- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.261
Uzak resım bıraz cnm anlayamadım ama sen devam et catşadı dıye bırakma denemeyeAma altı olan en sondaki silik çıktı sabah ki koyu ama akşam ki silik acaba çatladı mı
Aşlah nezaman nasıp ederse ozaman oluyo en hayırlı zamanda olsun kucagımıza alalımEvet o yüzden bu ay gerçekten sanki sihirli bi değnek değdi olsa da olmasa da olacağı zamanı bekliyorum.
İNŞALLAH canım cümlemiz içinAşlah nezaman nasıp ederse ozaman oluyo en hayırlı zamanda olsun kucagımıza alalım
Tam bugün akşam silik oldu ama bugünü de değerlendiremedikUzak resım bıraz cnm anlayamadım ama sen devam et catşadı dıye bırakma denemeye
Olaun cnm spermler 2 3 gün içerde yasıyor daha once degerlendırdıysen benım de goguslerım agrıyor psikolojik sanırım basladı benımde :) 21. GünümTam bugün akşam silik oldu ama bugünü de değerlendiremedik
Gunaydın cnnGünaydın
12 günümdeyim gümbür gümbür geliyor yumurtlama günüGünaydın kızlarbenim gibi ovulasyona devam eden var mı 14. Günümdeyim
Adete kaç gün kaldı canımOlaun cnm spermler 2 3 gün içerde yasıyor daha once degerlendırdıysen benım de goguslerım agrıyor psikolojik sanırım basladı benımde :) 21. Günüm
Ben varım canımGünaydın kızlarbenim gibi ovulasyona devam eden var mı 14. Günümdeyim
Kaçıncı günündesin canımBen varım canım
Canım senin 20. Günde olmuş galibaKızlaaaar son günlerin ovu testlerini attım benim çok koyu olmadan siliklesti bugün yaptım hiç ikinci çizgi yok acaba ben şimdi yumurtladim mi yumurtlamadim mi olgunlaşmadan çatlamaz herhalde dimi catlamasa da siliklesmez ikileme düştüm
Kızlaaaar son günlerin ovu testlerini attım benim çok koyu olmadan siliklesti bugün yaptım hiç ikinci çizgi yok acaba ben şimdi yumurtladim mi yumurtlamadim mi olgunlaşmadan çatlamaz herhalde dimi catlamasa da siliklesmez ikileme düştüm
Cnn adete 9 gun falan var daha cokk uzun yolAdete kaç gün kaldı canım
Canım ben 15. Gündeyim adete 13 kaldıKaçıncı günündesin canım
Canım senin 20. Günde olmuş galiba
Bana da öyle geldi ama instagramda bi gebenin günlüğü diye bi hesap var ya oraya attım devam et yapmaya belki koyulaşır dedi tamamen silinfi ikinci çizgi tekrar koyulasr mi ki kafam karıştıCanım senin 19 ve 20 koyu duruyor gibi geldi bana
12 günümdeyim gümbür gümbür geliyor yumurtlama günü
Bana da öyle geldi ama instagramda bi gebenin günlüğü diye bi hesap var ya oraya attım devam et yapmaya belki koyulaşır dedi tamamen silinfi ikinci çizgi tekrar koyulasr mi ki kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?