- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.741
canım hamile olanlar aynı koyulukta oluyor demişler ama tabi okuduğum ve bunlar hep adete 2 3 4 gün kala oluyor demişler.Dün ki 11
Bugün ki 12 sizce bugün daha koyu değil mi kızlar
Benim 7 gün var canım sence 11 mi 12 mi koyucanım hamile olanlar aynı koyulukta oluyor demişler ama tabi okuduğum ve bunlar hep adete 2 3 4 gün kala oluyor demişler.
daha erken senin vaktin var benceBenim 7 gün var canım sence 11 mi 12 mi koyu
Normalde yumurtlama olduğu için daha açık göstermesi lazım değil mi Siz yaptığınız zaman böyle mi çıkıyordudaha erken senin vaktin var bence
aynı gibiler ama 12 çok çok az daha koyu görünüyor
ben dün yaptım bir tane adete bir kala nerede ise senin 11 den biraz açıktı. ama tabi bu kesin ovülasyonda çıkar diye birşey de yok. ovulasyonda silik olup hamile olanlar olmuş. hormonal bir durum bu sonuçta. ıh hamilelikte artan bir hormon değil diye okudum hepNormalde yumurtlama olduğu için daha açık göstermesi lazım değil mi Siz yaptığınız zaman böyle mi çıkıyordu
Bende okuduğum kadarı ile hamile olunca çift çizgi çıkıyormuş yumurtlama zamanı gibi benim sanki tekrar koyulaşıyor gibi belki de öyle istediğim için hayalet daha koyu çizgi görüyorumben dün yaptım bir tane adete bir kala nerede ise senin 11 den biraz açıktı. ama tabi bu kesin ovülasyonda çıkar diye birşey de yok. ovulasyonda silik olup hamile olanlar olmuş. hormonal bir durum bu sonuçta. ıh hamilelikte artan bir hormon değil diye okudum hep
yok canım bekledikçe artıyor biz istediğimiz için herşeyi belirti gibi görme istiyoruz. şahsi kaatim bu. yoksa ıh hamilelikte artar diye bir bilgi görmedim benBende okuduğum kadarı ile hamile olunca çift çizgi çıkıyormuş yumurtlama zamanı gibi benim sanki tekrar koyulaşıyor gibi belki de öyle istediğim için hayalet daha koyu çizgi görüyorum
Yok pık oldu hatta attım bak cnm bıkacgun cok koyuydu sonra sılıj oldu ama bılmıyorum kı gercı daha once cqtlamadıgında hıc pık olmamıstı bır ıhtımal catlamıs olabılır artık bugunden ıtıbaren adet olmam gerek normalde kanda nezaman cokar sencehayırlısı hakkımızda. Her hakında bu yumurtlamama durumu oluyor mu. senin pik olmadı mı ki böyle düşünüyorsun
bugün bat ım ama gelen giden yok büyük ihtimal gelecek ama.
Ayneb cnm ben adete yakın hamıle kalmıs oluyorum zqten ozaman 22 sınde catlamıstır en gec 23 unde tamamen sılık cunku hayırlısı 6. Gun dıyelım bugun ;( ne olcak bılmıyorum kan mı versem ıkıgun sonra acabaCnm senin 21 22 pik 23 catlamis bence sen gunde birden fwzla test yaptgn icin kafan karsti
Adete son 4 gün
Bu testler cok yanıltıyor ben dıger markadan yapıyorum bunla gıc anlamıyorum cnmBu ay ovülasyon yaptım ilk böyle çıktı yumurtlama zamanı
aynen öyle canımmmBu hafta durmak yok o zaman desene
evet canım çok şükür Rabbim nasip ettidvtb kız senden bir kaç gündür beğeni bildirimi geliyor :) Dedim bir hamiş daha var sanırımmm :):) Hayırlı olsun sen de çift çizgiyi görenlerdensin değil mi :) Test predictor falan mı?
benim ilk hamilelik 41. gün çıkmıştı idrarda şisdi 36. gün ama hiç kan yapmadım kaçıncı gün çıkar bilmiyorum ama herkes diyor değişiyor.Yok pık oldu hatta attım bak cnm bıkacgun cok koyuydu sonra sılıj oldu ama bılmıyorum kı gercı daha once cqtlamadıgında hıc pık olmamıstı bır ıhtımal catlamıs olabılır artık bugunden ıtıbaren adet olmam gerek normalde kanda nezaman cokar sence
Allahım seni ve bebeğini korusun sağlıkla kucağına al inşallah. bizlerede nasip olur inşallahevet canım çok şükür Rabbim nasip etti
aminnn Allah razıAllahım seni ve bebeğini korusun sağlıkla kucağına al inşallah. bizlerede nasip olur inşallah
Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin bebeğin darısı başımızaaynen öyle canımmm
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne zaman öğrendinevet canım çok şükür Rabbim nasip etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?