- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.981
Adet oldum bitti bileeveet senin ne kadar kaldı?
Saglik olsun canim. Iyi bakimlarini da yaptirmissin cekap falan iyi olmus gelmeye hazir olsunn canim.Adet oldum bitti bile
Belki ikinci kez yumjrtlamissindir bence her ihtimlr karsi degerlndir cnmBen 7-8 gün yumurtladım fakat tekrar koyulaştı ikiside kıpkırmızı. Adetime 11 gün var ovülasyon testinde böyle olup hamile olan varmış ama normal gebelik testi yaptım negatif cıktk ztn 11 gün var adete çok var ama ovülasyon böyle olunca içime kuşku düştü. Sizce neden böyle oluyor 18. Gün bugün yine kırmızı napıcam şaşırdım
Sürekli yumurtlamam lazım. Bu canımız çıktı zaten değerlendirmektenBelki ikinci kez yumjrtlamissindir bence her ihtimlr karsi degerlndir cnm
Himm lhde gebeligi ogrenenler hemen gebelik testinde de çıkıyor muymus belki yenidirSürekli yumurtlamam lazım. Bu canımız çıktı zaten değerlendirmekten
Ağzından bal damlıyor :)Himm lhde gebeligi ogrenenler hemen gebelik testinde de çıkıyor muymus belki yenidir
Canım adetlerin düzenli midir normalde düZenliyse kaç günde bir olursun ?Ben 7-8 gün yumurtladım fakat tekrar koyulaştı ikiside kıpkırmızı. Adetime 11 gün var ovülasyon testinde böyle olup hamile olan varmış ama normal gebelik testi yaptım negatif cıktk ztn 11 gün var adete çok var ama ovülasyon böyle olunca içime kuşku düştü. Sizce neden böyle oluyor 18. Gün bugün yine kırmızı napıcam şaşırdım
Düzenlidir şaşmaz hiç 28 günde bir oluyorum niye ki canım?Canım adetlerin düzenli midir normalde düZenliyse kaç günde bir olursun ?
hayırlı ümidini kaybetme herseye vardır bi hayrAğzından bal damlıyor :)
Dedim acaba düzenli değilse belki yeni yumurtluyorsundur, ama koyu çizgide de hiç değişme olamamış, şimdiden çok ümitlenme sonradan çok üzülmemek adına bir kaç gün daha yap bakalım bu şekilde koyu çıkmaya devam edecek mi inşallah güzel haberdir :)Düzenlidir şaşmaz hiç 28 günde bir oluyorum niye ki canım?
İnşallah ya o kadar merak ediyorum ki anlatamam 11 gün nasıl geçicek hiç bilmiyorum :)Dedim acaba düzenli değilse belki yeni yumurtluyorsundur, ama koyu çizgide de hiç değişme olamamış, şimdiden çok ümitlenme sonradan çok üzülmemek adına bir kaç gün daha yap bakalım bu şekilde koyu çıkmaya devam edecek mi inşallah güzel haberdir :)
Abla mrb :)) adetim 1 gün geçti üç gündür çok yoğun süt beyazı yoğurt gibi kokusuz akıntım geliyor bunun sebebi nedir acaba@Azra 1 bana sordun canim.. benim yazdigimi gormedin
Merhabaa...Ayy kokusuz diyorsun gebelik olabilir test var mi yapsaanaaAbla mrb :)) adetim 1 gün geçti üç gündür çok yoğun süt beyazı yoğurt gibi kokusuz akıntım geliyor bunun sebebi nedir acaba
Diyetisyen cok kilom yok dedi ama yinede diyet listesi verdi.astim ilaclarinin zarari yok dedi dr bir genel cerrah ve kadin dogum kaldi kendimi sanayiye bakima cekilmis araba gibi hissediyorumSaglik olsun canim. Iyi bakimlarini da yaptirmissin cekap falan iyi olmus gelmeye hazir olsunn canim.
35000 bin bakimi miydi:))Diyetisyen cok kilom yok dedi ama yinede diyet listesi verdi.astim ilaclarinin zarari yok dedi dr bir genel cerrah ve kadin dogum kaldi kendimi sanayiye bakima cekilmis araba gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?