Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsaallah hepimiz mutlu oluruz

Kizlar karnimda degisk bi agri var gogus agrisi cok oldugu icin ic camasir giymedim sanki hep bebek emzirenler der ya sutum kayniyo ayni oyle bi agri bakalim akintida renksiz ve kokusuz bazen yumurtlamaakintisi gibi geliyo anlamadim arada mide bulantisi var 5gun kaldi adete hayirlisi

Merhabaa...Ayy kokusuz diyorsun gebelik olabilir test var mi yapsaanaa
Ablacımm evet var elimde bir test.. Ama korkuyorum yapmaya aslında. 26 günde adet olurdum bugün 3,4 gün geçti. Ya da benim adet günşerim uzadı. Normalde çok düzenlidir.. Hiç belirti yok adet ağrıları vs. Sadece süt beyazı akıntım var. Mantar olmuşumdur diye korkuyorumm( batma hissi var aşağıda. Vajina çok yumuşak ve hassas afedersiniz..

sen yap testini ablacım hadi. güzel haberler ver bize.

Ovulasyon testin varsa bir denesene canim insallah vardir

Merhabalar kızlar ovulasyon testi deneyim 1. Ay anlamadım şuan 2.ayım dayım reglm bitti 4 gün koyuydu 5.gün kop koyuydu 6.günde biraz koyuydu çok umutluyum dualarınızı eksik etmeyin

Bat 4gün var bugünle birlikte Gene umutsuzluk... LH testi yle denedim ama bişi yok.
Üstteki dün
Alttaki bugun yaptıgım...
Kısmet.

Eklentiler

• 986ED11E-19BA-4EF8-8217-993EDCEC50C3.webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 59
Yap cikar varsa insallah gebeliktendir gecikmen ki adetlerim duzenli diyorsuun.
Hiç umudum yok aslında kendimi umutlandırmıyorum da ablamm.. Geçen ay stres yüzünden 3 gün gecikti adetim.dr.a gittim yumurtlama döneminde ve gelişmiş yumurtalıkların gayet güzel adetlerin de güzel dedi. Ama yine de bir yandan bir iki gün daha bekleyeyim diyorum zaten varsa gebelik durumu, adetim gelmeyecek.

Yapmadin mi daha? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…