Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilişkiden 40 dk yatmak yeterlı olur mu mecbır kalkmak zprunda kaldım

Kızlar ben sabah sılıklesmısmı ovu testı yapayım dedım az pnce 3 uncu ıdrarla yenıden pozıtıp cıktı anlamadım ben daha catlamadım mı kı ılk defa goruyorum boyle bısey

Eklentiler

• image.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 40
İnşallah canım benimm :)) bugün de gelmedi adetim inşallah gelmezz Rabbimm duysun dualarımızı

Kızlar bakar mısınız yumurtlama oldu mu acaba benim neden üç gün koyu acaba fikri olan ilk kez ovülasyon kullanıyorum

Eklentiler

• image.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 48
Ona dikkat etmedim ama birbirine çok yakın canım
Pik oldugu gün t çizgisi çıkıyo ilk önce o yüzden sordum . Bence pik olmamış gibi duruyı henüz . O gün sanırım bide fazla idrar koymussun test tam belli oomuyor . Değerlendirdin mi o testten sonraki günleri

Kızlar bakar mısınız yumurtlama oldu mu acaba benim neden üç gün koyu acaba fikri olan ilk kez ovülasyon kullanıyorum
Yeteri kadar koyu değil demek. C çizgisiyle eşit koyuluğu yakaladığında pik olur. Devam et yapmaya testi canım. En sonuncu test yaklaşmışsın diyor

Evet canım son üç günü değerlendirdik takvime göre yumurtlama günüm bugün 27 günde bir adet oluyorum

Reactions: H E
Sen 2 günde bir ilişkiye devam et ..
Bazı insanların tam pik olmuyormus çünkü ..
hakkında hayırlısı inşallah
İnşallah canım ama bak sanki 5 olan daha koyu zaten takvime göre 5 ya da 6 olan günüm yarın daha net belli olur tabi

Eklentiler

• image.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 33
İnşallah canım ama bak sanki 5 olan daha koyu zaten takvime göre 5 ya da 6 olan günüm yarın daha net belli olur tabi
Bakalım belki bugun pik olır . Pik öncesi 2 gun benımde kou çıkmıştı ..
topiğimin ilk sayfasında ovulaton testlerim mevcur bakabilirsin

Yaptım negatigti dün.bugün bekliyorm canım. Sen testin sonucunu atsana bana bakayım.sulu akıntı yumurta akı gibiyse yumurtlama dönemindesindir
Baksana ıkı sabahtır koyu

Eklentiler

• DCADDF3D-8A62-4980-A0A4-15B4F4B79A3E.webp
    41 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…