da nasip etsin inşallah Rabbim hatta tüm isteyenlere inşallah

Canim kendi adima konusursam bende goguslerde sizi vardi kasik batmasida cok vardi bende ikiside vardi. Birkac belirti daha vardi bende ama kisiden kisiye de degisir insallah sende gebelik vardir kuzum bol bol dua ediyorum sana
Allah razi olsun canim bense de kasik agrisi gogus agri sizi var istahsizlik var bakalim hayirlisi allah'tan bekliyorum

Kızlarrr nasılsınız giremedim uzun zamandır . Bu ay ovulasyon almadım geçen ay çok stres yaptım geciktim hatta . Birde hsg çekildim bu ay çok zordu Hsg den sonra gün aşırı denedik yumurtladıgımı da kendim anladım bu ay o zamanlar 3 gün üst üste deneme oldu . Rabbim insallah nasip eder bu ay , hepimize ..

Hsg sonucunuz nasil

Iyi aksamlar kizlar
Canim evet gorunmedin epey.. hsgden sora korunma vermediler mi?
Tutar insallah..

Kızlar bende c life diye bir ballı macun aldım pazartesi gelince kullanmaya başlıcam. Ovulasyon testinden pco luyken bişe anlayamadım bunu baya övmüşler belki adetlerim düzene girer

Kızlar k.b damdan düşer gibi arada soru soruyorum ama pek takip edemiyorum konuşmalarınızi ovulasyon hakkında deneyimlerinize ihtiyacım var henüz pik olmadı testler aksamdan beri acayip bi ateş basmasi var atesim 36.3-4 falan ama sanki alev fışkırıyor gibi hissediyorum kendimden yumurtlama yakın olduğundai böyle olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…