Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki olur canm folik asit kullanıyorsun dimi. 13. Gün canım şuan benim biz de gün aşırı yine de deniyoruz ama yumurtlamayı bakalım yakalayabilcekmiyim
Yakalarsın cnm ıcerde yasıyolar zaten sende bır saat kesın yat derım ıns tutar normalde kacıncı gunde yumurtluyosun adetlerın duzenlımı folıc asıdı ıkıayı gectı kullanıyorum cnm

Yakalarsın cnm ıcerde yasıyolar zaten sende bır saat kesın yat derım ıns tutar normalde kacıncı gunde yumurtluyosun adetlerın duzenlımı folıc asıdı ıkıayı gectı kullanıyorum cnm

Canım hiç takip etmedim programda biraz düzensiz gösteriyor bazen 14 17 19 21 falan ilk defa ovulasyonla takip ediyorum.. Adetlerim düzenli gibi 1-2 gün bazen oynuyordu işte.. 20 dk falan yatıyorum ben de ama uzun bekliyim bugün bi arkadaşım öyle uyuyorum ben demişti

Tam gunlerınde olabılırsın program benı tutturamıyor gec yumurtladıgım ıcın ona takılma sen devam et ben de oyle uyuyorum sabah kalkıyorum genelde yatıyorım cnn sansın artıyo ozaman onerırım en azından 1 saat yay

Canım buda akşam ki test. Ben de çok güvenmiyorum Programa tahmini bakıyorum.. Ben de öyle deneyim bu sefer bakalım senin bat ne zaman

Eklentiler

• IMG_20190205_192958.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 34
Canım buda akşam ki test. Ben de çok güvenmiyorum Programa tahmini bakıyorum.. Ben de öyle deneyim bu sefer bakalım senin bat ne zaman
Senın test heran koyulasabıır cnm bende yaptım sılıklestı sımdı catşamıs olabılır belkı ya benım 16 subat bat gec dollenme olcak olursa nasıl anlıcam bılmıyorum kı

Eklentiler

• 88109744-F447-4160-965A-2D0A2FD0CAA3.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 39
Senın test heran koyulasabıır cnm bende yaptım sılıklestı sımdı catşamıs olabılır belkı ya benım 16 subat bat gec dollenme olcak olursa nasıl anlıcam bılmıyorum kı

Canım belirtiler olursa en garanti kan testi olur. Benim geçen ay miratecht hep silik çizgi çıkardı kan verdim çıkmadı laboquick ile negatif çıktı.

Canım belirtiler olursa en garanti kan testi olur. Benim geçen ay miratecht hep silik çizgi çıkardı kan verdim çıkmadı laboquick ile negatif çıktı.
Benımde uc ay once erken gebelık cıkardı hanı kazayla kaldımmı acaba dıye adetım gecmıstı onlar bıle cızgı cıkardı ama kanda cıkmadı yumurtam catlamamısto meger sen calısmaya teste devam et heran koyulasabılır ben bat gunu test yapcam snrm

Aynen öyle yapıyorum canım geçen ay bana stres ettim ama bu ay takmıyorum oluruna bıraktım. Evet testlere hiç güven olmuyor

Saglik olsun kuzum Rabbim en uygun zamanini bilir.. hic uzulme lutfen oldugunu biliyoruz yine olur... erken de olabilir ben de hala umut ediyorum 0.51e ragmen:)
Enazından bi umut var :)
Ben nediyim... tüm ovu testlerim negatif, adette olmadım kırmızıları bekliyorum :/

Enazından bi umut var :)
Ben nediyim... tüm ovu testlerim negatif, adette olmadım kırmızıları bekliyorum :/
Kuzum aslinda 0.51 negatif iste yaa ama gene insanda umit bitmiyorr:))
Lh testi gebelik konusunda yaniltici olabilir.. hani misal hcg testinde de kiminin erkenden gorunuyor kiminin gorunmuyor onun gibi... insallah hamilesindir bat kac kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…