Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla suan mıdemın agrısına yoneldım dun aksamdan berı boyle degısık hafıf bı agrı hıssı var
Gecmis olsun cnm stres sıkıntı da yapıyor dün benim bas agrim felaketti ne kadar düşünmüyoruz desek de bilincaltinda takıyoruz işte az kaldı bata zaten insAllah sürpriz olur

Gecmis olsun cnm stres sıkıntı da yapıyor dün benim bas agrim felaketti ne kadar düşünmüyoruz desek de bilincaltinda takıyoruz işte az kaldı bata zaten insAllah sürpriz olur
Yok acı yedım cnm ama adet agrısı kasıkta nasıl olur onu mıdemın az altında ortada hıssedıyorum farklı hıc boyle bısey gelmedı basıma anlayamıyorum da ıns gecer ıkı gundur cok yorgundum zaten bıde ustune mıde agrısı

gecer insAllah cnm ya mide agrisi da zor

Bnm alt karnima kasiklarimave vajinal kasılma gibi kramp gibi ağrılar oluyor üşüttüm herhldeben o kadar da dikkat ediyorum ama sıcak su koysam mi karnıma kimi zararlı dio kimi koyulsun bilemeidm regl sancılari snrm

Beline veya karnına koyma canım zararlı iltihap olabilir. Sıcak su torbasını ayağının altına koy ben öyle yapıyorum ve adetime bir hafta kala yaz _kış çorap giyerim yoksa adete yakın sancım şiddetli olurdu ve adet dönemim boyunca devam ederdi.

meraba htunlar. bu ovulasyondan zerre anlamıyordum ama denemek istedm.
ilk önce pazartesi yaptım ama idrarı yanlış damlatmışım cehalete bakar mısınız
sonracıma dün akşam 17 gibi yaptım hafif pembe çıktı.
bugün sabah 11 gibi yaptım baya kırmızı çıktı. şimdi bu pik mi oluyor. bugünü değerlendirmeliyim. bu arada adetin 16. günü bugün. hatta 17 de olabilir. biri beni lütfen aydınlatsın. birazdan fotosunu da atarım.

Kiz zaten corapsiz gezdgim yokk hatta patik falan da giyiyorim yani ceket falan oyle dolaşıyorum usutmeyim die ama iste olacak oldu mu aliyoruz snrm

ikinci cizgi ilk cizgi kadar koyu ise ovulasyon günüdür

Kiz zaten corapsiz gezdgim yokk hatta patik falan da giyiyorim yani ceket falan oyle dolaşıyorum usutmeyim die ama iste olacak oldu mu aliyoruz snrm
Doğrudur canım sen en iyisi battaniyenin altına gir sıcak su torbasını da ayaklarının altina koyup dinlen ara ara çay falan tüket geçmiş olsun

Bana doktorum adeten sonra 11_13_15_17 günleri ilişki olsun dedi (29 günde bir adet oluyorsan) ilişki olsun demişti bende ovulasyon takibi yaparken hafif koyulaşmaya başladığında gün aşırı ilişkiye başlıyorduk silinene kadar devam ediyordum gunaşırı ama bir işe yaramadı. Burdan kızlar koyulaşmaya başladığında gün aşırı ikici cizgi en koyu halini aldı zaman ve silikleşene kadar her gün silikleştikten sonra da iki gün daha deneyin dediler bu ayda böyle denedim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…