- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.081
Simdi dikkatli baktim sanki var gibi sey dusundum gormek istedigimiz icjnmi acaba goruyoruz yoksa bende gordum simdisemanın teste sen ne diyorsun canım?
biraz bekle bakalım zaten yanlış görüyorsak 2 güne adet olman lazım. bu testi de atma daha belirginleşebilir
ya deme bende gördüm ama sana onu sittin sene gösteremem diye oynadım
Tekrar çektim resmi kızlarSimdi dikkatli baktim sanki var gibi sey dusundum gormek istedigimiz icjnmi acaba goruyoruz yoksa bende gordum simdi
Bilmiyorumm vallahiVallahi bende baktım göremiyorum t c srasında bi çizgi gördüm ama o mudur acaba
t nin tam altı değil c ye doğru.. incecik.... cepten mi bakıyorsun pc den mi?Tekrar çektim resmi kızlar
Cep canımt nin tam altı değil c ye doğru.. incecik.... cepten mi bakıyorsun pc den mi?
göremedin mi?Cep canım
Yok vallagöremedin mi?
Yok kalmadi canim ya ayagimda agri var insallah bu ay umudumuz vardir gogus agrisi hala varOvulasyon testin varsa bir denesene canim insallah vardir
Insallah kuzum dualarim seninleYok kalmadi canim ya ayagimda agri var insallah bu ay umudumuz vardir gogus agrisi hala var
Insallah canim rabbim razi olsun hepinizdenInsallah kuzum dualarim seninle
Çok çok teşekkür ederim hepimizin güzel haberler duyacağı günler olsun inşallah :)Evet canim sivi aliminada dikkat et oyle yap insallah guzel sonuclar alirsin
Kizlar bugun ruyamda kan testi vermistim 93 cikmisti insallah vardir ya valla bu ay biraz. Umutluyum ama bilemiyorum
ayy hayırlara çıksın inşallah canım....Kizlar bugun ruyamda kan testi vermistim 93 cikmisti insallah vardir ya valla bu ay biraz. Umutluyum ama bilemiyorum
Amin canim Rabbim isteyen herkese nasip eder insallahÇok çok teşekkür ederim hepimizin güzel haberler duyacağı günler olsun inşallah :)
Bende gece ruyamda gormustum benim gercek oldu insallah seninde gercektir kuzumKizlar bugun ruyamda kan testi vermistim 93 cikmisti insallah vardir ya valla bu ay biraz. Umutluyum ama bilemiyorum
Insallah canim allah razi olsunİnşallah vardır canım
Insallah canim rabbim hepimizin yuzune baksiniayy hayırlara çıksın inşallah canım....
Ayyy insallah canim yaaaaBende gece ruyamda gormustum benim gercek oldu insallah seninde gercektir kuzum
Genellikle ikinci cizgi cok silik cikar canimMerhaba kızlar
Ovulsasyon regl zamanı tek çizgi mi çıkar
Bugün 29.gün hala adet olmadım ablam 30. Güne geçtiğimde tekrar bakalım test yapalımt nin tam altı değil c ye doğru.. incecik.... cepten mi bakıyorsun pc den mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?