- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.321
Bakalım kuzum .Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip inşallah güzel haberler alırız ...
36 yasim adetim duzenlidir ultrasyindan yumurtama bakti soylediYaşınız kaç :)
Ben de doktoruma amh testi istediğimi söyledim eğitimden daha yeni geldiğini amh nin gereksiz olduğunu şimdi o testi yapsa da sonucuna göre davranmayacağını söyledi.
ertesi gün tvde bi doktor da düzenli adet görüyorsanız amh testi yaptırmanıza gerek yok dedi.
İNŞALLAH canım. Bide çok kafaya takmadan rahat olmak lazım ben geçen ay baya taktım olmadı testler de biraz yanılttı beni. Şimdi ovulasyon takip ediyorum olursa olur nasip yani
Evet trabzondayim imperalde gittim doktoraCanim sen Trabzondasin dimi . Bende bu ay orda çektirdim tip fakültesinde ve dayanamadım çok ağrılı oldu . Ben bidaha cektircek olsam kesinlikle özelde anesitezili çektiririm . Benden önceki girenlerde çok ağrılı olduğunu söyledi .
YaaaRahim filmini devlette çektirenler acı duyuyorlar. Özelde yaptırın. Anestezi ile yaptırdı benim 2 arkadaşım. Zerre acı hissetmeden ne olduğunu bile anlamadan olup bitiyormuş.
Herkesin yumurtlama tarihi bir olmuyor erken ya da geç olabiyor.Hem testlerede çok itibar etmemek gerek bence en güzeli regl bitiminden sonra 2 3 günde bir birliktelik zaten spermler 2 güne yakın yaşayabiyorlar. ayrıca yumurtlama günlerinde bir sıvı oluyor ve vücut ısısı yükseliyor ve kasıklarda batmalar olabiliyor bu belirtileride dinleyebilirsin . Ama herşey nasip neticede herşeyin hayırlısı olsun ... stresten uzak denemelere devam ...
Benimde 12 kaldı hayırlı haberler inşallahPerşembe günü itibariyle 18 gün kaldı Canım
günaydınGünaydın test kayık çıktı ilk defa ama bugün yumurtlama günü dün akşam cepte bugünde kaçmaz sonrası hayırlısı
heee anladım sola doğru kayıkkGünaydın test kayık çıktı ilk defa ama bugün yumurtlama günü dün akşam cepte bugünde kaçmaz sonrası hayırlısı
T önce çıktı ilk dk hemde evet canım ilkkez bu kadar koyu oldu bu ay birsey kullanmadim geçen ay bal tarçın çörek otu kullandım ondanmi bilmiyorum yalnız bu ay goguslerimdede sızı var 3 4 gundurgünaydın
kayık derken pik demek istedin sanırım
maşallah gayet koyu çıkmış bildiğin pik... bir şey kullanıyor musun? kaçıncı gün bugün.. cden önce tmi çıktı öyle diyorlar da.. Haydi rast gelsin inşallahsenin de çok koyu çıkmıyordu öyle hatırlıyorum ama..
hadi inşallah vesile olur canım... maşallahh. yalnız benim aklıma takılan her halükarda cnin önce çıkması lazım ki test doğru mu o teyit edilsin... bu bende soru işareti..T önce çıktı ilk dk hemde evet canım ilkkez bu kadar koyu oldu bu ay birsey kullanmadim geçen ay bal tarçın çörek otu kullandım ondanmi bilmiyorum yalnız bu ay goguslerimdede sızı var 3 4 gundur
Benim hep c once olurdu bu ay boyle aman her ay farklı oluyor ağrı belirti salla gitsin Allah ım vereceği günü bilir hayırlısı hakkımızdahadi inşallah vesile olur canım... maşallahh. yalnız benim aklıma takılan her halükarda cnin önce çıkması lazım ki test doğru mu o teyit edilsin... bu bende soru işareti..
Olmamis canim biraz daha dene bakalim takip lazim kacinci gun bugunKızlar hala olmamış dimi
Olmamis canim biraz daha dene bakalim takip lazim kacinci gun bugun
Hmm.. saglik olun oncesi de onemli gitmeden deneyin gelince de denersin..15. Gün bugün ama yarın ayrı şehirlerde olucaz 4 gün maalesef sanırım o 4 güne denk gelecek
Hmm.. saglik olun oncesi de onemli gitmeden deneyin gelince de denersin..
3 güne kızarır gibi... öyle nasip canım.Evet canım öyle yapıcaz artık. Nasipse olur zaten bunda da vardır bi hayır program 10 şubat diyor ovulasyon ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?