Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat gunu ya da battam bi gun sonra ver bence cnm sonra da acaba yeni dr ondan mi cikmadi ki dir düşünüyoruz

öncelikle Rabbim nasip etti çok şükür bin şükür evet canım ovulasyon ile takip ettim arkadaşlarımda hep destek oldu yardımcı oldu adetlerim düzenliydi

KESİNLİKE HERŞEY RABBİMİN TAKDİRİ. bizde senin deneyiminden faydalanıyoruz bu vesile ile. kaçıncı gün çatladı yumurtan. kaçıncı yumurtalama takibinde test ile

KESİNLİKE HERŞEY RABBİMİN TAKDİRİ. bizde senin deneyiminden faydalanıyoruz bu vesile ile. kaçıncı gün çatladı yumurtan. kaçıncı yumurtalama takibinde test ile
canım ben 22 ağustosta 6 haftalık düşük yaptım eylül ayı boyunca nerdeyse lekelenmem oldu
tam olarak ekim ayında adetim düzene girdi ve başladım ama çok önemsemedim açıkcası sonrasında geçen ay ve bu ay çok dikkatli takip ettim 16-17. gün pik oldu ve 17. gün yumurtam çatladı

Senin düşüğün neden oldu hayırlısı ile bana da ikinci kez nasip olur inşallah

kızlar benim yumurtam 1 şubatta çatladı yan,i adetin 25. günü çattladım. şuan 36. günüm. aylardır randevu almaya çalıştığım bir doktora randevu aldım ama yarına. nasıl bir yo izlemeliyim doktora neler sormalıyım. hamile olduğumu düşünmüyorum ama adette olmadım. bir doktor polip var demişti. onu soracağaım. düzensizliğimi soracağım başka ne sorayım. doktor çok iyi randevuları hep dolu

iyi sevindim iyi bir dr.a görünecek olmana.. vala takviyeleri sorabilirsin... zaten o iyi bir drmuş. seni yönlendirir tatmin eder diye düşünüyorum.. gidişata göre sorularına da sorarsın.. inşallah tatmin olmuş şekilde çıkarsın..

ona randevu almış olmak rahatlattı beni inşallah da hayal kırıklığına uğramam. adet günüm diye bir ovulasyon testi yapayım dedim demin de nerdeyse çizgi yoktu

MErhabalar ovulasyon testi ile gebelikten anlayan varsa bir sorum var ben geç yumurtluyorum adete on gün kala gördüm çift çizgiyi değerlendirdim çatlamaya kadar şuan adete beş gün var yani yumurtlama dam beş gün geçti bugün yaptığım test yeterince koyu mu dünkü testme göre koyu çıktı ama sancılarımda var resimden anlayan varsa yorum rica ediyorum

Eklentiler

• 91EEDEBC-7582-4152-8BE9-3452D052F119.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 39
ters koymuşsun galiba.. ama t cden silik diyor ama epey koyu gibi inşallah vardır yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…