- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.241
Demin kendimde neyi farkettim biliyomusun gorumcem kizarmis tavuk getirdi eltime orda durmak istemedim midem bulandi yine kötü oldumAzkaldı zaten 3gün Nedirki:) insallah kırmızıları görmezsin:)
Silinmis catlamis gibi ayni gun icinde ..insallah tutmusturYorum bekliyorum kızlar
Demin kendimde neyi farkettim biliyomusun gorumcem kizarmis tavuk getirdi eltime orda durmak istemedim midem bulandi yine kötü oldum
Kuzumm bunlar bende de oluyor ama adet belirtisi diyorum ben.. bisiy kokuyor mesela yok diyorlar hormonlar bizimle egleniyi agam:))Demin kendimde neyi farkettim biliyomusun gorumcem kizarmis tavuk getirdi eltime orda durmak istemedim midem bulandi yine kötü oldum
Çatlamış gibi duruyor silikleşmiş çünkü baya dünle birlikte 2 gün daha değerlendirmek lazımm diye biliyorumresimde ne görüyorsun canım
Aynn canim ne yapacağımı sasirdim saglikocagina gitsem cuma cikar sonuc bilmiyorum napsam adeti beklicemCanım valla kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş, bende senden farksızım.
Normal yolda giderken arada bi sallanıp yön değiştiriyorum basım dönüyor, bugun adet olmam lazımdı olmadım, yarında olmazsam test yapıcam.
Sende en iyisi bence kan testi yaptır, yada bat ‘ı bekle :/
Eltimdeydim diyemedim misem bulaniyo sofradalardi hemen ciktimeve geldim dayanamadim aynn canim alay ediyolar hormo larimizKuzumm bunlar bende de oluyor ama adet belirtisi diyorum ben.. bisiy kokuyor mesela yok diyorlar hormonlar bizimle egleniyi agam:))
Evet o yüzden bu ay gerçekten sanki sihirli bi değnek değdi olsa da olmasa da olacağı zamanı bekliyorum.Stres yapınca hıc olmuyor
Kuzumm bunlar bende de oluyor ama adet belirtisi diyorum ben.. bisiy kokuyor mesela yok diyorlar hormonlar bizimle egleniyi agam:))
Sence bugün mü çatlamış canımSilinmis catlamis gibi ayni gun icinde ..insallah tutmustur
Aynn canim ne yapacağımı sasirdim saglikocagina gitsem cuma cikar sonuc bilmiyorum napsam adeti beklicem
Eltimdeydim diyemedim misem bulaniyo sofradalardi hemen ciktimeve geldim dayanamadim aynn canim alay ediyolar hormo larimiz
Aynn canim hakkimizda hayirlisi sende yarin yada persembe yaparsinSen en iyisi batı bekle canım, emin ol en sağlıklı öyle olucak:)
Yani bugün ve yarın önemli değil miÇatlamış gibi duruyor silikleşmiş çünkü baya dünle birlikte 2 gün daha değerlendirmek lazımm diye biliyorum
Evet oyle gorunuyor cnmSence bugün mü çatlamış canım
Bugunse o 2. 6 evet bugun..Yorum bekliyorum kızlar
Aynn canim hakkimizda hayirlisi sende yarin yada persembe yaparsin
Tamam canım teşekkür ederimEvet oyle gorunuyor cnm
Bugunse o 2. 6 evet bugun..
Benim de sasmaz ama bu defa flo yukledim o 7si diyor takvimim 8i bakalim ondan bilemedim 7si gelirse floya devam ederim:)Canım zaten engeç 7sinde olmam lazım Benimde, zaten açıkcası umutlu degilim. Mutlaka görürüm kırmızıları, alıştırdım ben kendimi erkenden :)
Canim bizde elimizden geleni yapalim gerisi rabbime kalmisCanım zaten engeç 7sinde olmam lazım Benimde, zaten açıkcası umutlu degilim. Mutlaka görürüm kırmızıları, alıştırdım ben kendimi erkenden :)
Rica ederim canim..Tamam canım teşekkür ederim
Bu ay ovu da yapmadim ya.Benim de sasmaz ama bu defa flo yukledim o 7si diyor takvimim 8i bakalim ondan bilemedim 7si gelirse floya devam ederim:)
Yumurta 24 saat canlı kalıyor. Ama yumurtlamadan önce 2 gün yumurtlamadan sonra 2 gün değerlendirmek lazım diye biliyorum.Yani bugün ve yarın önemli değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?