- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.401
Günaydın canım sanki silikleşmeye başlamış gibi dün pik yapmış. Bugün yumurtlama gerçekleşebilirGünaydın şimdi sanırım hala yumurtlama devam ediyor dünkü çok koyu olunca bugün kafam karıştı en iyisi bugün havuç yiyeyim ben
çok korkuyorum ya yine olmazsa diye. kaçıncı gün yapmalıyım nasıl ilerlemeyi uygun buluyorsun fikire ihtiyacım varErken gebelik de pozitif i hemen göremezsin. Acele etme aynı durumdayız xd
Erken yapmışsın yumurtlama gününden en az 10 gün geçmesi gerekiyor çünkü yumurta dollendikten 8. gün rahme yerleşiyor ve yerleştikten sonra hgc degeri artmaya başlıyorKızlar merhaba size bir sorum olacak benim ovulasyon testinde adetin 23. gün aynı koyulukta çift çizgi 24. t c den koyu çizgi oldu 25. gün akıntıyı da gördüm ve çizgi silikti. Yani yumurtladım. Bu arayı değerlendirdik.Yumurtladığım gün 1 şubat oluyor. Ben dün yani 8, gün laboquick erken gebelik testi yaptım. 2. çizgi çıkmadı. erken mi ne zaman yapmalıyım yoksa hamile değil miyim. Bir düşük yaşadım bebeğimin kalbi karnımda durdu. Kürtaj oldum. Lütfen yardımcı olun.
adetlerim zaten 35 38 gün arası değişiyor. 10. gün erken gebelik testi mi yapayım normal mi acabaErken yapmışsın yumurtlama gününden en az 10 gün geçmesi gerekiyor çünkü yumurta dollendikten 8. gün rahme yerleşiyor ve yerleştikten sonra hgc degeri artmaya başlıyor
16 17 subat mı senın de cnmsu saatten sonra benimde son 8 gun kaldi bklm hayırlısı vnm
Merhaba.bildigim ve araştırdığım kadarıyla ovulasyon testi pik yaptığında yumurta en olgunlaşmış seviyesinde oluyor,yaklaşık 24 saat sonra ise siliklesmeye başlamışsa eğer çatlamış demektir,çatladigi andan itibaren de yumurtanın bir gün ömrü var.Yumurtlama gerçekleşebilir demissiniz ya,ben anlayamadım o kısmı..yanlış mı araştırdım acaba..Günaydın canım sanki silikleşmeye başlamış gibi dün pik yapmış. Bugün yumurtlama gerçekleşebilir
10. Gun kesın cıkar ıkısınde de yumurtlaman kesın tarıhseadetlerim zaten 35 38 gün arası değişiyor. 10. gün erken gebelik testi mi yapayım normal mi acaba
Erken yapmıssın testı cnm bak brn yapmak ıcın 11 ı beklıyorum en az bıde bu bıraz daha acık duruyo dune goreGünaydın şimdi sanırım hala yumurtlama devam ediyor dünkü çok koyu olunca bugün kafam karıştı en iyisi bugün havuç yiyeyim ben
Ovu testine gore 16 normal takvimime gore 12 subat cnm16 17 subat mı senın de cnm
Benim de o şekilde değişiyor yumurtlama gerçekleştikten 12-14 gün sonra adet oluyoruz. Eger yumurta döllenirse tüplerden rahme ilerleme süresi 6_7 gün sürüyor ve 8. Gunde tutunuyor. Gebelik testleri hgc degerini ölçüyor, bu deger bebek yerleştikten sonra artmaya başlıyor canım.adetlerim zaten 35 38 gün arası değişiyor. 10. gün erken gebelik testi mi yapayım normal mi acaba
Merhaba oncelikle gecmis olsunKızlar merhaba size bir sorum olacak benim ovulasyon testinde adetin 23. gün aynı koyulukta çift çizgi 24. t c den koyu çizgi oldu 25. gün akıntıyı da gördüm ve çizgi silikti. Yani yumurtladım. Bu arayı değerlendirdik.Yumurtladığım gün 1 şubat oluyor. Ben dün yani 8, gün laboquick erken gebelik testi yaptım. 2. çizgi çıkmadı. erken mi ne zaman yapmalıyım yoksa hamile değil miyim. Bir düşük yaşadım bebeğimin kalbi karnımda durdu. Kürtaj oldum. Lütfen yardımcı olun.
Tamam dogru araştırmışsın canim bugün yaptığı test dünki teste gore silik çıkmış. Yarın tamamen silikleşebilir yani yumurtası çatlayabilir. Havuç yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor arkadaşımız havuç yiyeceğini de yazmış yaMerhaba.bildigim ve araştırdığım kadarıyla ovulasyon testi pik yaptığında yumurta en olgunlaşmış seviyesinde oluyor,yaklaşık 24 saat sonra ise siliklesmeye başlamışsa eğer çatlamış demektir,çatladigi andan itibaren de yumurtanın bir gün ömrü var.Yumurtlama gerçekleşebilir demissiniz ya,ben anlayamadım o kısmı..yanlış mı araştırdım acaba..
Merhaba oncelikle gecmis olsun
o gun iliskide bulundun diye hemen dollenme gerceklescek diye bir sey yok hergun deneyip tutturan da var olmayan da cok. Kurtaji ne zmn oldun? Ilkti galiba bundan sonra tutan gebelikte de aynisi olacak diye bir durum yok.. korkunu anliyorum elbet iyi dusunelim iyi olsun ..
T cden koyu oldugunda pik demek oluyor siliklesmeye basladiginda catlamis demek en erken 12.gun falan ogrenebilirsin.. hakkimizda hayirlisi canim
Geçmiş olsun canım rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın. İsteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsinaminn inşallah isteyen herkese nasip olsun herşey Allah dan teslimiyetim tam sadece istek dua benim ki. İlk gebelikti sonlanan çocuğum yok 18 aylık evliyim 3 ay önce kürtaj oldum oda hemen olmamıştı. Eşimde bende çok istiyoruz. nasip. 12 şubata kadar test yapmayacağım bakalım 12 şubatta çıkacak mı. direk kan mı yapsam bilemedim
kanda bile soru işareti kalıyor.. en güzeli bekleyebilmek... sonrasında normal gebelik testi ile takip edip direk bebiş görmeye gitmek :) bir de tavsiyem çatladı bitti deyip denemeleri kesmemek...aminn inşallah isteyen herkese nasip olsun herşey Allah dan teslimiyetim tam sadece istek dua benim ki. İlk gebelikti sonlanan çocuğum yok 18 aylık evliyim 3 ay önce kürtaj oldum oda hemen olmamıştı. Eşimde bende çok istiyoruz. nasip. 12 şubata kadar test yapmayacağım bakalım 12 şubatta çıkacak mı. direk kan mı yapsam bilemedim
Kaç gün kaldı canım adetineçok korkuyorum ya yine olmazsa diye. kaçıncı gün yapmalıyım nasıl ilerlemeyi uygun buluyorsun fikire ihtiyacım var
bu ay ilk kez denedim ovülasyon testini galiba o konuda hata yaptık çatladıktan sonra bıraktım. inşallah olur ama olmazsa gelecek sefer bunlara dikkat edeceğim. Bu kadar geç çatladığını yeni öğrendim. Doktorum sürekli hormonların normal olur dedi. Birde bu kürtajdan sonra polip olduğunu başka doktordan öğrendimkanda bile soru işareti kalıyor.. en güzeli bekleyebilmek... sonrasında normal gebelik testi ile takip edip direk bebiş görmeye gitmek :) bir de tavsiyem çatladı bitti deyip denemeleri kesmemek...
inşallah uğraştırmadan fazla bekletmeden gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?