- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.041
Her ikiside onemli canimArkadaşlar merhaba.. ovulasyon testinde 2 koyu çizgi yakaladığımızda mı yoksa koyuluktan sonra silikleşmeye başladığında mı daha önemli?
merhabalar.. pik öncesi, pik, pik sonrası önemli durumuna göre gün aşırı ya da tam o günler üstüste denenebilir..Arkadaşlar merhaba.. ovulasyon testinde 2 koyu çizgi yakaladığımızda mı yoksa koyuluktan sonra silikleşmeye başladığında mı daha önemli?
Belki gec dollenme olmusturBir kaç gün daha bekleriz canım erken davranıyor olabilirim
Çift koyu çizgi pik demektir bu da hamilelik için en yüksek şans demektir. Sonradan silikleşen çizgiler yumurtlama bitiyor demektir.Arkadaşlar merhaba.. ovulasyon testinde 2 koyu çizgi yakaladığımızda mı yoksa koyuluktan sonra silikleşmeye başladığında mı daha önemli?
senden de canım.. sağol sende öyle:)Allah razı olsun ablacımm iyi ki varsınız
Aynen canım zaten adetimin 3 gün gecikmeli geldiği bir ayda yani ocakta değerlendirmiştimBelki gec dollenme olmustur
çıktı mı çizgi?Aynen canım zaten adetimin 3 gün gecikmeli geldiği bir ayda yani ocakta değerlendirmiştim
10 dk doldu ve c çizgisi hiç yok ablacımmsenden de canım.. sağol sende öyle:)
Pardon t çizgisi diyecektim :)10 dk doldu ve c çizgisi hiç yok ablacımm
testin hatalı o zaman..10 dk doldu ve c çizgisi hiç yok ablacımm
heee bi atsana buraya gören arkadaşlar varPardon t çizgisi diyecektim :)
T diyecektimm ablacımm testin adı da One... Diye başlıyortestin hatalı o zaman..
Atayımm ablacımmheee bi atsana buraya gören arkadaşlar var
Bazen gec yumurtlamada olabiliyor o yuzden sikma hic caniniAynen canım zaten adetimin 3 gün gecikmeli geldiği bir ayda yani ocakta değerlendirmiştim
Atayımm ablacımm
Bu aksam bak siliklesmisse degerlendir canim siliklesmemisse yarin tekrar test yapar aksam degerlendirirsinistanbulaski can09e Ardnlina cevaplarınız için teşekkür ederim :) bugün saat 12.30 da iki çizgiyi koyu yakaladım öncesinde sabah ilişki olmuştu sonraki ilişki belki yarın akşam olur sizce kaçırır mıyım bu gecede olsun mu kusura bakmayın açık açık yazdım ama
Rica ederiz kardeşim ayrıca 10 gün boyunca günaşırı değerlendirmekte fayda var.. Rabbim sana da nasip etsin bize de.. Evet utanmanı gerektırecek bir durum yok hepimizin ortak noktası bu konu.:)istanbulaski can09e Ardnlina cevaplarınız için teşekkür ederim :) bugün saat 12.30 da iki çizgiyi koyu yakaladım öncesinde sabah ilişki olmuştu sonraki ilişki belki yarın akşam olur sizce kaçırır mıyım bu gecede olsun mu kusura bakmayın açık açık yazdım ama
Ablacımm ben o kadar dikkatli bakıyorum ki bembeyaz bişey yok hala.morcivertkedi semanin teste bi bakar misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?