Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bide toplu atayım dedim.. Sanki baya koyulaşmış gibi ama akşam bidaha bi yapayım diyorum.

Eklentiler

• IMG_20190207_105803.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar buay yumurtlamadımmı acaba ben anlamadım sabah testım gene koyu

Eklentiler

• 2B0EB5FA-FB96-467D-B5D4-F2444279C0BA.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar yardımcı olurmusunuz yaaa? Hemen çatlamış sanki dünde değerlendirmedim bugün mü değerlendirmem lazım anlamadım

Eklentiler

• 3F9174A7-AC85-44C4-B963-67BDDF913358.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar benim 6 ve 7 de daha silik ama 8 de sanki biraz daha koyu değil mi neden olabilir acaba

Eklentiler

• image.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 42
Benim
Günaydın test kayık çıktı ilk defa ama bugün yumurtlama günü dün akşam cepte bugünde kaçmaz sonrası hayırlısı

Benimkide böyle sanırım bende devam etmeliyim hiç seninki kadar koyu çıkmadı çünkü canım..

Eklentiler

• 625CF319-FC78-4B26-B7EF-1EED944D85F6.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu test nasil yapiliyor bende gebelik cok istiyorum herkez gibi her ay regl döneminde aglamak mutsuzlukla karsilasmak istemiyorum ama fazlasiyla tecrubesizim gecen ay tum gebelik belirtisi vardi ama sonuc husran ustelik guatirimda var cogu kisi guatir hastalarinin zor hamile kaldigini soyluo bu daha cok uzucu ve ay 8gun kaldi regl gunume yanliz 4 gundur sag kasigimda tık tık bisey atiyo kalp atisimla ayni degil göbek atmasoylada ayni degil hefeslenmek istemiyorum ama tuhaf bi agirlik var sanki ustune bisey koymusum gibi ve bas agrim ara ara kusma surekli yemek isteyi var ve birde regl olacakmisim gibi bacak sizilamam vajinada biraz yanma hissi var bugun hissettim onuda, bu normalmi yoksa iice piskolojimimi bbozdum yarin gitsem kan versem belli olurmu ? Ben herkeze soramiyorum ailemden utaniyorum dalga gecerler dige sogan kurunu kullanan oldumu ? neyse lutfen bi bilgi verirmisiniz allah rizasi icin.

üzülme zamanını bekliyordur bu ay olmazsa önümüzdeki ay... yumurtlama dönemlerini biliyor musun o günlerde sık ilişki gebelik olasılığını arttırıyor... inşallah yakın zamanda gelsin miniğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…