- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.721
Adete 4 gun kaldi gec yumurtladgm icin gecikecegini biliordum bu ay zaten cuma cumartesi adet olurum artik ben keisn ovu testi siliklesmedi miAdetıne bekdr kaldı cnm benım 30 gunde olmam lazım acaba yumurtam catlamadımı benım pnu bıle dusunmeye basladım cok umutsuzum
sanırım hepimiz paranoyaklaşıyoruz adeti beklerken ben olmayan lekeyi leke olarak görüyor gibiyim. sancılarım hat safhada sanırım hamile olsam bu kadar çok arım olmaz bugün adet günüm 36. gün herhalde olurum adet.Adetıne bekdr kaldı cnm benım 30 gunde olmam lazım acaba yumurtam catlamadımı benım pnu bıle dusunmeye basladım cok umutsuzum
bu gece yarın gece ve aynı zamanda test yapmaya devam et hatta sabah ve akşam yap elinde fazla varsa silikleştiğini gördüğün gün çatlamış olur o günü kaçırma yani ve silikleştiği günü ve ertesi günü de ilişki olsun mutlakaOvulasyon testim bugün en yoğun haliyle pozitif bu gece ve yarın gece değerlendirilecek sormak istedğim sonraki günlerde devam etmek gerekir mi
Sılıklestı ama bı garıptı 19. Gun koyulastı aksam sıkıklestı 20. 21. Gun aynısı oldu cok ılgınc olduyaAdete 4 gun kaldi gec yumurtladgm icin gecikecegini biliordum bu ay zaten cuma cumartesi adet olurum artik ben keisn ovu testi siliklesmedi mi
Haber ver mutlaka cnm benımde goguslerım agrıyp ama sısme yok zaten hamılelık olduysa 6. Gunum erken ama ınsan hemen bellı olsun ıstıyorsanırım hepimiz paranoyaklaşıyoruz adeti beklerken ben olmayan lekeyi leke olarak görüyor gibiyim. sancılarım hat safhada sanırım hamile olsam bu kadar çok arım olmaz bugün adet günüm 36. gün herhalde olurum adet.
bugün adet günüm ama olmadım içimden bir his bu kaar ağrı anca adet ağrısıdır diyor olurum bugün yarınHaber ver mutlaka cnm benımde goguslerım agrıyp ama sısme yok zaten hamılelık olduysa 6. Gunum erken ama ınsan hemen bellı olsun ıstıyor
Nasıl agrı kasıkta batmaysa hamılelık olabılır ama kosıden kosıye degısebılır bende sankı adetımmgecıcek yumurtlamamısım gıbı hıssedıyorum umutlanığ hayal kırıkşıgı yasamak ıstemıyorumbugün adet günüm ama olmadım içimden bir his bu kaar ağrı anca adet ağrısıdır diyor olurum bugün yarın
bu gece yarın gece ve aynı zamanda test yapmaya devam et hatta sabah ve akşam yap elinde fazla varsa silikleştiğini gördüğün gün çatlamış olur o günü kaçırma yani ve silikleştiği günü ve ertesi günü de ilişki olsun mutlaka
silikleşti tamam deyip bırakma iki gün daha devam et bence
Siliktikten sonra 2 gün devam et ..Ovulasyon testim bugün en yoğun haliyle pozitif bu gece ve yarın gece değerlendirilecek sormak istedğim sonraki günlerde devam etmek gerekir mi
21-22.gün pik yapmış 23. Gün çatlamış bence 19.gün çok yoğun bir çizgi yokSılıklestı ama bı garıptı 19. Gun koyulastı aksam sıkıklestı 20. 21. Gun aynısı oldu cok ılgınc olduya
Bı koyulastı bı sılıklestı kafamı karıstırdı benımde cnm en fazla döllendıysr 6. Gunumdur zaten mecbur adet gununu beklıcez 16 sı olmam lazım ama ıste gecıncemı test yapsam cokar bılmıyorum 3 gun daha bekleyelım21-22.gün pik yapmış 23. Gün çatlamış bence 19.gün çok yoğun bir çizgi yok
bazen kasıklarımda oluyor bazen karnımda hiç belli olmuyor. göğüsler,m sızlıypr ama adette olabilir. sanki lekem de var. bende sen gibi hayal kırıklığı olmasın istiyorum. yumurtlamadığını neden düşündünNasıl agrı kasıkta batmaysa hamılelık olabılır ama kosıden kosıye degısebılır bende sankı adetımmgecıcek yumurtlamamısım gıbı hıssedıyorum umutlanığ hayal kırıkşıgı yasamak ıstemıyorum
Benım senede 4. Adetım hep bozulur yumurtlamam ıns ona denk gelmemıstır ıkı ay dogum kont kullandım buay bıraktım bakalm ıns yumurtlamısımdır gecen ay 21. Gun yumurtladım kendımı ok garıp hıssedıyorumbazen kasıklarımda oluyor bazen karnımda hiç belli olmuyor. göğüsler,m sızlıypr ama adette olabilir. sanki lekem de var. bende sen gibi hayal kırıklığı olmasın istiyorum. yumurtlamadığını neden düşündün
hayırlısı hakkımızda. Her hakında bu yumurtlamama durumu oluyor mu. senin pik olmadı mı ki böyle düşünüyorsunBenım senede 4. Adetım hep bozulur yumurtlamam ıns ona denk gelmemıstır ıkı ay dogum kont kullandım buay bıraktım bakalm ıns yumurtlamısımdır gecen ay 21. Gun yumurtladım kendımı ok garıp hıssedıyorum
bugün bat ım ama gelen giden yok büyük ihtimal gelecek ama.Son 7 :) sanırım yine adet olacağım kaç gün kaldı kızlar
Cnm senin 21 22 pik 23 catlamis bence sen gunde birden fwzla test yaptgn icin kafan karstiSılıklestı ama bı garıptı 19. Gun koyulastı aksam sıkıklestı 20. 21. Gun aynısı oldu cok ılgınc olduya
Adete son 4 günSon 7 :) sanırım yine adet olacağım kaç gün kaldı kızlar
Ozaman dün akşam 6 gibi çatlamış o günün gecesini değerlendirdik sabaha kadar o şekilde uyudum inşallah tutar yaaainşallah tutturmuşsunuzdur canım... ağrılar kesildiğinde çatlamış oluyor benim takibim o yönde... ara ara bıçak batmaları oluyor heralde çatlamak üzere olduğunun göstergesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?