Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ellerimi iyice yikayip orta parmagimi ilerletiyorum parmagimin ucu burun sertligindebi yere degdi gebelikyok deniyor boyle oldgnda eger yumusak olursa gebelik var deniyor cnm hyrlisi olsn nasibimizde yok demek ki henuz
Deneyeceğim bunu da bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.üzülüyorum ister istemez hayırlısı ama napalım

Deneyeceğim bunu da bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.üzülüyorum ister istemez hayırlısı ama napalım
Oyle canım bende öyle bi ufak yıkılıyorum ama nasip 40 yasındaki akrabam hamile şu an ben kalamıyorum
Sert mi oluyor canım bilsem bende denerim
Çok sert değil canım burnun gibi hafif yumuşak k olacak ama çok şey değil tamamen yumuşak balon gibi olursa gebelik var demek İş ben kaç aydır deniyorum bu ay anladım diyebiliriz artık eminim daha önceleri anlayamıyordim

Aa senin de mi kız canım:) bana da 12+2’de kıza benzettim dedi yüzde vermedi ama:) 2 hafta sonra kesinleştireceğiz inşallah bakalım gerçekten kız mı:)

Hahahah ayy kızlarımız mı olacak :) Benim de randevum bu ayın sonunda bakalım gösterirse o zaman netleşecek; ama ikili testte ense ölçüsü almak için çok uğraştık 3 kere falan ultrasona girdim çıktım doktorun inceleme fırsatı oldu Hatta sonrasında bacak arasını açıkça gösterip fotosunu da vermiş ama ben tabi bir şeye benzetemediğimden Çıkıntı yok dedi doktor. Erkeklerde net söylüyorlarmış ama kızlarda yanılma payını saklı tutuyoruz dedi doktor o yüzden %80 dedi. Ben de merak ediyorum değişir mi diye :) Bu mide bulantısı kusma çok olunca kız olur derler ne bileyim ekşi yiyince kız olur derler hurafelere inanmam da kendime baktıkça doğru galiba yaa diyorum :)

Ben anlayamam galiba zaten az kaldı 7 gün olacam galiba öyle hissediyorum

Benm baya fazlam var cnm ya en mantiklisi snrm su an diyet kilo vermeliyim 4 gun kaldi
Cnm hıc dıyet deme sadece beslenmenı daha saglıklı sekılde yonlendır ev ıcındekı hareketını hızlandır 58 den 54 e dustum ben bu sayede

Kız senin nerdeyse iki katinim ben 92.4 ciktim bi ara ne guzel 89 a düşmüştüm kışın yinr almışım
Ben bebekten sonra 59 ları gordum ama sonra bıanda ıyıce dustum kılo vermeye calısıp veremeyenlerdenım ben cnm sen sıkma cnını ekmegı kes tam bugday cavdar bunlatı tuket ama tek dılım yesıllıgı fazlalastır canın bısey cektıgınde odul ver kendıne bol su

Teoride biliorum ama iste uygulamada sknt var bende snrm dugguswl açlık cok oluyor bende snrm cnm sikkinken yiyorum ama bu sefer insAllah kararliyim olacak

Teoride biliorum ama iste uygulamada sknt var bende snrm dugguswl açlık cok oluyor bende snrm cnm sikkinken yiyorum ama bu sefer insAllah kararliyim olacak
Sorma bende de o oluyo bazen ama bu kez ben sanrm sigara ya baslamıstım sıkıntıdan yemege vermedım kendımı ;( buarada kendımı hıc hamıleymıs gıbı hıssetmıyorum 27. Gunum senın durum nasıl

Sorma bende de o oluyo bazen ama bu kez ben sanrm sigara ya baslamıstım sıkıntıdan yemege vermedım kendımı ;( buarada kendımı hıc hamıleymıs gıbı hıssetmıyorum 27. Gunum senın durum nasıl
Bnm 30. Günüm cnm bende hic hamile gibi hissetmiyorum cnm adet olacam gozuyle bakiyorum artik kalkip ev islerini halledersem yürüyüşe cikicam zaten hayrlısı bklm

Günaydın kızlar dün çok yoguy geçti test yapamadım bugün yaptım tamamen silinmişti. 10 şubat sabahı degerlendirdik dün geceyi de değerlendirdik. Dün çarşıda gezerken sol kasıgıma inanılmaz agri girdi kramp gibi değişik bir ağrı bacağıma vuruyordu yarım saat sonra geçti. Sizce tutturmuş olabilir miyiz? Bu kramp ve ağrının anlamı yumurtlamanın gerçekleştiği anlamına mı geliyor

Eklentiler

• IMG_20190210_144001.webp
    22 KB · Görüntüleme: 25
Bnm 30. Günüm cnm bende hic hamile gibi hissetmiyorum cnm adet olacam gozuyle bakiyorum artik kalkip ev islerini halledersem yürüyüşe cikicam zaten hayrlısı bklm
Adetıne bekdr kaldı cnm benım 30 gunde olmam lazım acaba yumurtam catlamadımı benım pnu bıle dusunmeye basladım cok umutsuzum

inşallah tutturmuşsunuzdur canım... ağrılar kesildiğinde çatlamış oluyor benim takibim o yönde... ara ara bıçak batmaları oluyor heralde çatlamak üzere olduğunun göstergesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…