- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.021
Hadi ama meraktan patladikTest elimde cesaret edemiyorum ablacım :))
Insallah canim guzel sonuclar alirsinİlk defa ovülasyon kullanıyorum takipteyim
İnşallah canım sende yapıyor musunInsallah canim guzel sonuclar alirsin
Tamam canjm :)Hadi insallah bizede haber ver
Aynen öyle ablamm rabbimden hayırlısını diliyorum :)Hadi yap yoksa da adeti bekleriz acelen yok nasilsa daha cok gencsin.. bu ay olmadi onumuzdeki ay olur...
Daha yapmadin miTamam canjm :)
10 dakika bekleme süresindeyim henüz t çizgisinde bişey yokHadi ama meraktan patladik
Ovülasyon testi ile mi yapıyorsun canım10 dakika bekleme süresindeyim henüz t çizgisinde bişey yok
Insallah cikar canim10 dakika bekleme süresindeyim henüz t çizgisinde bişey yok
tamam bekliyoruz hadi bakalım.. hayırlısı.10 dakika bekleme süresindeyim henüz t çizgisinde bişey yok
Hamilelik olsaydı ilk saniyede çıkmaz mıydı canımInsallah cikar canim
Bir süre bekleyin diyor testte,ben 10 dk standart süre diye biliyorum bismillah deyip dualarla yaptım ama umudum yok benimtamam bekliyoruz hadi bakalım.. hayırlısı.
daha yeni bi dur herkeste aynı koyulukta çıkmaz zatenBir süre bekleyin diyor testte,ben 10 dk standart süre diye biliyorum bismillah deyip dualarla yaptım ama umudum yok benim
Hemen cikmaya biliyor canimHamilelik olsaydı ilk saniyede çıkmaz mıydı canım
Tamam ablamm bekliyorumm aslında hastaneye gidip kan vermek istiyorum o da geç çıkar bu saatte olmaz kapanır mesaidaha yeni bi dur herkeste aynı koyulukta çıkmaz zaten
Bir kaç gün daha bekleriz canım erken davranıyor olabilirimHemen cikmaya biliyor canim
du bakalım testine göre gider kanını da verirsin de.. ayy hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre versin.Tamam ablamm bekliyorumm aslında hastaneye gidip kan vermek istiyorum o da geç çıkar bu saatte olmaz kapanır mesai
Allah razı olsun ablacımm iyi ki varsınızdu bakalım testine göre gider kanını da verirsin de.. ayy hayırlısı inşallah Allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?