- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.701
Aynen cnm yatarken denedim dun denedim farkedememisim demekk ki yok gibiydi simdi eminim hyrlisi olsun ne diyelimAa evet duydum okudum onu denemedim ama.. yatarken denedin hemi?
Sıkma canini martta da biz vercez haberimizi insalllahh
Deneyeceğim bunu da bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.üzülüyorum ister istemez hayırlısı ama napalımellerimi iyice yikayip orta parmagimi ilerletiyorum parmagimin ucu burun sertligindebi yere degdi gebelikyok deniyor boyle oldgnda eger yumusak olursa gebelik var deniyor cnm hyrlisi olsn nasibimizde yok demek ki henuz
Sert mi oluyor canım bilsem bende denerimAynen cnm yatarken denedim dun denedim farkedememisim demekk ki yok gibiydi simdi eminim hyrlisi olsun ne diyelim
Oyle canım bende öyle bi ufak yıkılıyorum ama nasip 40 yasındaki akrabam hamile şu an ben kalamıyorumDeneyeceğim bunu da bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.üzülüyorum ister istemez hayırlısı ama napalım
Çok sert değil canım burnun gibi hafif yumuşak k olacak ama çok şey değil tamamen yumuşak balon gibi olursa gebelik var demek İş ben kaç aydır deniyorum bu ay anladım diyebiliriz artık eminim daha önceleri anlayamıyordimSert mi oluyor canım bilsem bende denerim
Aa senin de mi kız canım:) bana da 12+2’de kıza benzettim dedi yüzde vermedi ama:) 2 hafta sonra kesinleştireceğiz inşallah bakalım gerçekten kız mı:)
Ben anlayamam galiba zaten az kaldı 7 gün olacam galiba öyle hissediyorumOyle canım bende öyle bi ufak yıkılıyorum ama nasip 40 yasındaki akrabam hamile şu an ben kalamıyorum
Çok sert değil canım burnun gibi hafif yumuşak k olacak ama çok şey değil tamamen yumuşak balon gibi olursa gebelik var demek İş ben kaç aydır deniyorum bu ay anladım diyebiliriz artık eminim daha önceleri anlayamıyordim
İlk aylar bende anlamadım da bu ay çözdüm insAllah affet olmazsın cnm hayırlısıBen anlayamam galiba zaten az kaldı 7 gün olacam galiba öyle hissediyorum
Ben kahvaltı hazrliorum bugün dukan diyetine basliorum bi de bklmKızlar gunaydın nasılsınız beler yapıyorsunuz 27. Gunum benım hafıf gogus agrım var
Ben kahvaltı hazrliorum bugün dukan diyetine basliorum bi de bklm
Benm baya fazlam var cnm ya en mantiklisi snrm su an diyet kilo vermeliyim 4 gun kaldiO nerden cıktı kız ahahahha ben dukana baslarsam ölurum heralde adrte kac kadı
Cnm hıc dıyet deme sadece beslenmenı daha saglıklı sekılde yonlendır ev ıcındekı hareketını hızlandır 58 den 54 e dustum ben bu sayedeBenm baya fazlam var cnm ya en mantiklisi snrm su an diyet kilo vermeliyim 4 gun kaldi
Kız senin nerdeyse iki katinim ben 92.4 ciktim bi ara ne guzel 89 a düşmüştüm kışın yinr almışımCnm hıc dıyet deme sadece beslenmenı daha saglıklı sekılde yonlendır ev ıcındekı hareketını hızlandır 58 den 54 e dustum ben bu sayede
Ben bebekten sonra 59 ları gordum ama sonra bıanda ıyıce dustum kılo vermeye calısıp veremeyenlerdenım ben cnm sen sıkma cnını ekmegı kes tam bugday cavdar bunlatı tuket ama tek dılım yesıllıgı fazlalastır canın bısey cektıgınde odul ver kendıne bol suKız senin nerdeyse iki katinim ben 92.4 ciktim bi ara ne guzel 89 a düşmüştüm kışın yinr almışım
Teoride biliorum ama iste uygulamada sknt var bende snrm dugguswl açlık cok oluyor bende snrm cnm sikkinken yiyorum ama bu sefer insAllah kararliyim olacakBen bebekten sonra 59 ları gordum ama sonra bıanda ıyıce dustum kılo vermeye calısıp veremeyenlerdenım ben cnm sen sıkma cnını ekmegı kes tam bugday cavdar bunlatı tuket ama tek dılım yesıllıgı fazlalastır canın bısey cektıgınde odul ver kendıne bol su
Sorma bende de o oluyo bazen ama bu kez ben sanrm sigara ya baslamıstım sıkıntıdan yemege vermedım kendımı ;( buarada kendımı hıc hamıleymıs gıbı hıssetmıyorum 27. Gunum senın durum nasılTeoride biliorum ama iste uygulamada sknt var bende snrm dugguswl açlık cok oluyor bende snrm cnm sikkinken yiyorum ama bu sefer insAllah kararliyim olacak
Bnm 30. Günüm cnm bende hic hamile gibi hissetmiyorum cnm adet olacam gozuyle bakiyorum artik kalkip ev islerini halledersem yürüyüşe cikicam zaten hayrlısı bklmSorma bende de o oluyo bazen ama bu kez ben sanrm sigara ya baslamıstım sıkıntıdan yemege vermedım kendımı ;( buarada kendımı hıc hamıleymıs gıbı hıssetmıyorum 27. Gunum senın durum nasıl
Adetıne bekdr kaldı cnm benım 30 gunde olmam lazım acaba yumurtam catlamadımı benım pnu bıle dusunmeye basladım cok umutsuzumBnm 30. Günüm cnm bende hic hamile gibi hissetmiyorum cnm adet olacam gozuyle bakiyorum artik kalkip ev islerini halledersem yürüyüşe cikicam zaten hayrlısı bklm
inşallah tutturmuşsunuzdur canım... ağrılar kesildiğinde çatlamış oluyor benim takibim o yönde... ara ara bıçak batmaları oluyor heralde çatlamak üzere olduğunun göstergesi.Günaydın kızlar dün çok yoguy geçti test yapamadım bugün yaptım tamamen silinmişti. 10 şubat sabahı degerlendirdik dün geceyi de değerlendirdik. Dün çarşıda gezerken sol kasıgıma inanılmaz agri girdi kramp gibi değişik bir ağrı bacağıma vuruyordu yarım saat sonra geçti. Sizce tutturmuş olabilir miyiz? Bu kramp ve ağrının anlamı yumurtlamanın gerçekleştiği anlamına mı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?