- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.681
Takvimim de belirtiler kısmı çok ayrıntılı o güzel bak4u mu demistin sen kuzum 18i mi bekliyorsun simdi yanilmis da olabilirim
Evet floyu kale alicam tahmini direk tuttu:) ama takvimim de dursun zarari yok.
Evet ekran goruntusu falan daha iyi gibi birbirine gore ustunlukleri var canim..Takvimim de belirtiler kısmı çok ayrıntılı o güzel bak16 şubat canım bat bklm
İnşALLAH cnm demin esim erken gebelik testini yaotin mi die sordu hayret cikar mi gibisinden genelde erken yapinca kızıyordiEvet ekran goruntusu falan daha iyi gibi birbirine gore ustunlukleri var canim..
Hayirlisi insallah senden de alalim guzel haberi..:)
Ayy o da merak etti artik demek... cok mu istiyorsunuz? Halbuki bir bebisiniz de var.. kizin kac yasindaydi cnm?İnşALLAH cnm demin esim erken gebelik testini yaotin mi die sordu hayret cikar mi gibisinden genelde erken yapinca kızıyordiyqrin sabah bata 4 kalmis olqcak varsa cikar mi ki catlamanin 10. Gunu olacak
Hayırlısı belkı gec döllenme omustur adete kdr umut var1 şubatta çatladı yumurtam 11. gün bugün dün test negatifti. yarın adetimin 36. günü geçen ay 36. gün adet oldum ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum
Ay ne bilim baya istiyoruz biz nedense 4 bucuk yasinda kızımızAyy o da merak etti artik demek... cok mu istiyorsunuz? Halbuki bir bebisiniz de var.. kizin kac yasindaydi cnm?
12.gunde cikabilir deniyor.. herkesin cikmiyor hemen.. ille gecsin istiyor surpriz yapiyor:))
Olsun insallah hayirlisiyla canim.Ay ne bilim baya istiyoruz biz nedense 4 bucuk yasinda kızımız
Allah bagislasin kuzunu..Ay ne bilim baya istiyoruz biz nedense 4 bucuk yasinda kızımız
İnsAllah hepimizin canımOlsun insallah hayirlisiyla canim.
Allah razı olsun cümlenin evladıyla beraberAllah bagislasin kuzunu..
Benim Flo hep yanlış gösteriyor düzensiz olduğum için mi acabaİnsAllah hepimizin canım
Allah razı olsun cümlenin evladıyla beraber
Bilmem olabilir cnm geriye dönük regl tarihlerini girdin mi gecmis regl dongusune gore de hesapliyor bnm bildgmBenim Flo hep yanlış gösteriyor düzensiz olduğum için mi acaba
İnterneten biraz araştırdım birşey sıkıntı olmayacağı yazıyordu birde kızlara sordum aynı durumda olan arkadaşlar yardımcı oldu ilacım çok ağır degildi. Kızlar tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama sadece 10 şubatı degerlendirdik eşim yorgunum dedi sabah boş gecti ve misafirler vardı yorulduk ama birazdan şansımı denemeyi düşünüyorum . Bu ay değişik birşey oldu dün ya da bugün yumurtlama gerçekleşti şuan göguslerim cok agriyor sizliyor normalde yumurtlamada 4_5 gun sonra bu belirtilerim olurdu
Hap kullanıyo muşun tiroid için çünkü yüksek çıkmışKızlar merhaba bugun tiroid icin kan verdim
Tsh: 4.10
T3: 3.23
T4: 1.26
Anlayanlar yorumlayabilirmi kızlar moralim bozuk beta hcg de baktırdım negatif çıktı bata 2 gün var .hsg çekilmiştim bu ayda olmadı (((
Elle nasıl muayene yapıyorsun. Ütün benim adet günüm yani aslında çok da bekli okumuyor geçen ay 36. Gün olmuştum.Demin elle muayene de yaptim bi daha ben kesin adet olcam eminim artık bu ay da olmamış nasip bklm
Hakkımızda hayırlısı bende bu ay olacağım belliki adet bugün adet günümDemin elle muayene de yaptim bi daha ben kesin adet olcam eminim artık bu ay da olmamış nasip bklm
ellerimi iyice yikayip orta parmagimi ilerletiyorum parmagimin ucu burun sertligindebi yere degdi gebelikyok deniyor boyle oldgnda eger yumusak olursa gebelik var deniyor cnm hyrlisi olsn nasibimizde yok demek ki henuzElle nasıl muayene yapıyorsun. Ütün benim adet günüm yani aslında çok da bekli okumuyor geçen ay 36. Gün olmuştum.
Aa evet duydum okudum onu denemedim ama.. yatarken denedin hemi?ellerimi iyice yikayip orta parmagimi ilerletiyorum parmagimin ucu burun sertligindebi yere degdi gebelikyok deniyor boyle oldgnda eger yumusak olursa gebelik var deniyor cnm hyrlisi olsn nasibimizde yok demek ki henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?