- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.801
11 ile 12 aynı mı senceYk canım ya sanki senin ki daha koyu değil senin bata ne kdr var
Ayyy hayırlısı tabi herkeste değişir ama ben ilk hamileliğimde ilk bununla işkillenmiştim sonra öğrendimKızlar ben yemek yiyorum acıkınca sonra midem fazla yemiş gibi bulanıyor halbuki normal yiyorum neden olabilir
Nasıl yani canım senşn tam olarak nasıl oldu bana anlatır mısın ?Ayyy hayırlısı tabi herkeste değişir ama ben ilk hamileliğimde ilk bununla işkillenmiştim sonra öğrendim
Mesela tam şuan hem çok acıktım hemde midem sanki çok dolu çok yemek yemişim gibiAyyy hayırlısı tabi herkeste değişir ama ben ilk hamileliğimde ilk bununla işkillenmiştim sonra öğrendim
Yemeğe başlıyordum böyle az bişi yiyince midem bulanıyordu çok yemişim gibi bulanıyorduMesela tam şuan hem çok acıktım hemde midem sanki çok dolu çok yemek yemişim gibi
EVEt 12 daha koyu7 canım bana da sanki 12 11 den koyu geldi şuan önemli olan bu sence de öyle değil mi
Yarın da yapacağım atarım yine canım inşallah yarın daha koyu olurEVEt 12 daha koyu
Aynen canım acıkıyorum yiyorum yani yememezlik yapmıyorum ama yedikten sonra diyorum midem bulanıyor çok yedim halbuki o amda normal yiyorumYemeğe başlıyordum böyle az bişi yiyince midem bulanıyordu çok yemişim gibi bulanıyordu
Evet canım 15 ve sonrası iki gün benceMerhaba 14 değilde 15 olanı değerlendirmemiz gerekiyr dimi ve kac gun daha hareket sıkıntısı var bızde sanrsam gün aşırı olmalı
Dr a mı gıdıceksın yarın hafı ınsİnşallah ya. Bende de feci ağrılar var yarın doktor hamilesn dese ne iyi olurdu ya
Ben bugun hıc doymadım sureklı yedım ve sonu acıyo fazla kacırmısım. Middeö cok agrıyotMesela tam şuan hem çok acıktım hemde midem sanki çok dolu çok yemek yemişim gibi
Zaman gecsın dıye beklıyorum sen cnmGızlaaa nassiniz
Son 6 benimBen bugun hıc doymadım sureklı yedım ve sonu acıyo fazla kacırmısım. Middeö cok agrıyot
Al benden de o kadarZaman gecsın dıye beklıyorum sen cnm
Gunaydn cnm hoc ıyı dglm ben hamıle oldugumu düşünmüyorumAl benden de o kadar
Günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?