- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 45
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.761
aminnn Allah razı olsun canımTebrik ederim canım sağlıkla gelsin bebeğin darısı başımıza
Aminnn Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne zaman öğrendin
Ovulasyonla mı takip ediyordun. Adetlerin düzenli miydiAminnn Allah razı olsun canımdün öğrendim Rabbim hayırlısı ile kucağımıza lamayı nasip etsin inşallah aminnn
bat gunu ya da battam bi gun sonra ver bence cnm sonra da acaba yeni dr ondan mi cikmadi ki dir düşünüyoruzAyneb cnm ben adete yakın hamıle kalmıs oluyorum zqten ozaman 22 sınde catlamıstır en gec 23 unde tamamen sılık cunku hayırlısı 6. Gun dıyelım bugun ;( ne olcak bılmıyorum kan mı versem ıkıgun sonra acaba
öncelikle Rabbim nasip etti çok şükür bin şükürOvulasyonla mı takip ediyordun. Adetlerin düzenli miydi
Peki canım ovülasyonda adetine yakın koyu oldu mu tekraröncelikle Rabbim nasip etti çok şükür bin şükürevet canım ovulasyon ile takip ettim arkadaşlarımda hep destek oldu yardımcı oldu adetlerim düzenliydi
öncelikle Rabbim nasip etti çok şükür bin şükürevet canım ovulasyon ile takip ettim arkadaşlarımda hep destek oldu yardımcı oldu adetlerim düzenliydi
canım ovulasyondan sonra bi kaç gün baktım sonra moralimi bozmamak için yapmadım dolayısıyla bilmiyorumPeki canım ovülasyonda adetine yakın koyu oldu mu tekrar
canım ovulasyondan sonra bi kaç gün baktım sonra moralimi bozmamak için yapmadım dolayısıyla bilmiyorum
Benimde bu şekilde adete 7 gün var sanki diğer günlere göre koyu ama belki de ben bilmiyorumcanım ovulasyondan sonra bi kaç gün baktım sonra moralimi bozmamak için yapmadım dolayısıyla bilmiyorum
canım ben 22 ağustosta 6 haftalık düşük yaptım eylül ayı boyunca nerdeyse lekelenmem olduKESİNLİKE HERŞEY RABBİMİN TAKDİRİ. bizde senin deneyiminden faydalanıyoruz bu vesile ile. kaçıncı gün çatladı yumurtan. kaçıncı yumurtalama takibinde test ile
Senin düşüğün neden oldu hayırlısı ile bana da ikinci kez nasip olur inşallahcanım ben 22 ağustosta 6 haftalık düşük yaptım eylül ayı boyunca nerdeyse lekelenmem oldu
tam olarak ekim ayında adetim düzene girdi ve başladım ama çok önemsemedim açıkcası sonrasında geçen ay ve bu ay çok dikkatli takip ettim 16-17. gün pik oldu ve 17. gün yumurtam çatladı
ilk olduğu için araştırılmadı canım nedenini bilmiyorum yaniSenin düşüğün neden oldu hayırlısı ile bana da ikinci kez nasip olur inşallah
iyi sevindim iyi bir dr.a görünecek olmana.. vala takviyeleri sorabilirsin... zaten o iyi bir drmuş. seni yönlendirir tatmin eder diye düşünüyorum.. gidişata göre sorularına da sorarsın.. inşallah tatmin olmuş şekilde çıkarsın..kızlar benim yumurtam 1 şubatta çatladı yan,i adetin 25. günü çattladım. şuan 36. günüm. aylardır randevu almaya çalıştığım bir doktora randevu aldım ama yarına. nasıl bir yo izlemeliyim doktora neler sormalıyım. hamile olduğumu düşünmüyorum ama adette olmadım. bir doktor polip var demişti. onu soracağaım. düzensizliğimi soracağım başka ne sorayım. doktor çok iyi randevuları hep dolu
ona randevu almış olmak rahatlattı beni inşallah da hayal kırıklığına uğramam. adet günüm diye bir ovulasyon testi yapayım dedim demin de nerdeyse çizgi yoktuiyi sevindim iyi bir dr.a görünecek olmana.. vala takviyeleri sorabilirsin... zaten o iyi bir drmuş. seni yönlendirir tatmin eder diye düşünüyorum.. gidişata göre sorularına da sorarsın.. inşallah tatmin olmuş şekilde çıkarsın..
ters koymuşsun galiba.. ama t cden silik diyor ama epey koyu gibi inşallah vardır yaa:)MErhabalar ovulasyon testi ile gebelikten anlayan varsa bir sorum var ben geç yumurtluyorum adete on gün kala gördüm çift çizgiyi değerlendirdim çatlamaya kadar şuan adete beş gün var yani yumurtlama dam beş gün geçti bugün yaptığım test yeterince koyu mu dünkü testme göre koyu çıktı ama sancılarımda var resimden anlayan varsa yorum rica ediyorum
İnşallah canım inşallahhhters koymuşsun galiba.. ama t cden silik diyor ama epey koyu gibi inşallah vardır yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?