Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım engel değil gebeliğe bu değer. 4.10 evet yüksek ama aşırı bir değer değil. Sadece doktor sana ilaç verecek ve ilacı düzenli kullanınca düşüyor zaten. Ben de yaşadım korkma hiç.ve hamileydim 4 küsürdü benimde düştü sonra değerim. Şimdi 2 lerde..ama gebeliğim düşükle sonuçlandı maalesef

Çok üzüldüm canim benim ya rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin bende 1 buçuk sene oldu uğraşıyorum geçen ay hsg çekildim umutluydum olmadı . Denemedigim yöntem kalmadı ama olmayınca olmuyo işte

Kızlar geçen ay bi ağrım olmuştu ya kelimle kalcamda yine başladı ya kalçanın sol tarafi duvara vurmuş gibi ağrıyor bacağıma inen bir ağrım var ovu testleri zaten kafayı yedi herzamanki gibi

Eklentiler

• 20190213_125048.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar geçen ay bi ağrım olmuştu ya kelimle kalcamda yine başladı ya kalçanın sol tarafi duvara vurmuş gibi ağrıyor bacağıma inen bir ağrım var ovu testleri zaten kafayı yedi herzamanki gibi
14. Yazanda yumurtlama olmuş sanki. Benim ovu testlerim de regl olana kadar hep pozitif olurdu. Hamileyken de pozitifti yalnız. Ben hiç çözemedim o pozitiflik neden devam ediyor. Hamile kalmış da olabilirsin.

Hadi yaaa ciddi misin kaç zamandır istiyorsun testlerde mi bi sıkıntı var acaba
Eylül ekimden beri istiyoruz 6 oldu yani ilk zamanlar normaldi silik olurdu yum. Da koyu olurdu 2 3 aydır böyle geçen ay tarçın bal çörek otu yaptım bu ağrı oldu bana yaramadı sanırım

Şu ovülasyonla hamile kalan arkadaşlar yardım etse bize keşke gün gün koyulaştı mı adete yakın acaba ne zaman koyulaştı fikir bekliyprumz
Merhaba ben ovulasyonla hamile kaldım ama piki ve silikleşmeyi gördükten sonra hiç yapmadım bir daha ovulasyon testi. Çatladıktan 10gün sonra normal gebelik testi yaptım çok silik çıkmıştı sonra her gün devam ettim doktora gidene kadar onda koyulaşma oldu. Ama şimdiye kadar bu forumda gördüğüm kadarıyla hamile olunca pik çıkıyor ovulasyon testi. O zaman da zaten gebelik testinde de çıkıyor. En iyisi çatladıktan en az 10 gün sonra gebelik testi yapmak bence. İnşallah en yakın zamanda müjdeli haberi alırsın sen de canım sağlıkla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…