- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.161
Yarın yine yap ve bugünü değerlrndir. Yarın öbür bir sonraki gün devam testeBaksana ıkı sabahtır koyu
Gunde ıkı kez cnm sabah aksam en kotu zaten yapmayı bırakcam bes aylık erken dogum yaptın 9 ay pnce cnm kaybettımAma doğrusu günde 1 kere yapın derler yoksa çok kafam karışır benim bakalım bende yapıyorum
Uc dort gun ılıskıye devam edıcem bakalım hakkımızda hayırlısıYarın yine yap ve bugünü değerlrndir. Yarın öbür bir sonraki gün devam teste
Yani bebeğin yok Benimde öyle canım altı ay önce sekiz aylık bebeğimi karnımda kaybettimGunde ıkı kez cnm sabah aksam en kotu zaten yapmayı bırakcam bes aylık erken dogum yaptın 9 ay pnce cnm kaybettım
Canım sanki bugün ki iyice mi koyu oldu şuan tam eşit duruyorlar öncekine göreKızlar ben sabah sılıklesmısmı ovu testı yapayım dedım az pnce 3 uncu ıdrarla yenıden pozıtıp cıktı anlamadım ben daha catlamadım mı kı ılk defa goruyorum boyle bısey
Hayır canım değil bence daha var gibi duruyor bak benim şuan böyle ben bile emin değilim olduğundan takvime göre bugün benim amaKızlar sizce yarın yumurtlama gerçekleşir mi?ilk defa ovulasyon yapıyorum onda da şehir dışına çıkıcam kaçırmam inşallah
Ablacım az önce çok hafif adet ağrım vardı az önce bir kaç damla kan geldi peçeteye sanırım 30.günde adet oldum ya da üstüne görme mi yaşıyorumm böyle olup da gebe olan var mıt nin tam altı değil c ye doğru.. incecik.... cepten mi bakıyorsun pc den mi?
Kanamani takip et cogalabilir ama ustune gorme elbette var.. cogalmazsa her zamankinden farkliysa suphe edilebilir.. bugun soker ama muhtemelen gecikme falan da yasamadin sanirim.Ablacım az önce çok hafif adet ağrım vardı az önce bir kaç damla kan geldi peçeteye sanırım 30.günde adet oldum ya da üstüne görme mi yaşıyorumm böyle olup da gebe olan var mı(
Hayır canım değil bence daha var gibi duruyor bak benim şuan böyle ben bile emin değilim olduğundan takvime göre bugün benim ama
İnşallah canım bakalım ben yarın yeniden yaparım silikleşirse 5 doğrudur ama belki yarın daha koyu olurC
Canım senin 5.de baya koyulaşmış gibi burdan bakınca ama fotoğraftan mı bilmiyorum. Offf o zaman inşallah dönüşüme denk gelir diye dua ediyim bari
Normale göre bir iki gün heciköe yaşadım ablacım 2 gün geçtiKanamani takip et cogalabilir ama ustune gorme elbette var.. cogalmazsa her zamankinden farkliysa suphe edilebilir.. bugun soker ama muhtemelen gecikme falan da yasamadin sanirim.
Evet yok maalesef cnn basın sagolsun senınde sen neden kaybettın suan bırbırınızı cok ıyı anlarızYani bebeğin yok Benimde öyle canım altı ay önce sekiz aylık bebeğimi karnımda kaybettim
Baya koyu cnm dun kıde oyleydı catlamak uzere sankı cnmCanım sanki bugün ki iyice mi koyu oldu şuan tam eşit duruyorlar öncekine göre
Benim 31 haftalıktı canım gebelik zehirlenmesi yaşadım ama fark etmedim bebeğim karnımda öldü benim görmeden gömdüler yoğun bakımda yattım zor günler geçirdim altı ay önce oldu ve şimdi bebek istiyorum ayrıca sana sorum olacak canım eğer 5 de gerçekleşse sonraki gün silik olmaz mı resme bak benim altıncı günde yine koyuEvet yok maalesef cnn basın sagolsun senınde sen neden kaybettın suan bırbırınızı cok ıyı anlarız
Aradaki günler yapmadın mı canımBu ay sanki normale döndüm 14 15 koyulaşır gibime geliyor
Resmı atsana bna kacıncı gunun buarada allah yardımcımız olsun zor gunler yasadık ıns allah sabrımızın sonunda bıze yenıden verır cnm ovu pik plunca 24 36 saate catlıyp ya ben sanırım yenı catşıyorum bugunBenim 31 haftalıktı canım gebelik zehirlenmesi yaşadım ama fark etmedim bebeğim karnımda öldü benim görmeden gömdüler yoğun bakımda yattım zor günler geçirdim altı ay önce oldu ve şimdi bebek istiyorum ayrıca sana sorum olacak canım eğer 5 de gerçekleşse sonraki gün silik olmaz mı resme bak benim altıncı günde yine koyu
Bu ay kasmıcam canım yumurtlama günüm düzenli 5 gün falan daha yapcam siliklesince bırakcamAradaki günler yapmadın mı canım
Benim böyle canımResmı atsana bna kacıncı gunun buarada allah yardımcımız olsun zor gunler yasadık ıns allah sabrımızın sonunda bıze yenıden verır cnm ovu pik plunca 24 36 saate catlıyp ya ben sanırım yenı catşıyorum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?