- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.221
Benim de 2 3 kaldi iste 3 4 kala kan verdimdi:)Azkaldı zaten 3gün Nedirki:) insallah kırmızıları görmezsin:)
Kuzum aslinda 0.51 negatif iste yaa ama gene insanda umit bitmiyorr:))
Lh testi gebelik konusunda yaniltici olabilir.. hani misal hcg testinde de kiminin erkenden gorunuyor kiminin gorunmuyor onun gibi... insallah hamilesindir bat kac kuzum.
Azkalmış geç döllenme oldugunda da kanda belli oluyomu pekiBenim de 2 3 kaldi iste 3 4 kala kan verdimdi:)
Canım bana da yorum yapar mısınCanım bence de çatlamış
Yani iste gebelik gec olustuysa kanda da gec cikar kuzum.Azkalmış geç döllenme oldugunda da kanda belli oluyomu peki
Catlamis oluyor.. bugun de degerlensin mumkunse... olmadi yarin sabah:)Kızlar bana yorum yapar mısınız bugün iki tane yaptım 6 olan sabah koyu çıkmış şimdi silik çıktı ne anlama geliyor
Canım kaçıncı günün seninKızlar bana yorum yapar mısınız bugün iki tane yaptım 6 olan sabah koyu çıkmış şimdi silik çıktı ne anlama geliyor
Canım gebelik olabilir böyle olup hamile olanlarda varmış ama yumurtlama ne zamandıBana bakın kızlar hala çift çizgiyim geöen günde atmıştım ovulasyon sürekli çift çizgi gözsteriyo. Adetime 8 gün var nedir sizce durum hamilelik falan
Canım adetin 1 günü itibariyle sayıyorum 14.gün bugünCanım kaçıncı günün senin
resimde ne görüyorsun canımCanım kaçıncı günün senin
Aslında 9ncu gündü ama o günden sonra hafif silikleşti sonra sürwkli çift çizgiCanım gebelik olabilir böyle olup hamile olanlarda varmış ama yumurtlama ne zamandı
Merhaba stres en onemlisi gercekten... bir sorun yoksa fiziki olarak.. stres engelliyordur.... biraz daha rahat olmayi dene lutfen biliyorum zordur ama dene.merhaba kızlar
1 yıllık evlıyım 5 aydır korunmuyorum.. doktora gıttım hıc bır sorun yok , reglım duzenlı ve 3 aydır da ovulasyon deniyorum. ama hep hayal kırıklığı oluyor. forumlarda genel de 3 kere ovulasyon denendıgı halde hamılelık olmuyorsa bi sorun vardır denılıyor.doktor bu işler stressle olmaz dese de ınsan ıster ıstemez stress oluyor
Ozaman insalllaaaaahhhh geç döllenme olmustur sendede :) dualarım kırmızıları görmemekten yana:)Yani iste gebelik gec olustuysa kanda da gec cikar kuzum.
Olabılır yapmaya devm et cnmBugün 6 numara acaba yarın daha mı koyu olur
Stres yapınca hıc olmuyorAynen öyle yapıyorum canım geçen ay bana stres ettim ama bu ay takmıyorum oluruna bıraktım. Evet testlere hiç güven olmuyor
Ama altı olan en sondaki silik çıktı sabah ki koyu ama akşam ki silik acaba çatladı mıOlabılır yapmaya devm et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?