- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.861
2. Defa geçen ayda böyle çıkmıştı bu ay gidicem istebu değerlere ilk defa mı bakıldı? ilk yapılması gereken şey kan tahlili tatlım belki tek sorun tsh değerindir inince hemen hamile kalırsın
Canım kaç çıktı senin değerinAyin 20 sinde randevum var gidicem ilaca baslicam İnsallah . Bu değer gebe kalmaya engelmi?
4.10Canım kaç çıktı senin değerin
Kızlar bide bugun adet günüm bugun yarin olurum . Bal tarçın çörekotu kurunu yapmak istiyorum yapiyimmi sizce karar veremiyorum
Çok üzüldüm canim benim yaCanım engel değil gebeliğe bu değer. 4.10 evet yüksek ama aşırı bir değer değil. Sadece doktor sana ilaç verecek ve ilacı düzenli kullanınca düşüyor zaten. Ben de yaşadım korkma hiç.ve hamileydim 4 küsürdü benimde düştü sonra değerim. Şimdi 2 lerde..ama gebeliğim düşükle sonuçlandı maalesef
E2 hormonu 20 lerde olanlar kullanabilir diye okudum biyerde benimde 22 . Bu ayda onu denicem napimBu karışımla hamile kalanlar var canım okumuştum bi forumda
E2 hormonu 20 lerde olanlar kullanabilir diye okudum biyerde benimde 22 . Bu ayda onu denicem napim
Kızlar geçen ay bi ağrım olmuştu ya kelimle kalcamda yine başladı ya kalçanın sol tarafi duvara vurmuş gibi ağrıyor bacağıma inen bir ağrım var ovu testleri zaten kafayı yedi herzamanki gibi
Valla onun ne olduğunu geçen burdan bi arkadasa sordum söyledi ama unuttum inanirmisin . Ne ise yariyoduCanım klomen diyr bir ilaç var onla da hamile kalan çok doktora danıştn mı hiç
4 cu gün koyu adetliydim 13 koyu o normal gunu 17 koyu bukadar yumurtluyom ve tutmuyoCanım belki 2 kez yumurtluyorsundur
Valla onun ne olduğunu geçen burdan bi arkadasa sordum söyledi ama unuttum inanirmisin . Ne ise yariyodu
Hadi yaaa ciddi misin kaç zamandır istiyorsun testlerde mi bi sıkıntı var acaba4 cu gün koyu adetliydim 13 koyu o normal gunu 17 koyu bukadar yumurtluyom ve tutmuyohaftaya kontrolüm var adet öncesi gitcem busefer
14. Yazanda yumurtlama olmuş sanki. Benim ovu testlerim de regl olana kadar hep pozitif olurdu. Hamileyken de pozitifti yalnız. Ben hiç çözemedim o pozitiflik neden devam ediyor. Hamile kalmış da olabilirsin.Kızlar geçen ay bi ağrım olmuştu ya kelimle kalcamda yine başladı ya kalçanın sol tarafi duvara vurmuş gibi ağrıyor bacağıma inen bir ağrım var ovu testleri zaten kafayı yedi herzamanki gibi
Eylül ekimden beri istiyoruz 6 oldu yani ilk zamanlar normaldi silik olurdu yum. Da koyu olurdu 2 3 aydır böyle geçen ay tarçın bal çörek otu yaptım bu ağrı oldu bana yaramadı sanırımHadi yaaa ciddi misin kaç zamandır istiyorsun testlerde mi bi sıkıntı var acaba
Merhaba ben ovulasyonla hamile kaldım ama piki ve silikleşmeyi gördükten sonra hiç yapmadım bir daha ovulasyon testi. Çatladıktan 10gün sonra normal gebelik testi yaptım çok silik çıkmıştı sonra her gün devam ettim doktora gidene kadar onda koyulaşma oldu. Ama şimdiye kadar bu forumda gördüğüm kadarıyla hamile olunca pik çıkıyor ovulasyon testi. O zaman da zaten gebelik testinde de çıkıyor. En iyisi çatladıktan en az 10 gün sonra gebelik testi yapmak bence. İnşallah en yakın zamanda müjdeli haberi alırsın sen de canım sağlıkla:)Şu ovülasyonla hamile kalan arkadaşlar yardım etse bize keşke gün gün koyulaştı mı adete yakın acaba ne zaman koyulaştı fikir bekliyprumz
Hadi ya söylerim doktora verir insallahCanım tam incesini ben de bilmiyorum ama çocuk için veriyolar diye biliyorum tabi kontrollere bağlı gerek görürse doktor onu kullanıp ikiz bile tutturan varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?