Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de öyle olur kalçamdan bacağa kadar ağrır.. heralde bahsettiğin o ağrılardır.. inşallah tutar kuzum....
Insallah canım bu ay annemin dogum gunu var olursa ona hediye olmadi martda erkek kardeşimin var en çok o istiyor ailede ona hediye ay olmadı nisana bakarız

Pik ve silikleşme döneminde ilişki sıklığınız nasıldı hergün mü gün aşırı mı?
Şöyle oldu, 14 Kasım’da koyu çizgi gördüm 15 Kasım akşam çatladı. Bizim ilişkiler 11-14-16 Kasım’da oldu. Öyle çok sık ilişki olmadı yani. Bu arada belki faydası olur ben o ay diğer aylardan farklı olarak D vitamini kullanıyordum eksiklik vardı. Araştırdığımda D vitamininin de yumurta kalitesini artırdığını filan okumuştum. Onun da faydası olmuştur diye düşünüyorum.

Ovulasyon testi ile ilk deneyimimi anlatiyorummm.:)))Ovulasyon testi pik yaptiktan 8 gun sonra adet oldum veee adetimin bitiminden 3 gun sonra yunurtlamisim ama testin pik yaptigi gun benin kasik agrim ve yunurtlama akintim oldu.Kizlar her sey karisti..Bana bir yardimci olun.Neden boyle oldu.

Ben klomen kullandım vitamin olarakta elenatal kullanıyorum tüm vitaminler var içerisinde

Ovulasyon a adetin bittiği gün başla canım hergun yap tekrar adet gününe kadar bende adetin 4 cu günü pik 13 pik 17 pik ve 28 güne düzenli adet görüyorum

Arkadaşlar yumurtlama zamanın da hcg testi çift çıkar mi bu gün test yaptım sabah ve böyle cıktı test mi bozuk anlamadım. Ovulasyon 2 şubatta biraz köyü çıkmıştı degerlendirmistik niyeyse içinden bi ses test yap dedi ilk idrar la yaptım kimseye de anlatamadım size yazayım dedim

Eklentiler

• 15500689023871963808027.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 55
Bebiş yoksa nezaman yaparsan yap ikinci çizgi çıkmaz bebis geliyor insallah ayyy kan testi yaptırsana canım birde nekadar var bat a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…