Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
36 yasim adetim duzenlidir ultrasyindan yumurtama bakti soyledi

İNŞALLAH canım. Bide çok kafaya takmadan rahat olmak lazım ben geçen ay baya taktım olmadı testler de biraz yanılttı beni. Şimdi ovulasyon takip ediyorum olursa olur nasip yani

Herkesin yumurtlama tarihi bir olmuyor erken ya da geç olabiyor.Hem testlerede çok itibar etmemek gerek bence en güzeli regl bitiminden sonra 2 3 günde bir birliktelik zaten spermler 2 güne yakın yaşayabiyorlar. ayrıca yumurtlama günlerinde bir sıvı oluyor ve vücut ısısı yükseliyor ve kasıklarda batmalar olabiliyor bu belirtileride dinleyebilirsin . Ama herşey nasip neticede herşeyin hayırlısı olsun ... stresten uzak denemelere devam ...

Ben de öyle yaptm bu ay adet bitiminden başladık denemeye. Evet testlere yüzde yüz güvenmiyorum ama bir fikir veriyor yine de. Sonuçta gün aşırı deniyoruz zaten olacağı varsa olacaktır. En güzeli dediğin gibi adetten sonra denemek

Günaydın test kayık çıktı ilk defa ama bugün yumurtlama günü dün akşam cepte bugünde kaçmaz sonrası hayırlısı

Eklentiler

• 20190207_094131.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın test kayık çıktı ilk defa ama bugün yumurtlama günü dün akşam cepte bugünde kaçmaz sonrası hayırlısı
günaydın
kayık derken pik demek istedin sanırım
maşallah gayet koyu çıkmış bildiğin pik... bir şey kullanıyor musun? kaçıncı gün bugün.. cden önce tmi çıktı öyle diyorlar da.. Haydi rast gelsin inşallah senin de çok koyu çıkmıyordu öyle hatırlıyorum ama..

T önce çıktı ilk dk hemde evet canım ilkkez bu kadar koyu oldu bu ay birsey kullanmadim geçen ay bal tarçın çörek otu kullandım ondanmi bilmiyorum yalnız bu ay goguslerimdede sızı var 3 4 gundur

T önce çıktı ilk dk hemde evet canım ilkkez bu kadar koyu oldu bu ay birsey kullanmadim geçen ay bal tarçın çörek otu kullandım ondanmi bilmiyorum yalnız bu ay goguslerimdede sızı var 3 4 gundur
hadi inşallah vesile olur canım... maşallahh. yalnız benim aklıma takılan her halükarda cnin önce çıkması lazım ki test doğru mu o teyit edilsin... bu bende soru işareti..

hadi inşallah vesile olur canım... maşallahh. yalnız benim aklıma takılan her halükarda cnin önce çıkması lazım ki test doğru mu o teyit edilsin... bu bende soru işareti..
Benim hep c once olurdu bu ay boyle aman her ay farklı oluyor ağrı belirti salla gitsin Allah ım vereceği günü bilir hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…