- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.201
Yakalarsın cnm ıcerde yasıyolar zaten sende bır saat kesın yat derım ıns tutar normalde kacıncı gunde yumurtluyosun adetlerın duzenlımı folıc asıdı ıkıayı gectı kullanıyorum cnmBelki olur canm folik asit kullanıyorsun dimi. 13. Gün canım şuan benim biz de gün aşırı yine de deniyoruz ama yumurtlamayı bakalım yakalayabilcekmiyim
Yumurtlamadan 9 10 gun gectıyse cıkma ıhtımalı yuksek cnm3gun canim
Yakalarsın cnm ıcerde yasıyolar zaten sende bır saat kesın yat derım ıns tutar normalde kacıncı gunde yumurtluyosun adetlerın duzenlımı folıc asıdı ıkıayı gectı kullanıyorum cnm
Tam gunlerınde olabılırsın program benı tutturamıyor gec yumurtladıgım ıcın ona takılma sen devam et ben de oyle uyuyorum sabah kalkıyorum genelde yatıyorım cnn sansın artıyo ozaman onerırım en azından 1 saat yayCanım hiç takip etmedim programda biraz düzensiz gösteriyor bazen 14 17 19 21 falan ilk defa ovulasyonla takip ediyorum.. Adetlerim düzenli gibi 1-2 gün bazen oynuyordu işte.. 20 dk falan yatıyorum ben de ama uzun bekliyim bugün bi arkadaşım öyle uyuyorum ben demişti
Tam gunlerınde olabılırsın program benı tutturamıyor gec yumurtladıgım ıcın ona takılma sen devam et ben de oyle uyuyorum sabah kalkıyorum genelde yatıyorım cnn sansın artıyo ozaman onerırım en azından 1 saat yay
Senın test heran koyulasabıır cnm bende yaptım sılıklestı sımdı catşamıs olabılır belkı ya benım 16 subat bat gec dollenme olcak olursa nasıl anlıcam bılmıyorum kıCanım buda akşam ki test. Ben de çok güvenmiyorum Programa tahmini bakıyorum.. Ben de öyle deneyim bu sefer bakalım senin bat ne zaman
Senın test heran koyulasabıır cnm bende yaptım sılıklestı sımdı catşamıs olabılır belkı ya benım 16 subat bat gec dollenme olcak olursa nasıl anlıcam bılmıyorum kı
Benımde uc ay once erken gebelık cıkardı hanı kazayla kaldımmı acaba dıye adetım gecmıstı onlar bıle cızgı cıkardı ama kanda cıkmadı yumurtam catlamamısto meger sen calısmaya teste devam et heran koyulasabılır ben bat gunu test yapcam snrmCanım belirtiler olursa en garanti kan testi olur. Benim geçen ay miratecht hep silik çizgi çıkardı kan verdim çıkmadı laboquick ile negatif çıktı.
Canim test yaptim koca negatifKara_gozlum canim yaptinmi?
Belki vardır çıkmıyordur canım, adet gününü bekle istersenCanim test yaptim koca negatif
Aynn canim beklicem kismetBelki vardır çıkmıyordur canım, adet gününü bekle istersen
Saglik olsun kuzum Rabbim en uygun zamanini bilir.. hic uzulme lutfen oldugunu biliyoruz yine olur... erken de olabilir ben de hala umut ediyorum 0.51e ragmen:)Canim test yaptim koca negatif
Benımde uc ay once erken gebelık cıkardı hanı kazayla kaldımmı acaba dıye adetım gecmıstı onlar bıle cızgı cıkardı ama kanda cıkmadı yumurtam catlamamısto meger sen calısmaya teste devam et heran koyulasabılır ben bat gunu test yapcam snrm
Bugün 6 numara acaba yarın daha mı koyu olur4 yada 5 te sankı en koyu catlamıs kacıncı gunun bugun dunmuydu yaptıkların
Canım bence 4 de çatlamışKızlar sizce çatlamış mı?Eki Görüntüle 2232717
Enazından bi umut var :)Saglik olsun kuzum Rabbim en uygun zamanini bilir.. hic uzulme lutfen oldugunu biliyoruz yine olur... erken de olabilir ben de hala umut ediyorum 0.51e ragmen:)
Canım bence de çatlamışCanım bence 4 de çatlamış
Azkaldı zaten 3gün Nedirki:) insallah kırmızıları görmezsin:)Aynn canim beklicem kismet
Kuzum aslinda 0.51 negatif iste yaa ama gene insanda umit bitmiyorr:))Enazından bi umut var :)
Ben nediyim... tüm ovu testlerim negatif, adette olmadım kırmızıları bekliyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?