- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.141
İnşallah canım benimm :)) bugün de gelmedi adetim inşallah gelmezz Rabbimm duysun dualarımızıBenım 8 9 gunde erken gebelıkte cıkmıstı cnm aynen hemen cıkmıyor döllenme suresı falan benım 6. Gun goguslerde sıddetlı agrım baslamıstı kendımı anlamıstım ıns kalmısızdır hamıle hatta belkı suan döllenıyodut :)
Ins cnn test yaptınnı benımde dunden berı pozıtıf ıvu testım anlamadm dunden berı sulu akıntm varİnşallah canım benimm :)) bugün de gelmedi adetim inşallah gelmezz Rabbimm duysun dualarımızı
Yaptım negatigti dün.bugün bekliyorm canım. Sen testin sonucunu atsana bana bakayım.sulu akıntı yumurta akı gibiyse yumurtlama dönemindesindirIns cnn test yaptınnı benımde dunden berı pozıtıf ıvu testım anlamadm dunden berı sulu akıntm var
Canım bu markanın testleri için birgebenindunyasi.com sitesinden sorularını sorabilirsinKızlar ben sabah sılıklesmısmı ovu testı yapayım dedım az pnce 3 uncu ıdrarla yenıden pozıtıp cıktı anlamadım ben daha catlamadım mı kı ılk defa goruyorum boyle bısey
Üstten 4. Testi yaptıgında ilk önce c çizgisimi çıktı t mi ?Kızlar bakar mısınız yumurtlama oldu mu acaba benim neden üç gün koyu acaba fikri olan ilk kez ovülasyon kullanıyorum
Ona dikkat etmedim ama birbirine çok yakın canımÜstten 4. Testi yaptıgında ilk önce c çizgisimi çıktı t mi ?
Pik oldugu gün t çizgisi çıkıyo ilk önce o yüzden sordum . Bence pik olmamış gibi duruyı henüz . O gün sanırım bide fazla idrar koymussun test tam belli oomuyor . Değerlendirdin mi o testten sonraki günleriOna dikkat etmedim ama birbirine çok yakın canım
Yeteri kadar koyu değil demek. C çizgisiyle eşit koyuluğu yakaladığında pik olur. Devam et yapmaya testi canım. En sonuncu test yaklaşmışsın diyorKızlar bakar mısınız yumurtlama oldu mu acaba benim neden üç gün koyu acaba fikri olan ilk kez ovülasyon kullanıyorum
Evet canım son üç günü değerlendirdik takvime göre yumurtlama günüm bugün 27 günde bir adet oluyorumPik oldugu gün t çizgisi çıkıyo ilk önce o yüzden sordum . Bence pik olmamış gibi duruyı henüz . O gün sanırım bide fazla idrar koymussun test tam belli oomuyor . Değerlendirdin mi o testten sonraki günleri
Sen 2 günde bir ilişkiye devam et ..Evet canım son üç günü değerlendirdik takvime göre yumurtlama günüm bugün 27 günde bir adet oluyorum
İnşallah canım ama bak sanki 5 olan daha koyu zaten takvime göre 5 ya da 6 olan günüm yarın daha net belli olur tabiSen 2 günde bir ilişkiye devam et ..
Bazı insanların tam pik olmuyormus çünkü ..
hakkında hayırlısı inşallah
Bakalım belki bugun pik olır . Pik öncesi 2 gun benımde kou çıkmıştı ..İnşallah canım ama bak sanki 5 olan daha koyu zaten takvime göre 5 ya da 6 olan günüm yarın daha net belli olur tabi
Baksana ıkı sabahtır koyuYaptım negatigti dün.bugün bekliyorm canım. Sen testin sonucunu atsana bana bakayım.sulu akıntı yumurta akı gibiyse yumurtlama dönemindesindir
Canım sen neden günde 3 tane yapıyorsunBaksana ıkı sabahtır koyu
Koyulasınca bıanda sılıklesıyo cunku cnm ılk gebelıkte sabah cok koyu oglen sılıklesmıstı anıden yakalamıs hamıle kalmıstım oyuzden uc yaptım koyulasmaya baslayıncaCanım sen neden günde 3 tane yapıyorsun
Bebeğin var mı başkaKoyulasınca bıanda sılıklesıyo cunku cnm ılk gebelıkte sabah cok koyu oglen sılıklesmıstı anıden yakalamıs hamıle kalmıstım oyuzden uc yaptım koyulasmaya baslayınca
Ama doğrusu günde 1 kere yapın derler yoksa çok kafam karışır benim bakalım bende yapıyorumKoyulasınca bıanda sılıklesıyo cunku cnm ılk gebelıkte sabah cok koyu oglen sılıklesmıstı anıden yakalamıs hamıle kalmıstım oyuzden uc yaptım koyulasmaya baslayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?