Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay ovülasyon yaptım ilk böyle çıktı yumurtlama zamanı

Eklentiler

• 016394A0-CEED-45AB-AC53-70FEFF17612F.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 44
Dün ki 11
Bugün ki 12 sizce bugün daha koyu değil mi kızlar

Eklentiler

• ED311945-59C0-4A53-9ACC-C7837141C3AA.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 44
Normalde yumurtlama olduğu için daha açık göstermesi lazım değil mi Siz yaptığınız zaman böyle mi çıkıyordu
ben dün yaptım bir tane adete bir kala nerede ise senin 11 den biraz açıktı. ama tabi bu kesin ovülasyonda çıkar diye birşey de yok. ovulasyonda silik olup hamile olanlar olmuş. hormonal bir durum bu sonuçta. ıh hamilelikte artan bir hormon değil diye okudum hep

Bende okuduğum kadarı ile hamile olunca çift çizgi çıkıyormuş yumurtlama zamanı gibi benim sanki tekrar koyulaşıyor gibi belki de öyle istediğim için hayalet daha koyu çizgi görüyorum

Bende okuduğum kadarı ile hamile olunca çift çizgi çıkıyormuş yumurtlama zamanı gibi benim sanki tekrar koyulaşıyor gibi belki de öyle istediğim için hayalet daha koyu çizgi görüyorum
yok canım bekledikçe artıyor biz istediğimiz için herşeyi belirti gibi görme istiyoruz. şahsi kaatim bu. yoksa ıh hamilelikte artar diye bir bilgi görmedim ben

hayırlısı hakkımızda. Her hakında bu yumurtlamama durumu oluyor mu. senin pik olmadı mı ki böyle düşünüyorsun

bugün bat ım ama gelen giden yok büyük ihtimal gelecek ama.
Yok pık oldu hatta attım bak cnm bıkacgun cok koyuydu sonra sılıj oldu ama bılmıyorum kı gercı daha once cqtlamadıgında hıc pık olmamıstı bır ıhtımal catlamıs olabılır artık bugunden ıtıbaren adet olmam gerek normalde kanda nezaman cokar sence

Cnm senin 21 22 pik 23 catlamis bence sen gunde birden fwzla test yaptgn icin kafan karsti

Adete son 4 gün
Ayneb cnm ben adete yakın hamıle kalmıs oluyorum zqten ozaman 22 sınde catlamıstır en gec 23 unde tamamen sılık cunku hayırlısı 6. Gun dıyelım bugun ;( ne olcak bılmıyorum kan mı versem ıkıgun sonra acaba

benim ilk hamilelik 41. gün çıkmıştı idrarda şisdi 36. gün ama hiç kan yapmadım kaçıncı gün çıkar bilmiyorum ama herkes diyor değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…