Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Abla denedim yumurtalik gununu sonra dedilerki adet bitiminden hemen sonra 15 gun iliski yap denedim yok olmuyor .s bu aydan yine cok umutluyum duşun dun 3 aylik yigenimi severken hem guluyorum hem aglama krizi gecirdim su an bile gozlerim doldu cok duygusalim korkuyorum hic olmazsa dige 23 yasindaki kardesimin bile 2 cocugu var .s icim gidiyo yinede şukurler olsun

Canım merhaba . Öncelikle hepimiz istiyoruz ama bunun ayıp yani hiç yok bende sadece burada sizinle paylaşıyorum çünkü insanın zayıf noktasını bilip konuşanlar var . Allah isterse olur ama nasip olmuyorsa ne yapsak boş . Bende iki aydır istiyorum bebek hem de çok çünkü sekşz aylık bebeğimi kaybetttim olmasını çok istiyorum ama iki ay çok belirti dinledim ben kaşık ağrım oldu bel agrım oldu göğüs büyüdü sanki midem bulandı her şeyi yaşadım yani ama bu ay aslaaaaa ne olsa da belirtilere takılmayacağım deli gibi her belirtiyi araştırdım o huyumdan vazgeçtim . Bence sende belirtileri geç . Ne zamandır bebek istiyorsun

Onun var benim yok diye de dusunme ve uzulme.. elbet seninde vaktin vardir... problem de yoksa.. nasipten ote yol yok gercekten..

7 ay oldu ben bebek isteyeli denemelerimiz falan elbetteki nasip cok taktigimida biliyorum daha kötü durumda olanlarda var ama evde tek kaliyorum gunduzleri aktivite yok her yerde bebek var herkez soruo zaten istiyorum iice takiyorum insallah rabbim isteyen herkeze nasip eder cok uzuldum ablacim bebegin icin allah sabir versin insallah en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz

Onun var benim yok diye de dusunme ve uzulme.. elbet seninde vaktin vardir... problem de yoksa.. nasipten ote yol yok gercekten..

Düsünmemeye calissam kesin olur umursamayinca oluyomus ya ben cok takiyorum neyse tesekkur ederim yinedeallah ragzi olsun

Düsünmemeye calissam kesin olur umursamayinca oluyomus ya ben cok takiyorum neyse tesekkur ederim yinedeallah ragzi olsun
Evet aynen takmadiginda gelir benim de oyle oldu biliyor musun.. kizimda 9 ay bekledim iste tam amaaan olmuyorsa olmuyor dedim gittim pasa pasa orkidlerimi aldim gece ve normal olarak.. anam bi baktim geciktim ki hic gecikmezz:))
Geldi bebis... sende kafani baska seylere ver.. evet zor biliyorum aklin fikrin orda oluyor ama mesgul et kendini..
Ne demek rica ederim Allah senden de razi olsun.

Merhaba kızlar bugün benim 13. Günüm 3 gündür antibiyotik kullanıyorum. 4 gün önce azar azar akıntım olmaya başladı ve iki gündür çok fazla akıntım geliyor beyaz ve şeffaf ovulasyon testi yapıyorum iki gündür negatif. Sizce neden böyle oluyor yaa antibiyotik ten dolayı testte çıkmıyor olabilir mi ? iltihap mı söküyor diye düşündüm akıntının sarı renk olması gerekmez mi yoksa beyaz ve kokusuz yumurta akı gibi de olabilir mi acaba

Bende antibiyotik kullaniyorum dr verdi bugun yaptim test cikti brnim sanmam

İnşallh canım Allah hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…