Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün adet günüm dü altyan Baya detaylı muyene etti. Hamilesin demedi ama testte yapmadı. Herhalde adet olduğumu düşünse derdi. Kalınlaşma var dedi bu da galiba adete işaret ediyor

Şu ovülasyonla hamile kalan arkadaşlar yardım etse bize keşke gün gün koyulaştı mı adete yakın acaba ne zaman koyulaştı fikir bekliyprumz
benim arkadas ilk kullanmda hamile kaldı bnde artık tukendı hep bu ayda hıc beklemıyorum cunku adet belirtim bile yok bu ay antıbıyotık kullandım ondan heral

Eylül ekimden beri istiyoruz 6 oldu yani ilk zamanlar normaldi silik olurdu yum. Da koyu olurdu 2 3 aydır böyle geçen ay tarçın bal çörek otu yaptım bu ağrı oldu bana yaramadı sanırım
bence yaramış yumurtaları büyütmüş gibi o ağrı ondan sanırım... bel fıtığın falan da yoksa..

Bel fıtığı yok kuzumda kasık ağrısı tm ondan kalcam niye agrıyo sol tarafima oturamıyorum agrıdan biyere de vurmadım degisik brlirtiler her ay bende ya
benim de öyle olur kalçamdan bacağa kadar ağrır.. heralde bahsettiğin o ağrılardır.. inşallah tutar kuzum....

Pik ve silikleşme döneminde ilişki sıklığınız nasıldı hergün mü gün aşırı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…