Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 3 ay önce düşük yaptm geçen ay ve bu ay deniyoruz. Ovulasyon testi deniyorum bu ay 3 gün sonraa şehir dışına çıkıcam inşallah gitmeden tutar. Sizce yaklaşmışmıyım şansım var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20190204-105330.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 40
Canım tam değil ikisi aynı değil ama bir kaç güne olur bence bu da benim ki

Amin canım sağol bekleyeceğim ben. Dualarla. Duanıza beni de katar mısınız?Rabbim herkesin duasını hayırlısyla kabull etsin.

Bende 3 sene sonra kavuşacağım inşallah mucizeme bu sürede neler yaşadık eşimle bir Allag bir biz biliriz canım inan hamile olduğumu öğrendiğim andan beri tüm isteyenlere tez vakitte nasip olsun diye her ezan saati aklıma geldikce dua ediyorum.
Rabbim insallah sizede tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah dualarimda olacaksınız inşallah

Kızlar merhaba sat 17 ocaktı ovulasyon testıme bakar mısınız yumurtlama olmusmu

Eklentiler

• 23EC4B5A-EFD3-4851-8CF2-0ACE1F771C80.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 34
Canım 4 şubah saat 10 daki koyulaşmış sonra silikleşmi

ş. Yumurtlama yakalanmış sanki sabah 10 daki. Peki kaç gündür yapıyosun test
15 ınden berı duzenlı yapıyorum 10 12 14 te bıkere yaptım t cızgısı yok gıbıydı sılıktı dun koyuşasmaya basladı sabah en koyuyu yakaladım sımdı hafıf sılıklesmeye basladı bugunumu yumurtşama gunu almam lazım

Amin canımm amin özel değilse sebebini öğrenebilir miyim ben Rabbim senin gibi herkese nasip etsin

Evet sabah yumurtlamaya yakın duruyor. Yani 24 48 saat içinde çatlar diye biliyorum. Bugünü yarını ertesi günü mutlaka değerlendirmelisin

Evet sabah yumurtlamaya yakın duruyor. Yani 24 48 saat içinde çatlar diye biliyorum. Bugünü yarını ertesi günü mutlaka değerlendirmelisin
Bugunumu baz almalıyım acaba 29. Gunde gebelık testı yapmak ıcın yada en kotu adet gunumu bekletmeliyim

Aynen adeti bekle 1 hafta kadar da geçsin bən öyle yapıcam erkenden çıkmıyo zaten belli seviyeye ulaşmayınca hormon
Benım 8 9 gunde erken gebelıkte cıkmıstı cnm aynen hemen cıkmıyor döllenme suresı falan benım 6. Gun goguslerde sıddetlı agrım baslamıstı kendımı anlamıstım ıns kalmısızdır hamıle hatta belkı suan döllenıyodut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…