Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ekran goruntusu falan daha iyi gibi birbirine gore ustunlukleri var canim..
Hayirlisi insallah senden de alalim guzel haberi..:)
İnşALLAH cnm demin esim erken gebelik testini yaotin mi die sordu hayret cikar mi gibisinden genelde erken yapinca kızıyordi yqrin sabah bata 4 kalmis olqcak varsa cikar mi ki catlamanin 10. Gunu olacak

İnşALLAH cnm demin esim erken gebelik testini yaotin mi die sordu hayret cikar mi gibisinden genelde erken yapinca kızıyordi yqrin sabah bata 4 kalmis olqcak varsa cikar mi ki catlamanin 10. Gunu olacak
Ayy o da merak etti artik demek... cok mu istiyorsunuz? Halbuki bir bebisiniz de var.. kizin kac yasindaydi cnm?
12.gunde cikabilir deniyor.. herkesin cikmiyor hemen.. ille gecsin istiyor surpriz yapiyor:))

Ayy o da merak etti artik demek... cok mu istiyorsunuz? Halbuki bir bebisiniz de var.. kizin kac yasindaydi cnm?
12.gunde cikabilir deniyor.. herkesin cikmiyor hemen.. ille gecsin istiyor surpriz yapiyor:))
Ay ne bilim baya istiyoruz biz nedense 4 bucuk yasinda kızımız

İnterneten biraz araştırdım birşey sıkıntı olmayacağı yazıyordu birde kızlara sordum aynı durumda olan arkadaşlar yardımcı oldu ilacım çok ağır degildi. Kızlar tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama sadece 10 şubatı degerlendirdik eşim yorgunum dedi sabah boş gecti ve misafirler vardı yorulduk ama birazdan şansımı denemeyi düşünüyorum . Bu ay değişik birşey oldu dün ya da bugün yumurtlama gerçekleşti şuan göguslerim cok agriyor sizliyor normalde yumurtlamada 4_5 gun sonra bu belirtilerim olurdu

Elle nasıl muayene yapıyorsun. Ütün benim adet günüm yani aslında çok da bekli okumuyor geçen ay 36. Gün olmuştum.
ellerimi iyice yikayip orta parmagimi ilerletiyorum parmagimin ucu burun sertligindebi yere degdi gebelikyok deniyor boyle oldgnda eger yumusak olursa gebelik var deniyor cnm hyrlisi olsn nasibimizde yok demek ki henuz

ellerimi iyice yikayip orta parmagimi ilerletiyorum parmagimin ucu burun sertligindebi yere degdi gebelikyok deniyor boyle oldgnda eger yumusak olursa gebelik var deniyor cnm hyrlisi olsn nasibimizde yok demek ki henuz
Aa evet duydum okudum onu denemedim ama.. yatarken denedin hemi?
Sıkma canini martta da biz vercez haberimizi insalllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…