- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.781
İnşallah sebebi hamileliktirKızlar ben dunden berı ara ara cok yorgun hıssedıyorum dokunsanız duscekmıs gıbı ;(
Ins cnn bıran once bellı olsa ya namazı zor kıldım o dereceİnşallah sebebi hamileliktir
Bence yeterli sanki cnm t c den koyu gibi pik olmhs benceSizce ovulasyon için yeterince koyu mu?
İnşallah ya. Bende de feci ağrılar var yarın doktor hamilesn dese ne iyi olurdu yaIns cnn bıran once bellı olsa ya namazı zor kıldım o derece
Zaten baya hızlı çıktı T kaçırıcam diye çok üzülmüştüm ama neyse ki geç kalmadımBence yeterli sanki cnm t c den koyu gibi pik olmhs bence
Degerlendir mutlaka ins tutar cnmZaten baya hızlı çıktı T kaçırıcam diye çok üzülmüştüm ama neyse ki geç kalmadım
Bende de böyle olduğunda ertesi gün silikleşmişti bugün yumurtluyorsun sanırım sen. Yarın çatlar. Kaçıncı gününZaten baya hızlı çıktı T kaçırıcam diye çok üzülmüştüm ama neyse ki geç kalmadım
Canım benim kine de bakar Mısın 12 olan bugün ki sence koyu mu benim de adete 7 gün varters koymuşsun galiba.. ama t cden silik diyor ama epey koyu gibi inşallah vardır yaa:)
7 varken silik gorulebiliyor canim ya devam et ya da bekle derim. 5 kala falan koyuluk oluyor gibi...Canım benim kine de bakar Mısın 12 olan bugün ki sence koyu mu benim de adete 7 gün var
Yani sence 11 ile 12 aynı koyulukta mı7 varken silik gorulebiliyor canim ya devam et ya da bekle derim. 5 kala falan koyuluk oluyor gibi...
Canım normalde bildiğim kadarı ile yumurtlama zamanı böyle koyu oluyor bir de hamilelik döneminde senin olumlu gibi çünkü koyu olmuş sence benim de senşn gibi mi bak yüklüyorum resmini 12 bugün 11 dünün resmîMErhabalar ovulasyon testi ile gebelikten anlayan varsa bir sorum var ben geç yumurtluyorum adete on gün kala gördüm çift çizgiyi değerlendirdim çatlamaya kadar şuan adete beş gün var yani yumurtlama dam beş gün geçti bugün yaptığım test yeterince koyu mu dünkü testme göre koyu çıktı ama sancılarımda var resimden anlayan varsa yorum rica ediyorum
İNŞALLAH canımDegerlendir mutlaka ins tutar cnm
Bende de böyle olduğunda ertesi gün silikleşmişti bugün yumurtluyorsun sanırım sen. Yarın çatlar. Kaçıncı günün
Yk canım ya sanki senin ki daha koyu değil senin bata ne kdr varCanım normalde bildiğim kadarı ile yumurtlama zamanı böyle koyu oluyor bir de hamilelik döneminde senin olumlu gibi çünkü koyu olmuş sence benim de senşn gibi mi bak yüklüyorum resmini 12 bugün 11 dünün resmî
7 canım bana da sanki 12 11 den koyu geldi şuan önemli olan bu sence de öyle değil miYk canım ya sanki senin ki daha koyu değil senin bata ne kdr var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?