Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay inanmıycaksın karartmadan gördüm ben onu... hadi inşallah istanbulaski boş yere ümit vermek istemeyiz ama... biraz daha bekle bakalım.. hayır olsun inşallah.
Ablacımm ben karartmalı resimde bişey göremedimm heyecanlandımm şimdi o nasıl oluyor hastaneye gitsem mi acaba

12,13 gün oluyor ablacım
biraz bekle bakalım zaten yanlış görüyorsak 2 güne adet olman lazım. bu testi de atma daha belirginleşebilir
ay inanmıycaksın karartmadan gördüm ben onu... hadi inşallah istanbulaski boş yere ümit vermek istemeyiz ama... biraz daha bekle bakalım.. hayır olsun inşallah.
ya deme bende gördüm ama sana onu sittin sene gösteremem diye oynadım

biraz bekle bakalım zaten yanlış görüyorsak 2 güne adet olman lazım. bu testi de atma daha belirginleşebilir

ya deme bende gördüm ama sana onu sittin sene gösteremem diye oynadım
Öyle yapalımm tamamm çok teşekkür ederimm ilgilendiğin için

Bu aksam bak siliklesmisse degerlendir canim siliklesmemisse yarin tekrar test yapar aksam degerlendirirsin
Evet çok mantıklı akşam tekrar test yapayım 22.00 gibi falan uygun mudur?
Rica ederiz kardeşim ayrıca 10 gün boyunca günaşırı değerlendirmekte fayda var.. Rabbim sana da nasip etsin bize de.. Evet utanmanı gerektırecek bir durum yok hepimizin ortak noktası bu konu.:)
Aminnnn tüm isteyenlerin Rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlı evlat versin.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…