Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim hamile oldugunda iki cizgide koyu cikiyor bende ovulasyon testiyle ogrendim hamikeligimi ikinci cizgi yumurtlama zamani gibi olmustu
Aynen sağol
Ben de hep öyle okudum
İkinci çizgi koyu çıkarmış hamileyken
Bu ay da gitti
Sağlık olsun
Ve bu sefer afedersin yeşil akıntı geldi sümüksü
İki yıldır gelmeyen akıntı
Ama işte O da tesadüf demek

Kızlar benim yumurtlama 2 şubat sanırım dün siliklesti 1-2-3 şubat değerlendirdik bugünü de degerlendirelim diyoruz yeterli midir bundan sonra akışına bırakicaz artık gün aşırı falan olur ocakta da gün aşırı değerlendirdik ama yumdasn öncesi pek önemli değil snrm yuma en yakın 1 şubattaki ilişki

Kızlar buraya baksanıza geçen ay gebelik testi ve bugünkü gebelik testi.. Kutusunu açıp içine baktım her ikisinin de.. Bugünkinin T çizgisi, T çizgisi yazan yere yaklaşmadan etiketin altından kırmızılaşmış.. Diğer ayda yaptığım testin etiket aktı beyaz, koyuluk yok.. Bunun anlamı nedir sizce?lütfenn bana bir bilgi verir misiniz ? Bu arada her iki test de ayrı markalar.

Eklentiler

• 20190204_205629.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 46
Hafif bi çizgi bende fark ettim ama yarın tekrar dene cnm yada kan ver istersen

Canim benim anladigim idrar fazla gelmiş orda yoğunlaşmış ya da test bozuktur. Varsa elinde tekrar denee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…