- 7 Ocak 2019
- 300
- 268
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.881
Günün geldi mi tutunma kanaması olabilirAz önce de sanırım adet oldum muayene sen mi adet mi anlamadım böyle içinde kum gibi kırmızı tanecikler olan bir kanama oldu
Bi araştır bakalım canım belki gerek bile kalmazHadi ya söylerim doktora verir insallah
İnsallah dediğin gibi gerek kalmazBi araştır bakalım canım belki gerek bile kalmaz
Hiç sanmıyorum maalesef artık cidden çok yıprattı beni bu bekleyiş Rabbimin takdiri. Yumurtlayalı 13 gün olduİnsallah dediğin gibi gerek kalmaz
İNŞALLAH canımmİnsallah dediğin gibi gerek kalmaz
Kızlar adet agrısı gıbı agrım var cok hafıf sanırım anlayamadım
keske hepımız bu ay hamıle olsak benı korku sardıAyyy hayırlısı tabi herkeste değişir ama ben ilk hamileliğimde ilk bununla işkillenmiştim sonra öğrendim
benımde 6 gunSon 6 benim
benim arkadas ilk kullanmda hamile kaldı bnde artık tukendı hep bu ayda hıc beklemıyorum cunku adet belirtim bile yok bu ay antıbıyotık kullandım ondan heralŞu ovülasyonla hamile kalan arkadaşlar yardım etse bize keşke gün gün koyulaştı mı adete yakın acaba ne zaman koyulaştı fikir bekliyprumz
degerin hanı2. Defa geçen ayda böyle çıkmıştı bu ay gidicem iste
16 sında olmam lazm ama cok garıbım kendımı anlayamıyorumKaç günün kaldı canım
Ovülasyonda silik çıktı bu ay da olmayacak galibabenımde 6 gun
bence yaramış yumurtaları büyütmüş gibi o ağrı ondan sanırım... bel fıtığın falan da yoksa..Eylül ekimden beri istiyoruz 6 oldu yani ilk zamanlar normaldi silik olurdu yum. Da koyu olurdu 2 3 aydır böyle geçen ay tarçın bal çörek otu yaptım bu ağrı oldu bana yaramadı sanırım
Bel fıtığı yok kuzumda kasık ağrısı tm ondan kalcam niye agrıyo sol tarafima oturamıyorum agrıdan biyere de vurmadım degisik brlirtiler her ay bende yabence yaramış yumurtaları büyütmüş gibi o ağrı ondan sanırım... bel fıtığın falan da yoksa..
benim de öyle olur kalçamdan bacağa kadar ağrır.. heralde bahsettiğin o ağrılardır.. inşallah tutar kuzum....Bel fıtığı yok kuzumda kasık ağrısı tm ondan kalcam niye agrıyo sol tarafima oturamıyorum agrıdan biyere de vurmadım degisik brlirtiler her ay bende ya
Yumurta geliştirici bir ilaç ben 2 aydır kullanıyorum 10 gün kullanıp 11.gün muayeneye gidiyorum bu ay çok umutlu konuştu doktorum bakalımValla onun ne olduğunu geçen burdan bi arkadasa sordum söyledi ama unuttum inanirmisin . Ne ise yariyodu
Pik ve silikleşme döneminde ilişki sıklığınız nasıldı hergün mü gün aşırı mı?Merhaba ben ovulasyonla hamile kaldım ama piki ve silikleşmeyi gördükten sonra hiç yapmadım bir daha ovulasyon testi. Çatladıktan 10gün sonra normal gebelik testi yaptım çok silik çıkmıştı sonra her gün devam ettim doktora gidene kadar onda koyulaşma oldu. Ama şimdiye kadar bu forumda gördüğüm kadarıyla hamile olunca pik çıkıyor ovulasyon testi. O zaman da zaten gebelik testinde de çıkıyor. En iyisi çatladıktan en az 10 gün sonra gebelik testi yapmak bence. İnşallah en yakın zamanda müjdeli haberi alırsın sen de canım sağlıkla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?