- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.381
Benim 12 günKızlar batlara kac gun kaldı benım 8 var daha
Yumurtlama gordunmj cnmBenim 12 gün
Bak canım gördüm ama ne zaman gördüm pek anlamadım ayrıca bugün karnım ağrıyor adet sancısı gibi belim de ağrıyor sanırım yine adet geliyor benimYumurtlama gordunmj cnm
Hayırlısı balımBen adet oldum :/
16 gün canım bugün koyu çizgileri gördüm :) bu ay süper ötesi yumurtlamam sanırımKızlar batlara kac gun kaldı benım 8 var daha
En son 6 da gormus olabılırsın benımde nezaman gordugum bellı degıl son kac sayıyosunBak canım gördüm ama ne zaman gördüm pek anlamadım ayrıca bugün karnım ağrıyor adet sancısı gibi belim de ağrıyor sanırım yine adet geliyor benim
Benımde en berbatı 4 gundur ovu koyu nezaman yumurtladımmbelırsız sen guzel zamanda gormussun16 gün canım bugün koyu çizgileri gördüm :) bu ay süper ötesi yumurtlamam sanırım
Sen de benden sonrasınBenim 12 gün
Son 12 gün kaldı fakat kaşık bel ağrım oldu sanırım hasta olacağım bu ay daEn son 6 da gormus olabılırsın benımde nezaman gordugum bellı degıl son kac sayıyosun
Sagol kuzum.Hayırlısı balım
Düzenli görüyorum da tutmuyoooBenımde en berbatı 4 gundur ovu koyu nezaman yumurtladımmbelırsız sen guzel zamanda gormussun
Benım bata 8 var suan nezaman adetım onuda bılmıyorum benım olayım bıraz karısık kafam karmakarısıkEn son 6 da gormus olabılırsın benımde nezaman gordugum bellı degıl son kac sayıyosun
Hadı ıns bu ay gelır cnmDüzenli görüyorum da tutmuyooodüzenli düzensiz bebisler gelsinde
Sen daha yeni olmamısmıydın demekki ben bitşyorum sen oluyorsunBen adet oldum :/
Benım 19-20 subat subaKızlar batlara kac gun kaldı benım 8 var daha
Yok 10 ocakti son adet.Sen daha yeni olmamısmıydın demekki ben bitşyorum sen oluyorsun
Yakın zamanlardayız buaksam goguslerım karıncalanıyor ya ;(Benım 19-20 subat suba
su saatten sonra benimde son 8 gun kaldi bklm hayırlısı vnmKızlar batlara kac gun kaldı benım 8 var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?