- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.121
Adetim geçeli de 3. Gün olacak ama 1 hafta geçmeden idrar testi sonç vermiyormuş genelde.Testim yok kuzumm yarın da adet olmazsam 30.gün olacak. Ben adetten 1 hafta geçince test yapmaya karar verdim ama bu test kafamı karıştırdı. Sağol cevabın için.
Adetim geçeli de 3. Gün olacak ama 1 hafta geçmeden idrar testi sonç vermiyormuş genelde.
Amin canım sağol bekleyeceğim ben. Dualarla. Duanıza beni de katar mısınız?Rabbim herkesin duasını hayırlısyla kabull etsin.Evet arkadaşım olabiliyor maalesef.
Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah tez vakitte.
Evet kuzum bazıları geç döllenme oluyor geç yumurtlamaya bağlı. Çünkü benim yumurtlama ve öncesindeki adet tarihlerim biraz ileri atmıştı.Canım ben ilk gebeliğim de 3-4 gün önceden görüşmüştüm idrarda ama hafif silikti
Evet kuzum bazıları geç döllenme oluyor geç yumurtlamaya bağlı. Çünkü benim yumurtlama ve öncesindeki adet tarihlerim biraz ileri atmıştı.
Canım tam değil ikisi aynı değil ama bir kaç güne olur bence bu da benim kiKızlar 3 ay önce düşük yaptm geçen ay ve bu ay deniyoruz. Ovulasyon testi deniyorum bu ay 3 gün sonraa şehir dışına çıkıcam inşallah gitmeden tutar. Sizce yaklaşmışmıyım şansım var mı?
Kızlar 3 ay önce düşük yaptm geçen ay ve bu ay deniyoruz. Ovulasyon testi deniyorum bu ay 3 gün sonraa şehir dışına çıkıcam inşallah gitmeden tutar. Sizce yaklaşmışmıyım şansım var mı?
Amin canım sağol bekleyeceğim ben. Dualarla. Duanıza beni de katar mısınız?Rabbim herkesin duasını hayırlısyla kabull etsin.
Kıyamamm yaa şimdi peki ne durumdasın canımEvet geç döllenme durumuda var tabi.. En iyisi beklemek ben geçen ay çok test yapmıştım baya bunalttm kendimi
ş. Yumurtlama yakalanmış sanki sabah 10 daki. Peki kaç gündür yapıyosun testKızlar merhaba sat 17 ocaktı ovulasyon testıme bakar mısınız yumurtlama olmusmu
15 ınden berı duzenlı yapıyorum 10 12 14 te bıkere yaptım t cızgısı yok gıbıydı sılıktı dun koyuşasmaya basladı sabah en koyuyu yakaladım sımdı hafıf sılıklesmeye basladı bugunumu yumurtşama gunu almam lazımCanım 4 şubah saat 10 daki koyulaşmış sonra silikleşmi
ş. Yumurtlama yakalanmış sanki sabah 10 daki. Peki kaç gündür yapıyosun test
Amin canımm amin özel değilse sebebini öğrenebilir miyim ben Rabbim senin gibi herkese nasip etsinBende 3 sene sonra kavuşacağım inşallah mucizeme bu sürede neler yaşadık eşimle bir Allag bir biz biliriz canım inan hamile olduğumu öğrendiğim andan beri tüm isteyenlere tez vakitte nasip olsun diye her ezan saati aklıma geldikce dua ediyorum.
Rabbim insallah sizede tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah dualarimda olacaksınız inşallah
Evet sabah yumurtlamaya yakın duruyor. Yani 24 48 saat içinde çatlar diye biliyorum. Bugünü yarını ertesi günü mutlaka değerlendirmelisin15 ınden berı duzenlı yapıyorum 10 12 14 te bıkere yaptım t cızgısı yok gıbıydı sılıktı dun koyuşasmaya basladı sabah en koyuyu yakaladım sımdı hafıf sılıklesmeye basladı bugunumu yumurtşama gunu almam lazım
Bugunumu baz almalıyım acaba 29. Gunde gebelık testı yapmak ıcın yada en kotu adet gunumu bekletmeliyimEvet sabah yumurtlamaya yakın duruyor. Yani 24 48 saat içinde çatlar diye biliyorum. Bugünü yarını ertesi günü mutlaka değerlendirmelisin
Amin canımm amin özel değilse sebebini öğrenebilir miyim ben Rabbim senin gibi herkese nasip etsin
Aynen adeti bekle 1 hafta kadar da geçsin bən öyle yapıcam erkenden çıkmıyo zaten belli seviyeye ulaşmayınca hormonBugunumu baz almalıyım acaba 29. Gunde gebelık testı yapmak ıcın yada en kotu adet gunumu bekletmeliyim
Benım 8 9 gunde erken gebelıkte cıkmıstı cnm aynen hemen cıkmıyor döllenme suresı falan benım 6. Gun goguslerde sıddetlı agrım baslamıstı kendımı anlamıstım ıns kalmısızdır hamıle hatta belkı suan döllenıyodut :)Aynen adeti bekle 1 hafta kadar da geçsin bən öyle yapıcam erkenden çıkmıyo zaten belli seviyeye ulaşmayınca hormon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?