- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.661
Canım bulamadımEvet ama yaniltici da olabiliyorH E nin sayfasina davet ediyorum sizleri de bi bakin bakalim.. :)
Cıkmaz cnm 3 4 gun daha beklemelısın bende senın gıbıyım 5 olduCanım o imkansız çünkü benim yumurta 5 gün önce çatladı eğer hamile olsam bile ovülasyonda bile çıkmaz diye düşünüyorum
buyrun kızlar sayfamıza https://www.kadinlarkulubu.com/foru...anne-adaylari.1098492/page-1188#post-58852585Canım bulamadımtam olarak neye tıklamam gerekiyor
1 şubatta çatladı yumurtam 11. gün bugün dün test negatifti. yarın adetimin 36. günü geçen ay 36. gün adet oldum ne düşünmem gerekiyor bilmiyorumKac gun bugunden ıtıbaren cnm senın
sağlık olsun sıkma canını mart bizim inşallaaahhKızlar merhaba bugun tiroid icin kan verdim
Tsh: 4.10
T3: 3.23
T4: 1.26
Anlayanlar yorumlayabilirmi kızlar moralim bozuk beta hcg de baktırdım negatif çıktı bata 2 gün var .hsg çekilmiştim bu ayda olmadı (((
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2019-yilinin-anne-adaylari.1098492/ canım burasıCanım bulamadımtam olarak neye tıklamam gerekiyor
Adetime 1 hafta var işte :)Bes gun once catlayan yumurtayi tabi gostermez canim.. adetine 1 hafta 5 kala yapmaya basla bakalim sende gorenler cok.
yumurtan 5 gün önce çatladıysa nasıl 1 hafta var +14 diyoruz ki bu döngün uzunsa 15 16 da olabiliyor... 5 kala yapmaya devam et bakalım... benim gördüğüm genelde gösteriyor... bu demek değil ki lh düşük diye gebe değilsin diyemem.. hayırlısı canım:)Adetime 1 hafta var işte :)
İnsallah canim insallah bu ay umutluydum ama olmadı istesağlık olsun sıkma canını mart bizim inşallaaahh
Canın ben 26 günde adet oluyorum bunun altı günü zaten adetim adetim bitikten 7 gün sonra yumurtam çatlıyıor beş günde geçti kaldı 7 gün işte :)yumurtan 5 gün önce çatladıysa nasıl 1 hafta var +14 diyoruz ki bu döngün uzunsa 15 16 da olabiliyor... 5 kala yapmaya devam et bakalım... benim gördüğüm genelde gösteriyor... bu demek değil ki lh düşük diye gebe değilsin diyemem.. hayırlısı canım:)
beni soraaan yokkk:):) Napıyosunuz bakalım güzel teyzecikler %80 kızımın size çokça selamı var :)
Kızzz ben bakıyorum hep güncel gebeler kimler diye buraya bir de HE nin sayfasına :):) Valla 12+3te %80 kız dedi bakalım. Kız da değişme oluyormuş diyorlar ama 12.haftada artık değişmesin :):)
Sanki yarın olcak gibi ..merhaba kızlar sizce ovülasyon testim pozitif mi emin olamadım :)
Bende adetin 5.gunundeyim artik yapmiyorum ovu falan.. 4 ay teyit ettim duzgun prg.la da uyumlu.. insallah iyi haberlerini alalim cnm.
Hangi program ile takipBende adetin 5.gunundeyim artik yapmiyorum ovu falan.. 4 ay teyit ettim duzgun prg.la da uyumlu.. insallah iyi haberlerini alalim cnm.
Takvimim ve flo kullaniyorum flo nokta atisi yapti bu ay.. bat gunu icin 7si ya da 8i diyordum 7si geldi.Hangi program ile takip
Ediyorsunuz
Bende aynen ikisini kullanıyorum cnm takvimim uygulaması ovu testini pozitif girdgmde degismedi dongu snrm flonun ki dogru cikacakTakvimim ve flo kullaniyorum flo nokta atisi yapti bu ay.. bat gunu icin 7si ya da 8i diyordum 7si geldi.
4u mu demistin sen kuzum 18i mi bekliyorsun simdi yanilmis da olabilirimBende aynen ikisini kullanıyorum cnm takvimim uygulaması ovu testini pozitif girdgmde degismedi dongu snrm flonun ki dogru cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?