- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.841
Evet canım silikleştiğinde çatlamış olıyor. Tabi önce koyulaşıp silikleşmesi lazım.teşeşkür ederim cnm saolasın.
peki birşey daha sormak istiyorum. velevki ovulasyon geçti bitti. tekrar silikleşiyor mu test??
Bana doktorum adeten sonra 11_13_15_17 günleri ilişki olsun dedi (29 günde bir adet oluyorsan) ilişki olsun demişti bende ovulasyon takibi yaparken hafif koyulaşmaya başladığında gün aşırı ilişkiye başlıyorduk silinene kadar devam ediyordum gunaşırı ama bir işe yaramadı. Burdan kızlar koyulaşmaya başladığında gün aşırı ikici cizgi en koyu halini aldı zaman ve silikleşene kadar her gün silikleştikten sonra da iki gün daha deneyin dediler bu ayda böyle denedim bakalım
Dün akşam pik olmuş canım silinene kadar her günü değerlendirin ve silindikten sonraki günüde değerlendirin inşallah tutarİlki bu sabah 11 de
İkincisi dün akşam 17 gibi
Evet canım silikleştiğinde çatlamış olıyor. Tabi önce koyulaşıp silikleşmesi lazım.
Dün akşam pik olmuş canım silinene kadar her günü değerlendirin ve silindikten sonraki günüde değerlendirin inşallah tutar
Denedım az once cnm ama koyuluk yok oyle bn yumurtlaylı en fazla 7 gun oldu sacma sapan hıssedıyorum kendımıCanım neden ovülasyon denemiyorsun adete yakın koyu çıkıyor hamilelik ama testlerde daha çıkmadan ben yapıyorum mesela
Valla cnm bılmıyorum kı hıc sıcak su torbası koymadım ben bıde yorgun garıp hıssedıyorum hafıf parlak akıntımda var 16 sında en gec olmam lazımgecer insAllah cnm ya mide agrisi da zor
Bnm alt karnima kasiklarimave vajinal kasılma gibi kramp gibi ağrılar oluyor üşüttüm herhldeben o kadar da dikkat ediyorum ama sıcak su koysam mi karnıma kimi zararlı dio kimi koyulsun bilemeidm regl sancılari snrm
Rica ederim canım. İnşallah hayırlı haberler alırıztamamdır cnm. şimdi anladım şükür. teşekkürler tekrar.
Bende yaptım benim çok silik çıktı ovülasyon bu ay da olmadıDenedım az once cnm ama koyuluk yok oyle bn yumurtlaylı en fazla 7 gun oldu sacma sapan hıssedıyorum kendımı
Rica ederim canım. İnşallah hayırlı haberler alırız
Yanı pek anlamadım ben acıkcası zaten ovu koyulasması gebelık testınde cıktıktan sonra cıkıyor daha once denemıstım suan sadece batı beklemek yapcamız sey sanırımBende yaptım benim çok silik çıktı ovülasyon bu ay da olmadı
Nasıl yani sen denedin mi gebelikten sonra mı çıkıyorYanı pek anlamadım ben acıkcası zaten ovu koyulasması gebelık testınde cıktıktan sonra cıkıyor daha once denemıstım suan sadece batı beklemek yapcamız sey sanırım
Benım yumurtlamadan 4 gün sorna testlerim sürekli koyuydu .. refle 5 kala başladım hcgleri yapmaya lh da youlaştı hcg de yavaş yavaş .Nasıl yani sen denedin mi gebelikten sonra mı çıkıyor
bugünü mutlaka değerlendirmelisin akşama tekrar yap ama ki silikleşmeye başlarsa bugünden sonraki iki günü de değerlendir canımGünaydın kızlar durum nedir sizce
Evet ama gebelık testı sonuc vermıstı ondan uc gun sonra ovu gosterdı cnm ılk gebelıkteNasıl yani sen denedin mi gebelikten sonra mı çıkıyor
bugünü mutlaka değerlendirmelisin akşama tekrar yap ama ki silikleşmeye başlarsa bugünden sonraki iki günü de değerlendir canım
Ayin 20 sinde randevum var gidicem ilaca baslicam İnsallah . Bu değer gebe kalmaya engelmi?Hap kullanıyo muşun tiroid için çünkü yüksek çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?