Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bugun tiroid icin kan verdim
Tsh: 4.10
T3: 3.23
T4: 1.26
Anlayanlar yorumlayabilirmi kızlar moralim bozuk beta hcg de baktırdım negatif çıktı bata 2 gün var . hsg çekilmiştim bu ayda olmadı (((

Kızlar merhaba bugun tiroid icin kan verdim
Tsh: 4.10
T3: 3.23
T4: 1.26
Anlayanlar yorumlayabilirmi kızlar moralim bozuk beta hcg de baktırdım negatif çıktı bata 2 gün var . hsg çekilmiştim bu ayda olmadı (((
sağlık olsun sıkma canını mart bizim inşallaaahh

Adetime 1 hafta var işte :)
yumurtan 5 gün önce çatladıysa nasıl 1 hafta var +14 diyoruz ki bu döngün uzunsa 15 16 da olabiliyor... 5 kala yapmaya devam et bakalım... benim gördüğüm genelde gösteriyor... bu demek değil ki lh düşük diye gebe değilsin diyemem.. hayırlısı canım:)

merhaba kızlar sizce ovülasyon testim pozitif mi emin olamadım :)

Eklentiler

• 5CA302F2-D67F-463D-AC65-3C7EA90E5568.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 35
Canın ben 26 günde adet oluyorum bunun altı günü zaten adetim adetim bitikten 7 gün sonra yumurtam çatlıyıor beş günde geçti kaldı 7 gün işte :)

beni soraaan yokkk :):) Napıyosunuz bakalım güzel teyzecikler %80 kızımın size çokça selamı var :)

Kızzz ben bakıyorum hep güncel gebeler kimler diye buraya bir de HE nin sayfasına :):) Valla 12+3te %80 kız dedi bakalım. Kız da değişme oluyormuş diyorlar ama 12.haftada artık değişmesin :):)

Aa senin de mi kız canım:) bana da 12+2’de kıza benzettim dedi yüzde vermedi ama:) 2 hafta sonra kesinleştireceğiz inşallah bakalım gerçekten kız mı:)

Bende aynen ikisini kullanıyorum cnm takvimim uygulaması ovu testini pozitif girdgmde degismedi dongu snrm flonun ki dogru cikacak
4u mu demistin sen kuzum 18i mi bekliyorsun simdi yanilmis da olabilirim
Evet floyu kale alicam tahmini direk tuttu:) ama takvimim de dursun zarari yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…