Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım akıntı 4 gundur bar cnm bellı olmaz daha var adetıne ama

Eki Görüntüle 2233844
İyi Akşamlar ben aranıza yeni katıldım ovulasyon testlerimi paylaşıp fikrinizi almak istedim teşekkür ederim

17 Ocak son adet dönemim .Beklenen adet 10 Şubat
Adete iki gün var yani silik çıkmış lh dimi gebelik için pik oldugu gibi olması gerekiyor diyorlar canım ama catlayinca daha silik oluyo adete yakın tekrar biraz daha mi fazla lh hormonu oluyor ki acaba bi fikrim yok hayr olsun canım insAllah guzrl habrrler alırsın

İnşAllah çok teşekkür ederim

Normalde benimde 12 şubatta adet olmam erteliyor 36 gün sürüyor benim adetlerim ortalama. Dün yaptım erken gebelik negatif. Herkes erken dedi ama bilmiyorum pek

Bende oyle düşünüyorum ama keske pratikte de oyle olsa

Bende oyle düşünüyorum ama keske pratikte de oyle olsa
Oluyor burda en çok takması gerekenlerden biriyim olacak biliyorum zamanı var demekki şükür sağlık sıkıntım yok dış etkenler de çok laf sokanlar cevaplarını veriyorum tık kesiliyor regl oldum an üzülüyorum aynı gün toparlanıyorum ilk başlar bende siz gibiydim 4 aydır da böyleyim hayırlısı hakkımızda

Canim ne zmndr istiorsn vs hikayeni bilmiorum tabi ama insan isterken elbette hemen olsun istiyor belirti ozellikle aramıyorum ama olan ağrımı da yok sayamiyorum sadece adet oldgm ilk gun biraz uzuntu oluyor ama gunun sonunda kendimi toparliyorum tabiki nasip hersey Allah tan tabiki de digin gibi hayrlisini diliyorum her zmn vadr bi vakti elbet Rabbim tum isteyenlere hayrli zmnda hayrli evlatlar nasıp etsin insAllah

Sana katılıyorum ben iki aydır belirti üzerine belirti her şey var ama bebek yok bu ay kendi kendime dedim ne olsa da hamilelik diye düşünmeyeceğim dün bel agrım vardı kaşık ayrım oldu bacağım agrıdı iştahlı oldum sabah bulantım oldu yani her şey oldu bebek olmadı bu ay belirti lafını attım kafadan ne olsa da üşüttük diyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…