- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.301
Rahim filmini devlette çektirenler acı duyuyorlar. Özelde yaptırın. Anestezi ile yaptırdı benim 2 arkadaşım. Zerre acı hissetmeden ne olduğunu bile anlamadan olup bitiyormuş.İyi gunler hanimlar.Bugun dr gittim mantar var zannediyordim yok dedi dr ama biraz moralim bozuldu cunku yumurtam var ultrasyonda gozuktu ama yasimdan dolayi yumurta rezervin ortalama dedi bu yuzdrn amh testi istedi kam verdim bugun 15 gun sonra cikcskmis.Smear testi aldi.Bu ay olmazsa gel rahim filmi cekicez dedi.Cok uzun zaman olmus dedi bilmiyorum kismet rahim filminden biraz tirstim
Yaşınız kaç :)İyi gunler hanimlar.Bugun dr gittim mantar var zannediyordim yok dedi dr ama biraz moralim bozuldu cunku yumurtam var ultrasyonda gozuktu ama yasimdan dolayi yumurta rezervin ortalama dedi bu yuzdrn amh testi istedi kam verdim bugun 15 gun sonra cikcskmis.Smear testi aldi.Bu ay olmazsa gel rahim filmi cekicez dedi.Cok uzun zaman olmus dedi bilmiyorum kismet rahim filminden biraz tirstim
Yumurtlama siz pozitifi gördükten 24-36 saat sonra gerçekleştiğine ve 24 saat de canlı kalabildiğine göre pozitiften sonraki 2 gün çok önemli. Tabii ki pozitiften öncesi de önemli bence. Pozitif öncesi 2 günde bir veya 3 günde bir ilişki olursa içerde bekleyen sperm sayısı da fazla olacaktır. Pozitif ve sonrasında toplam 3 gün de ilişki olursa ihtimal daha da güçlenir.Aynen canım bugünü değerlendirecem çünkü yumurta çatladıktan sonraki günde önemli diye duydum sonrası akışına bırakacagım
İlk denemem bu ama t çizgisi c gibi bir yerde aşırı c den koyu değil bugün de değerlendirmek istiyorum gerisi kısmet tabi bakalım adetime 23 gün kaldı inşallah hayırlı şekilde tutmuştur bu ayYumurtlama siz pozitifi gördükten 24-36 saat sonra gerçekleştiğine ve 24 saat de canlı kalabildiğine göre pozitiften sonraki 2 gün çok önemli. Tabii ki pozitiften öncesi de önemli bence. Pozitif öncesi 2 günde bir veya 3 günde bir ilişki olursa içerde bekleyen sperm sayısı da fazla olacaktır. Pozitif ve sonrasında toplam 3 gün de ilişki olursa ihtimal daha da güçlenir.
ovulasyon testi ile ilk ayınızsa gözlemleyin bence t çizgisi koyulaşıyor mu be kadar koyulaşıyor. Kimininki çok koyulaşmıyormuş kimiyse çok koyu görüyor. bence ilk ay t yi çok koyu görmediyseniz testi bırakmayın hemen.
Pardon 13 gün kaldıİlk denemem bu ama t çizgisi c gibi bir yerde aşırı c den koyu değil bugün de değerlendirmek istiyorum gerisi kısmet tabi bakalım adetime ün kaldı inşallah hayırlı şekilde tutmuştur bu ay
Canim sen Trabzondasin dimi . Bende bu ay orda çektirdim tip fakültesinde ve dayanamadım çok ağrılı oldu . Ben bidaha cektircek olsam kesinlikle özelde anesitezili çektiririm . Benden önceki girenlerde çok ağrılı olduğunu söyledi .İyi gunler hanimlar.Bugun dr gittim mantar var zannediyordim yok dedi dr ama biraz moralim bozuldu cunku yumurtam var ultrasyonda gozuktu ama yasimdan dolayi yumurta rezervin ortalama dedi bu yuzdrn amh testi istedi kam verdim bugun 15 gun sonra cikcskmis.Smear testi aldi.Bu ay olmazsa gel rahim filmi cekicez dedi.Cok uzun zaman olmus dedi bilmiyorum kismet rahim filminden biraz tirstim
Kızlar Merhaba ocak ayının 23. De regl oldum ve 3. Şubatta yani adet gördüğüm tarihten 12 gün sonra ovülasyon testine ve çalışmalara başladık normalde 30 günde bir regl oluyorum.ovülasyon test görüntülerini ekledim henüz t çizgisiyle aynı ya da daha koyu olduğunu görmedim ama bugün silikleşti test yapmaya devam etmeli miyim ? Deneyimli arkadaşlardan Yorumlarını rica ediyorum ...teşekkür ederim sevgiler :)
Kızlar bugün akıntı var yapışkan şeklinde afedersiniz bugün yumurtlama günü mü oluyor
Canım salı günü koyu duruyor ama fotoğraftan mı öyle gözüküyor
Evet canım daha koyu ama Bence hiçbiri t çizgisiyle aynı ya da daha koyu değil ... fakat bugün daha silik olunca anlam veremedim .Regl olmama 16 gün var denemeye devam edicem ..
Takvime göre dündü ovülasyona göre aşagıda tam bilemedim ama alıntı bugün geldi yapışkan şeklinde anlamadım bende senceCanım yumurtlama dönemi akıntı olur derler ama senin ne zaman yumurtlama günün
Bence senin yumurtlama olmuş canım 4 ve 5 de çünkü oldukça koyu ve silik olmuşEvet canım daha koyu ama Bence hiçbiri t çizgisiyle aynı ya da daha koyu değil ... fakat bugün daha silik olunca anlam veremedim .Regl olmama 16 gün var denemeye devam edicem ..
Canım bence olmuş evet yumurtlaman ama akıntıda yumurta belirtisi olabiliyor sen yine değerlendir istersen bazEn ufakta olsa testlerde yanılabiliyor. Ben adet bittiğinden beri gün aşırı deniyorum bakalım naiso artıkTakvime göre dündü ovülasyona göre aşagıda tam bilemedim ama alıntı bugün geldi yapışkan şeklinde anlamadım bende sence
İnşallah canım kaç gün kaldı adete benim 13Canım bence olmuş evet yumurtlaman ama akıntıda yumurta belirtisi olabiliyor sen yine değerlendir istersen bazEn ufakta olsa testlerde yanılabiliyor. Ben adet bittiğinden beri gün aşırı deniyorum bakalım naiso artık
Canım benim de 19 gün var seninki kadar koyu olmadı daha..teste devam et yine de günlerini de değerlendir derim ben
Takvime göre dündü ovülasyona göre aşagıda tam bilemedim ama alıntı bugün geldi yapışkan şeklinde anlamadım bende sence
Takvime göre dündü ovülasyona göre aşagıda tam bilemedim ama alıntı bugün geldi yapışkan şeklinde anlamadım bende sence
İnşallah canım kaç gün kaldı adete benim 13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?