- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.001
Aynen canim oyleydi bakalim kadin dogumcu ne diyecek35000 bin bakimi miydi:))
İnsaallah hepimiz mutlu oluruzBen de dün bitirdim adeti ovulasyona yeniden başladım. Doktor bana ovulasyona kadar incir ye dedi. Kuru incir aldım. Hiç de sevmem. Kürlerden korkuyorum o yüzdebin her gün maksimum 3 incir yerim. Beklerim. Geçen ay 12. Gün gördüm pozitifi. Bu ay bakalım nasıl olacak. Biz her ay bi sağdan bi soldan yumurtluyoruz sanıyordum hangisi gelişip çatlarsaymış. Şaşırdım. Sağda çikolata kistim var ve geçen ay sağ taraf ağrımıştı hafiften. Ordan yumurtladığımı sanıyorum. Bakalım bu ay nasıl olacak :)
B belemir60 merak etme şekerim bu ay başarıciyz
Ablacımm evet var elimde bir test.. Ama korkuyorum yapmaya aslında. 26 günde adet olurdum bugün 3,4 gün geçti. Ya da benim adet günşerim uzadı. Normalde çok düzenlidir.. Hiç belirti yok adet ağrıları vs. Sadece süt beyazı akıntım var. Mantar olmuşumdur diye korkuyorummMerhabaa...Ayy kokusuz diyorsun gebelik olabilir test var mi yapsaanaa
sen yap testini ablacım hadi. güzel haberler ver bize.Ablacımm evet var elimde bir test.. Ama korkuyorum yapmaya aslında. 26 günde adet olurdum bugün 3,4 gün geçti. Ya da benim adet günşerim uzadı. Normalde çok düzenlidir.. Hiç belirti yok adet ağrıları vs. Sadece süt beyazı akıntım var. Mantar olmuşumdur diye korkuyorumm( batma hissi var aşağıda. Vajina çok yumuşak ve hassas afedersiniz..
Ovulasyon testin varsa bir denesene canim insallah vardirKizlar karnimda degisk bi agri var gogus agrisi cok oldugu icin ic camasir giymedim sanki hep bebek emzirenler der ya sutum kayniyo ayni oyle bi agri bakalim akintida renksiz ve kokusuz bazen yumurtlamaakintisi gibi geliyo anlamadim arada mide bulantisi var 5gun kaldi adete hayirlisi
Şimdi yapsam olur mu ablacım sabah ilk idrarla mı yapmalıydımmsen yap testini ablacım hadi. güzel haberler ver bize.
Canim varsa cikar ben aksam idrarinda yapmistim cikmistiŞimdi yapsam olur mu ablacım sabah ilk idrarla mı yapmalıydımm
Tamam canım yapayım benCanim varsa cikar ben aksam idrarinda yapmistim cikmisti
Yap cikar varsa insallah gebeliktendir gecikmen ki adetlerim duzenli diyorsuun.Şimdi yapsam olur mu ablacım sabah ilk idrarla mı yapmalıydımm
Hiç umudum yok aslında kendimi umutlandırmıyorum da ablamm.. Geçen ay stres yüzünden 3 gün gecikti adetim.dr.a gittim yumurtlama döneminde ve gelişmiş yumurtalıkların gayet güzel adetlerin de güzel dedi. Ama yine de bir yandan bir iki gün daha bekleyeyim diyorum zaten varsa gebelik durumu, adetim gelmeyecek.Yap cikar varsa insallah gebeliktendir gecikmen ki adetlerim duzenli diyorsuun.
Yapmadin mi daha? :))Hiç umudum yok aslında kendimi umutlandırmıyorum da ablamm.. Geçen ay stres yüzünden 3 gün gecikti adetim.dr.a gittim yumurtlama döneminde ve gelişmiş yumurtalıkların gayet güzel adetlerin de güzel dedi. Ama yine de bir yandan bir iki gün daha bekleyeyim diyorum zaten varsa gebelik durumu, adetim gelmeyecek.
Test elimde cesaret edemiyorum ablacım :))Yapmadin mi daha? :))
Hadi yap yoksa da adeti bekleriz acelen yok nasilsa daha cok gencsin.. bu ay olmadi onumuzdeki ay olur...Test elimde cesaret edemiyorum ablacım :))
Hadi insallah bizede haber verTamam canım yapayım ben
Yaklasmis gibi ..Kızlar bu da benim ovülasyon testim sanırım yumurtlama zamanım fikri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?