- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.130
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.961
Çok teşekkür ederim paylaştığınız bilgiler için evet anlatırsanız detaylı dinlemek çok isterim inanın doktorların demediğini burda duyuyorum bakıp iki cümle kurup gönderiyolar bu dediğiniz ilaçlar reçetesiz verilir mi alsak hemen başlasak umut oldunuz bana çok mutlu oldum sağolun
Allah razi olsun canim bense de kasik agrisi gogus agri sizi var istahsizlik var bakalim hayirlisi allah'tan bekliyorumCanim kendi adima konusursam bende goguslerde sizi vardi kasik batmasida cok vardi bende ikiside vardi. Birkac belirti daha vardi bende ama kisiden kisiye de degisir insallah sende gebelik vardir kuzum bol bol dua ediyorum sana
Insallah canim insallah bu ay guzel haberler gelmeye basladi insallah senden de ve isteyen herkesten duyarizAllah razi olsun canim bense de kasik agrisi gogus agri sizi var istahsizlik var bakalim hayirlisi allah'tan bekliyorum
Insallah anim ya senin isim ne acabaInsallah canim insallah bu ay guzel haberler gelmeye basladi insallah senden de ve isteyen herkesten duyariz
Iyi canim senden bu grip hersekte var bende günlük gorumcelerim ve kaynanamla tatil yaptik eşler yokk kafa dinleme yaptık cok guzel di dun geldik yorulmusum bayaCanlarım nasılsınız özledim ya grip oldum giremedim yarın soğan kürüne başlıyorum
Hsg sonucunuz nasilKızlarrr nasılsınız giremedim uzun zamandır . Bu ay ovulasyon almadım geçen ay çok stres yaptım geciktim hatta . Birde hsg çekildim bu ay çok zorduHsg den sonra gün aşırı denedik yumurtladıgımı da kendim anladım bu ay o zamanlar 3 gün üst üste deneme oldu . Rabbim insallah nasip eder bu ay , hepimize ..
Ozgun canimInsallah anim ya senin isim ne acaba
Iyi aksamlar kizlarKızlarrr nasılsınız giremedim uzun zamandır . Bu ay ovulasyon almadım geçen ay çok stres yaptım geciktim hatta . Birde hsg çekildim bu ay çok zorduHsg den sonra gün aşırı denedik yumurtladıgımı da kendim anladım bu ay o zamanlar 3 gün üst üste deneme oldu . Rabbim insallah nasip eder bu ay , hepimize ..
Temiz çıktı çok şükür .Hsg sonucunuz nasil
Verdi ama antibiyotik kullanmam gerektiği için . Ama ben korunmadım .3 gün korundum sadece .Iyi aksamlar kizlar
Canim evet gorunmedin epey.. hsgden sora korunma vermediler mi?
Tutar insallah..
Evet canim tam da pik olmus yarin obur gun catlar degeerlensin mumkunsee:)Arkadaşlar yumurtlama dönemi mi oluyor bu gün ki testim baya bi koyu cıktı yorumlar misiniz Eki Görüntüle 2231611
Benim reglim düzenli değildi ilk defa deniyorum inşallah faydası olur çok teşekkür ederimEvet canim tam da pik olmus yarin obur gun catlar degeerlensin mumkunsee:)
Ne guzel benimde rumeysa canim memnun oldumOzgun canim
Tesekkur ederim canim bende memnun oldumNe guzel benimde rumeysa canim memnun oldum
Ohoo adet oldum ben biraktim olursa olur olmazsa yapcak bisey yokBelki sen de başarmışsındır test yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?