- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.281
Ben sanmıyorum zaten yeterince koyulaşmış yaniBana da öyle geldi ama instagramda bi gebenin günlüğü diye bi hesap var ya oraya attım devam et yapmaya belki koyulaşır dedi tamamen silinfi ikinci çizgi tekrar koyulasr mi ki kafam karıştı
Yumurtlama oldumu benim biraz geç olacak sanırım eşimlede ayrı şehirlerde olucaz 3-4 gün ilk kez takip ettim inşallah yakalarız dönüşte en azındanCanım ben 15. Gündeyim adete 13 kaldı
Benim 19 var adeteCanım ben 15. Gündeyim adete 13 kaldı
Evet çarpı olanlar hep değerlendirdiğimiz günler yum olunca üst üste değerlendirmek gerekiyor diye duymuştumDeğerlendirdim mi o günleri
C cizgisi kadar koyu olmadı tam benim ondan acaba diyorumBen sanmıyorum zaten yeterince koyulaşmış yani
Canım senin 4 ve 6 koyu gibi duruyorBu da benim kızlar yumurta sizce ne zaman çatlamış
Resme bak canın attım büyük ihtimal olduYumurtlama oldumu benim biraz geç olacak sanırım eşimlede ayrı şehirlerde olucaz 3-4 gün ilk kez takip ettim inşallah yakalarız dönüşte en azından
Benim de 13Benim 19 var adete
Evet canm gördüm hadi hayırlısı inşallahResme bak canın attım büyük ihtimal oldu
19 20 koyulasmis 21 silikKızlaaaar son günlerin ovu testlerini attım benim çok koyu olmadan siliklesti bugün yaptım hiç ikinci çizgi yok acaba ben şimdi yumurtladim mi yumurtlamadim mi olgunlaşmadan çatlamaz herhalde dimi catlamasa da siliklesmez ikileme düştüm
4 5 6 6 ikincide silik bugünleri degerlendirdiysen inşallah tutarBu da benim kızlar yumurta sizce ne zaman çatlamış
Saol cnm bende oylr düşündüm zaten de deneyimi olanlardan yine de bilgi alayım dedim19 20 koyulasmis 21 silik
6 da catlamis sanki cnm iliskiler ne zmn olduBu da benim kızlar yumurta sizce ne zaman çatlamış
Değerlendirdik canım ama 6 lar gitti aynı gün yapmıştım onları dün akşam maalesef olmadı bugün inşallah4 5 6 6 ikincide silik bugünleri degerlendirdiysen inşallah tutar
3 4 5 de oldu ama 6 dündü olmadı birde bugün olacak inşallah6 da catlamis sanki cnm iliskiler ne zmn oldu
5 i olduysa oda olur sen Bugünü de degerlendir canımDeğerlendirdik canım ama 6 lar gitti aynı gün yapmıştım onları dün akşam maalesef olmadı bugün inşallah
Aynen canım bugünü değerlendirecem çünkü yumurta çatladıktan sonraki günde önemli diye duydum sonrası akışına bırakacagım5 i olduysa oda olur sen Bugünü de degerlendir canım
İnşALLAH tutmustur cnm bildgm kadarıyla yumdan bi iki gun onceki iliski de tutma ihtimali varmis bugunu de degerlendr insAllah hayrlisiyla gyzel haberler alrsn3 4 5 de oldu ama 6 dündü olmadı birde bugün olacak inşallah
İnşallah canımİnşALLAH tutmustur cnm bildgm kadarıyla yumdan bi iki gun onceki iliski de tutma ihtimali varmis bugunu de degerlendr insAllah hayrlisiyla gyzel haberler alrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?