- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.641
Kızlar sizce yumurtlama olduktan sonra ovülasyona devam edilmeli mi
Kızlar adetime 8 gün var ovülasyon testi bu şekilde acaba hamile olan kişilerde ovülasyondan nasıl anladılar
Ayy evet bir tane de baska test yapsana leylacim hadi insallahh..Sizce çok mu erken hayalet çizgiyi sizde gördünüz mü
Bir de bu hangi test..Sizce çok mu erken hayalet çizgiyi sizde gördünüz mü
aaa evet varSizce çok mu erken hayalet çizgiyi sizde gördünüz mü
ben 1 şubatta çatladım 12 şubat adet günüm dün test yaptım negatif muhtemelen adet olacağım. inşallah sen olmazsınBenim son 8
Sizde boşuna mı ümitleniyorumaaa evet var
İnnovita marka canımBir de bu hangi test..
dediğim gibi başka marka ile de test et. kimyasal falan olabiliyor adet öncesi o yüzden bakmamak lazım canım..İnnovita marka canım
Kac gun bugunden ıtıbaren cnm senıninşallah olan söylesin ama mutlu olalım hepimiz
Yumurtlamadan 10 gun gectıyse cıkabılır bu testte bormalde yoksa cozgı cıkmaz butane daha yap yada sabaha yap cnmÇok umutlanmak istemiyorum doğrusu sanırım biraz da erken ama yinede insan umutlanıyor
Tamam canım sabah yeniliyim testiYumurtlamadan 10 gun gectıyse cıkabılır bu testte bormalde yoksa cozgı cıkmaz butane daha yap yada sabaha yap cnm
hayırlı olsun ben gördüm darısı bizlerin başına aminnnSizce çok mu erken hayalet çizgiyi sizde gördünüz mü
Canım o imkansız çünkü benim yumurta 5 gün önce çatladı eğer hamile olsam bile ovülasyonda bile çıkmaz diye düşünüyorumsilikleştiğini de gördükten sonra devam etmene gerek yok bence...
ovuyla öğrenenler, regle 1 hafta kaladan itibaren koyu pik gibi görerek devam ediyorlar canım.
Aaa öyle mi canım ovülasyon da belirleyici oluyor musilikleştiğini de gördükten sonra devam etmene gerek yok bence...
ovuyla öğrenenler, regle 1 hafta kaladan itibaren koyu pik gibi görerek devam ediyorlar canım.
Bes gun once catlayan yumurtayi tabi gostermez canim.. adetine 1 hafta 5 kala yapmaya basla bakalim sende gorenler cok.Canım o imkansız çünkü benim yumurta 5 gün önce çatladı eğer hamile olsam bile ovülasyonda bile çıkmaz diye düşünüyorum
Evet ama yaniltici da olabiliyorAaa öyle mi canım ovülasyon da belirleyici oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?