- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.901
Insallah canım bu ay annemin dogum gunu var olursa ona hediye olmadi martda erkek kardeşimin var en çok o istiyor ailede ona hediye ay olmadı nisana bakarızbenim de öyle olur kalçamdan bacağa kadar ağrır.. heralde bahsettiğin o ağrılardır.. inşallah tutar kuzum....
Şöyle oldu, 14 Kasım’da koyu çizgi gördüm 15 Kasım akşam çatladı. Bizim ilişkiler 11-14-16 Kasım’da oldu. Öyle çok sık ilişki olmadı yani. Bu arada belki faydası olur ben o ay diğer aylardan farklı olarak D vitamini kullanıyordum eksiklik vardı. Araştırdığımda D vitamininin de yumurta kalitesini artırdığını filan okumuştum. Onun da faydası olmuştur diye düşünüyorum.Pik ve silikleşme döneminde ilişki sıklığınız nasıldı hergün mü gün aşırı mı?
Inşallah olumlu gecerMerhaba arkadaşlar, yeni konumuz hayırlı olsun.
Burada ovulasyon testi deneyimlerimizi ve içinde bulunduğumuz süreci hep birlikte paylaşacağız.
Tsh değeri canim 4.10degerin hanı
İliskiye giricen günü mü söylüyo canimYumurta geliştirici bir ilaç ben 2 aydır kullanıyorum 10 gün kullanıp 11.gün muayeneye gidiyorum bu ay çok umutlu konuştu doktorum bakalım
Ben klomen kullandım vitamin olarakta elenatal kullanıyorum tüm vitaminler var içerisindeŞöyle oldu, 14 Kasım’da koyu çizgi gördüm 15 Kasım akşam çatladı. Bizim ilişkiler 11-14-16 Kasım’da oldu. Öyle çok sık ilişki olmadı yani. Bu arada belki faydası olur ben o ay diğer aylardan farklı olarak D vitamini kullanıyordum eksiklik vardı. Araştırdığımda D vitamininin de yumurta kalitesini artırdığını filan okumuştum. Onun da faydası olmuştur diye düşünüyorum.
Bu sefer gittiğimde söyledi evet bu sabaha karşı mutlaka ilişki olsun dedi vardır bir bildiği diye o sabahı değerlendirdikİliskiye giricen günü mü söylüyo canim
Hadi hayırlısı insallah güzel haberi alırsın canimBu sefer gittiğimde söyledi evet bu sabaha karşı mutlaka ilişki olsun dedi vardır bir bildiği diye o sabahı değerlendirdik
Ovulasyon a adetin bittiği gün başla canım hergun yap tekrar adet gününe kadar bende adetin 4 cu günü pik 13 pik 17 pik ve 28 güne düzenli adet görüyorumOvulasyon testi ile ilk deneyimimi anlatiyorummm.:)))Ovulasyon testi pik yaptiktan 8 gun sonra adet oldum veee adetimin bitiminden 3 gun sonra yunurtlamisim ama testin pik yaptigi gun benin kasik agrim ve yunurtlama akintim oldu.Kizlar her sey karisti..Bana bir yardimci olun.Neden boyle oldu.
Ne değeri bu
Tsh tiroidNe değeri bu
Bebiş yoksa nezaman yaparsan yap ikinci çizgi çıkmaz bebis geliyor insallah ayyy kan testi yaptırsana canım birde nekadar var bat aArkadaşlar yumurtlama zamanın da hcg testi çift çıkar mi bu gün test yaptım sabah ve böyle cıktı test mi bozuk anlamadım. Ovulasyon 2 şubatta biraz köyü çıkmıştı degerlendirmistik niyeyse içinden bi ses test yap dedi ilk idrar la yaptım kimseye de anlatamadım size yazayım dedim
Keşke canım ya daha bata var 6 gün ama ilişkinin üstünden 11 gün geçtiBebiş yoksa nezaman yaparsan yap ikinci çizgi çıkmaz bebis geliyor insallah ayyy kan testi yaptırsana canım birde nekadar var bat a
Kaç defa pik oldu ki senin canınOvulasyon a adetin bittiği gün başla canım hergun yap tekrar adet gününe kadar bende adetin 4 cu günü pik 13 pik 17 pik ve 28 güne düzenli adet görüyorum
10 gun sonra belli olur ki ay ay ask cocugu geliyor kan testi yaptir çok sevindim bebiş haberlerini gördükçe çok mutlu oluyorumKeşke canım ya daha bata var 6 gün ama ilişkinin üstünden 11 gün geçti
Canım ovülasyonla yapar mısın bize de örnek olur bence hamilesimKeşke canım ya daha bata var 6 gün ama ilişkinin üstünden 11 gün geçti
Şuan için 3 canım 10 gün var daha bakalım daha olacakmı :)Kaç defa pik oldu ki senin canın
Benimde altı bende dün yaptım ama negatif çıktı canımKeşke canım ya daha bata var 6 gün ama ilişkinin üstünden 11 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?