Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende 17 aylık evliyim bende 8 aylık bebeğimi karnımda kaybettim bende istiyorum inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız

Yani catladiktan sonra en kötü 9. Gun testte cikiyor oyle mi cnm

Kızlar gunaydın sanırım benım dun catlamıs bugun tamamen sılık 4 gun sonunda sılıgı gordum rahatladım test ıcın bat gunu yada gecmesı gerekecek sanırım

Eklentiler

• 835CB242-3FD7-4A98-BD76-750F1EA9D99C.webp
    30 KB · Görüntüleme: 34
Ovu testine gore 16 normal takvimime gore 12 subat cnm
Bende dun yumurtlamısım testımı attım sılık cok bugun dun geceyı degerlendıremedık ama bı oncekını degerlendırmıstık bugunu degerlendırene kadar yasarmı acaba ya sulu akıntım var benım hala sende varmı bıseyler

Canım bende 17 aylık evliyim bende 8 aylık bebeğimi karnımda kaybettim bende istiyorum inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız
Aynıyz senınle kayıplarımızın az da olda acısını dındırıcek bır evlat nasıp edıcek ıns Aşşah bızede ınanıyotum

geçen cumartesi çatladı işte 2 şubatta. sence test için en doğru zaman nedir erken gebelik testi mi yapmalıyım normal mi
Kac gun gectı ustunden baya gec senınde 3 yıllık evlıyım
geçen cumartesi 2 şubatta çatladı.
sence ne zaman testi yapayım
erken gebelik testi mi yapayım normal mi

Bnm dun yogun beyaz akintim vardi böyle sıvı krem kıvamında bugün kuruyum sanki ara ara sulu akıntım var ama kasik karin agrim var ve dizlerim ağrıyor adet belirtisi sanki
Erken gebelik testi ise silik çıkabilir canım. Kesin sonuç almak için en erken 12. Gün ve sonrasını öneriyorlar. (Geç dollenme olduysa 9. Günde cikmayabilir)
Anladkm cnm bekleyim en iyusi ben
Aynen bnmde 2 subatta catladi

aynıyız seninle bakalım hayırlı haberler olur inşallah
adet tarihin nedir senin kaç gün var
ne zaman test yapacaksın

aynıyız seninle bakalım hayırlı haberler olur inşallah
adet tarihin nedir senin kaç gün var
ne zaman test yapacaksın
Vala ovu testine göre 16 subat normalde dongum 29 30 gundu 12 subata geliyordj ama gec yumurtlama oldu belki uzar dongu bilmiorum test bilmiorum yaomam bat gunu yaparım gelmezse snrm daha once çıkmaz zatrn sen ne zmn yapicaksn peki bat ne senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…