- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.061
Atma testiniAblacımm ben o kadar dikkatli bakıyorum ki bembeyaz bişey yok hala.
Yok atmam tamam canımAtma testini
tam t noktasının altında değil de biraz solunda görüyorum sanki. yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün?morcivertkedi semanin teste bi bakar misin?
12,13 gün oluyor ablacımtam t noktasının altında değil de biraz solunda görüyorum sanki. yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün?istanbulaski
ay inanmıycaksın karartmadan gördüm ben onu... hadi inşallahtam t noktasının altında değil de biraz solunda görüyorum sanki. yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün?istanbulaski
ben ablan olabilirim de12,13 gün oluyor ablacım
Ablacımm ben karartmalı resimde bişey göremedimm heyecanlandımm şimdi o nasıl oluyor hastaneye gitsem mi acabaay inanmıycaksın karartmadan gördüm ben onu... hadi inşallahistanbulaski boş yere ümit vermek istemeyiz ama... biraz daha bekle bakalım.. hayır olsun inşallah.
Sağolun çook teşekkür ederimm canlar
tam t noktasının altında değil de biraz solunda görüyorum sanki. yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün?istanbulaski
biraz bekle bakalım zaten yanlış görüyorsak 2 güne adet olman lazım. bu testi de atma daha belirginleşebilir12,13 gün oluyor ablacım
ya deme bende gördüm ama sana onu sittin sene gösteremem diye oynadımay inanmıycaksın karartmadan gördüm ben onu... hadi inşallahistanbulaski boş yere ümit vermek istemeyiz ama... biraz daha bekle bakalım.. hayır olsun inşallah.
bi baktır istersen içimiz rahat etsin.Ablacımm ben karartmalı resimde bişey göremedimm heyecanlandımm şimdi o nasıl oluyor hastaneye gitsem mi acaba
ahahaha minnoşum biliyorum ondan inanmıycaksın ama dedimya deme bende gördüm ama sana onu sittin sene gösteremem diye oynadım
rica ederim
tecrübeyle sabit teknikNasıl bir teknik bu ya
Öyle yapalımm tamamm çok teşekkür ederimm ilgilendiğin içinbiraz bekle bakalım zaten yanlış görüyorsak 2 güne adet olman lazım. bu testi de atma daha belirginleşebilir
ya deme bende gördüm ama sana onu sittin sene gösteremem diye oynadım
Kızlar bende görmek istiyorumm :)ahahaha minnoşum biliyorum ondan inanmıycaksın ama dedim
gözünde problem var mı canımKızlar bende görmek istiyorumm :)
Evet çok mantıklı akşam tekrar test yapayım 22.00 gibi falan uygun mudur?Bu aksam bak siliklesmisse degerlendir canim siliklesmemisse yarin tekrar test yapar aksam degerlendirirsin
Aminnnn tüm isteyenlerin Rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlı evlat versin.. :)Rica ederiz kardeşim ayrıca 10 gün boyunca günaşırı değerlendirmekte fayda var.. Rabbim sana da nasip etsin bize de.. Evet utanmanı gerektırecek bir durum yok hepimizin ortak noktası bu konu.:)
Kızlar bende görmek istiyorumm :)
Evet canim sivi aliminada dikkat et oyle yap insallah guzel sonuclar alirsinEvet çok mantıklı akşam tekrar test yapayım 22.00 gibi falan uygun mudur?
Aminnnn tüm isteyenlerin Rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlı evlat versin.. :)
semanın teste sen ne diyorsun canım?Evet canim sivi aliminada dikkat et oyle yap insallah guzel sonuclar alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?