Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin memlkete donyorum bu yuzden giremedim ama donuste bu ay son kadin dogumcudan randavu aldim.Diyetisyene gitti astim dr gittim dislerimi temizlettim komple cekap girsim sanki

Ben 7-8 gün yumurtladım fakat tekrar koyulaştı ikiside kıpkırmızı. Adetime 11 gün var ovülasyon testinde böyle olup hamile olan varmış ama normal gebelik testi yaptım negatif cıktk ztn 11 gün var adete çok var ama ovülasyon böyle olunca içime kuşku düştü. Sizce neden böyle oluyor 18. Gün bugün yine kırmızı napıcam şaşırdım

Eklentiler

• 41A3D8B5-3EBD-4D85-858A-3C47CE3C93FE.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 0DCE7930-9C98-4F5D-A629-563AD20F5149.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 56
Belki ikinci kez yumjrtlamissindir bence her ihtimlr karsi degerlndir cnm

Kızlar acaba ben 19-20 de mi yumurtlamisim bugun baya baya siliklesmis dun baya akintim vardi sulu kasik agrim falan kafam karıştı iyive benim hic kopkoyu olmadi

Eklentiler

• Screenshot_20190203-144718.webp
    14 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar hepinize merhaba.Bu ay ilk kez ovualsyon testi kullaniyorum.Dun adet8mden itibaren 13. bugun 14. gunum.Dun ve bugun yaptigim testlere bir bakabilir misiniz?

Eklentiler

• 20190203_150943.webp
    24 KB · Görüntüleme: 44
Canım adetlerin düzenli midir normalde düZenliyse kaç günde bir olursun ?

Düzenlidir şaşmaz hiç 28 günde bir oluyorum niye ki canım?
Dedim acaba düzenli değilse belki yeni yumurtluyorsundur, ama koyu çizgide de hiç değişme olamamış, şimdiden çok ümitlenme sonradan çok üzülmemek adına bir kaç gün daha yap bakalım bu şekilde koyu çıkmaya devam edecek mi inşallah güzel haberdir :)

İnşallah ya o kadar merak ediyorum ki anlatamam 11 gün nasıl geçicek hiç bilmiyorum :)

Saglik olsun canim. Iyi bakimlarini da yaptirmissin cekap falan iyi olmus gelmeye hazir olsunn canim.
Diyetisyen cok kilom yok dedi ama yinede diyet listesi verdi.astim ilaclarinin zarari yok dedi dr bir genel cerrah ve kadin dogum kaldi kendimi sanayiye bakima cekilmis araba gibi hissediyorum

Ben de dün bitirdim adeti ovulasyona yeniden başladım. Doktor bana ovulasyona kadar incir ye dedi. Kuru incir aldım. Hiç de sevmem. Kürlerden korkuyorum o yüzdebin her gün maksimum 3 incir yerim. Beklerim. Geçen ay 12. Gün gördüm pozitifi. Bu ay bakalım nasıl olacak. Biz her ay bi sağdan bi soldan yumurtluyoruz sanıyordum hangisi gelişip çatlarsaymış. Şaşırdım. Sağda çikolata kistim var ve geçen ay sağ taraf ağrımıştı hafiften. Ordan yumurtladığımı sanıyorum. Bakalım bu ay nasıl olacak :)
B belemir60 merak etme şekerim bu ay başarıciyz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…