Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar

1 yıllık evlıyım 5 aydır korunmuyorum.. doktora gıttım hıc bır sorun yok , reglım duzenlı ve 3 aydır da ovulasyon deniyorum. ama hep hayal kırıklığı oluyor. forumlarda genel de 3 kere ovulasyon denendıgı halde hamılelık olmuyorsa bi sorun vardır denılıyor. doktor bu işler stressle olmaz dese de ınsan ıster ıstemez stress oluyor

Kuzum aslinda 0.51 negatif iste yaa ama gene insanda umit bitmiyorr:))
Lh testi gebelik konusunda yaniltici olabilir.. hani misal hcg testinde de kiminin erkenden gorunuyor kiminin gorunmuyor onun gibi... insallah hamilesindir bat kac kuzum.

Negatif evet ama bat’a zaman varsa umutsuzluk yoktur :)
Bugun adet olmam lazımdı aslında ama olmadım, 7sine kadar olurum engeç. Ama hesaplarıma göre bugundu 28günde bi oluyorum, çok düzenlidir adetlerim.
Akıntımın renginde bile degişiklik yok. Birden sökülücem galiba bu gidişle.

Kızlar bana yorum yapar mısınız bugün iki tane yaptım 6 olan sabah koyu çıkmış şimdi silik çıktı ne anlama geliyor

Eklentiler

• image.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 33
Bana bakın kızlar hala çift çizgiyim geöen günde atmıştım ovulasyon sürekli çift çizgi gözsteriyo. Adetime 8 gün var nedir sizce durum hamilelik falan

Eklentiler

• 189BD80F-E08F-43A4-AC6F-4D239991A6D5.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba stres en onemlisi gercekten... bir sorun yoksa fiziki olarak.. stres engelliyordur.... biraz daha rahat olmayi dene lutfen biliyorum zordur ama dene.
Bir seyi cok isteyince de olmaz neden o enerjiyi tikariz.. onu serbest birakicaz ki gelsin istedigimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…