- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.101
Hep ikinci çizgi silik olurdu bu sefer bir tanesinde hiç çıkmadıGenellikle ikinci cizgi cok silik cikar canim
Bu normal yani endiselenecek birsey degil oHep ikinci çizgi silik olurdu bu sefer bir tanesinde hiç çıkmadı
Yumurtlamaya yakınMerhaba kızlar
Ovulsasyon regl zamanı tek çizgi mi çıkar
Çıkmadı ablacımçıktı mı çizgi?
Anladım ya hamile olabilir miyim die düşündüm de bi anBu normal yani endiselenecek birsey degil o
Teşekkür ederimYumurtlamaya yakın
Çıkmadı ablacım
Canim hamile oldugunda iki cizgide koyu cikiyor bende ovulasyon testiyle ogrendim hamikeligimi ikinci cizgi yumurtlama zamani gibi olmustuAnladım ya hamile olabilir miyim die düşündüm de bi an
Teşekkür ederim
Aynen sağolCanim hamile oldugunda iki cizgide koyu cikiyor bende ovulasyon testiyle ogrendim hamikeligimi ikinci cizgi yumurtlama zamani gibi olmustu
Batta cok var mi seninAynen sağol
Ben de hep öyle okudum
İkinci çizgi koyu çıkarmış hamileyken
Bu ay da gitti
Sağlık olsun
Ve bu sefer afedersin yeşil akıntı geldi sümüksü
İki yıldır gelmeyen akıntı
Ama işte O da tesadüf demek
Hakkında hayirlisi canim kotu bisey olmasındaKızlar sağlık sebepleri ötürü bu ayı pas geçme kararı aldım.
Kızlar sağlık sebepleri ötürü bu ayı pas geçme kararı aldım.
Kızlar sağlık sebepleri ötürü bu ayı pas geçme kararı aldım.
Sorun ney canim onemli birsey yoktur insallah..Kızlar sağlık sebepleri ötürü bu ayı pas geçme kararı aldım.
Hafif bi çizgi bende fark ettim ama yarın tekrar dene cnm yada kan ver istersenKızlar buraya baksanıza geçen ay gebelik testi ve bugünkü gebelik testi.. Kutusunu açıp içine baktım her ikisinin de.. Bugünkinin T çizgisi, T çizgisi yazan yere yaklaşmadan etiketin altından kırmızılaşmış.. Diğer ayda yaptığım testin etiket aktı beyaz, koyuluk yok.. Bunun anlamı nedir sizce?lütfenn bana bir bilgi verir misiniz ? Bu arada her iki test de ayrı markalar.
Kızlar buraya baksanıza geçen ay gebelik testi ve bugünkü gebelik testi.. Kutusunu açıp içine baktım her ikisinin de.. Bugünkinin T çizgisi, T çizgisi yazan yere yaklaşmadan etiketin altından kırmızılaşmış.. Diğer ayda yaptığım testin etiket aktı beyaz, koyuluk yok.. Bunun anlamı nedir sizce?lütfenn bana bir bilgi verir misiniz ? Bu arada her iki test de ayrı markalar.
Testim yok kuzumm yarın da adet olmazsam 30.gün olacak. Ben adetten 1 hafta geçince test yapmaya karar verdim ama bu test kafamı karıştırdı. Sağol cevabın için.Hafif bi çizgi bende fark ettim ama yarın tekrar dene cnm yada kan ver istersen
İdrar fazla gelince böyle mi oluyor canım? Evet fazla idrar damladı çünkü.Canim benim anladigim idrar fazla gelmiş orda yoğunlaşmış ya da test bozuktur. Varsa elinde tekrar denee
İdrar fazla gelince böyle mi oluyor canım? Evet fazla idrar damladı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?