- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.181
Canım inşallah bebeğimize kavuştursun Allahım .. benim teste yorum yapar mısınResmı atsana bna kacıncı gunun buarada allah yardımcımız olsun zor gunler yasadık ıns allah sabrımızın sonunda bıze yenıden verır cnm ovu pik plunca 24 36 saate catlıyp ya ben sanırım yenı catşıyorum bugun
Bugünü degerlendir yarın büyük ihtimal siliklesir öyle olursa onuda degerlendir bugün çatlamaya kolaylık için havuç yiyebilirsin canımBenim böyle canım
Teşekkür ederim canımBugünü degerlendir yarın büyük ihtimal siliklesir öyle olursa onuda degerlendir bugün çatlamaya kolaylık için havuç yiyebilirsin canım
Baya koyu cnm dun kıde oyleydı catlamak uzere sankı cnm
4 yada 5 te sankı en koyu catlamıs kacıncı gunun bugun dunmuydu yaptıklarınBenim böyle canım
Yok kız yenı yumurtluyorum ıcerde kalan sperm varsa tutuyodur belkı calısmalara bıkacgun daha devam ederım senın kacıncı gunduHadi bakalım inşallah tutar canım..az kaldı senin ben de yakalarım inşallah
Ablacim damla yigini kandan baska gelmedi hafif agrim var simdi normalde ilk grlen adetim pedimi dolduracak gibiydi rengi de su an kan kirmizisi degil pembeKanamani takip et cogalabilir ama ustune gorme elbette var.. cogalmazsa her zamankinden farkliysa suphe edilebilir.. bugun soker ama muhtemelen gecikme falan da yasamadin sanirim.
o söker bugün muhtemelen.. yarın bakalım olur mu duruma ..Ablacim damla yigini kandan baska gelmedi hafif agrim var simdi normalde ilk grlen adetim pedimi dolduracak gibiydi rengi de su an kan kirmizisi degil pembe
Simdi baktim hala ayni biraz daha fazla kahveye yakin pembe ye kaciyo dua et bana ablamo söker bugün muhtemelen.. yarın bakalım olur mu duruma ..
hayırlısı canım hakkında hayırlısı..Simdi baktim hala ayni biraz daha fazla kahveye yakin pembe ye kaciyo dua et bana ablam
Yok kız yenı yumurtluyorum ıcerde kalan sperm varsa tutuyodur belkı calısmalara bıkacgun daha devam ederım senın kacıncı gundu
Konu acmak istiyorum ablacim nasil aciliyohayırlısı canım hakkında hayırlısı..
Bata nekadar var? :)Erken gebelik testi yapsam cikarmi
3gun canimBata nekadar var? :)
Bi dene istersen, gösterebilir idrara geçtiyse:)3gun canim
3gün varsa silikte olsa çıkar canım3gun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?