Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce yarın yumurtlama gerçekleşir mi? ilk defa ovulasyon yapıyorum onda da şehir dışına çıkıcam kaçırmam inşallah

Eklentiler

• IMG_20190205_125604.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar sizce yarın yumurtlama gerçekleşir mi? ilk defa ovulasyon yapıyorum onda da şehir dışına çıkıcam kaçırmam inşallah
Hayır canım değil bence daha var gibi duruyor bak benim şuan böyle ben bile emin değilim olduğundan takvime göre bugün benim ama

Eklentiler

• F1E096DF-38DB-4562-A4FD-E2DD42D025E7.webp
    31 KB · Görüntüleme: 36
t nin tam altı değil c ye doğru.. incecik.... cepten mi bakıyorsun pc den mi?
Ablacım az önce çok hafif adet ağrım vardı az önce bir kaç damla kan geldi peçeteye sanırım 30.günde adet oldum ya da üstüne görme mi yaşıyorumm böyle olup da gebe olan var mı(

Ablacım az önce çok hafif adet ağrım vardı az önce bir kaç damla kan geldi peçeteye sanırım 30.günde adet oldum ya da üstüne görme mi yaşıyorumm böyle olup da gebe olan var mı(
Kanamani takip et cogalabilir ama ustune gorme elbette var.. cogalmazsa her zamankinden farkliysa suphe edilebilir.. bugun soker ama muhtemelen gecikme falan da yasamadin sanirim.

C
Hayır canım değil bence daha var gibi duruyor bak benim şuan böyle ben bile emin değilim olduğundan takvime göre bugün benim ama

Canım senin 5.de baya koyulaşmış gibi burdan bakınca ama fotoğraftan mı bilmiyorum. Offf o zaman inşallah dönüşüme denk gelir diye dua ediyim bari

Evet yok maalesef cnn basın sagolsun senınde sen neden kaybettın suan bırbırınızı cok ıyı anlarız
Benim 31 haftalıktı canım gebelik zehirlenmesi yaşadım ama fark etmedim bebeğim karnımda öldü benim görmeden gömdüler yoğun bakımda yattım zor günler geçirdim altı ay önce oldu ve şimdi bebek istiyorum ayrıca sana sorum olacak canım eğer 5 de gerçekleşse sonraki gün silik olmaz mı resme bak benim altıncı günde yine koyu

Bu ay sanki normale döndüm 14 15 koyulaşır gibime geliyor

Eklentiler

• 20190205_143613.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 38
Resmı atsana bna kacıncı gunun buarada allah yardımcımız olsun zor gunler yasadık ıns allah sabrımızın sonunda bıze yenıden verır cnm ovu pik plunca 24 36 saate catlıyp ya ben sanırım yenı catşıyorum bugun

Benim böyle canım

Eklentiler

• 4D6BEC6A-CBAC-4465-84F2-45EFF9F8C8B7.webp
    31 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…