- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.921
Canım rabbim ağzınızdan duya ahh keşke ama test bozuk olabilir diye korkuyorum yarın sabah bi daha yaparım eğer aynı çıkarsa gider kan veririm artik10 gun sonra belli olur ki ay ay ask cocugu geliyor kan testi yaptir çok sevindim bebiş haberlerini gördükçe çok mutlu oluyorum
Geç döllenme olabilir canım belki umutsuz olmayalım bakalım daha çok zaman varBenimde altı bende dün yaptım ama negatif çıktı canım
Attım canım ovülasyon testimi deCanım ovülasyonla yapar mısın bize de örnek olur bence hamilesim
T c den koyu var bence bebiş hadi hayırlı olsun inşallahAttım canım ovülasyon testimi de
Inşallah lütfen dua edin insanların birbirine ettiği dua daha coj kabul olurmuşT c den koyu var bence bebiş hadi hayırlı olsun inşallah
Dün benim ovulasyonda bu kadar koyu değildi o yüzden dedim yumurtlama zamanı acaba hcg testi böyle mi çıkıyor diyeBenim ki silik mesela benim de altı gün var bence sen hamilesin ben olsam gidip kan veririm hemen
Sen sakin ol içini ferah tut yarın kan ver 14 şubat hediyen olsun şuan çok mutluyum senin adına inşallah yarın mutlu haberlerini alcazInşallah lütfen dua edin insanların birbirine ettiği dua daha coj kabul olurmuş
Inşallah güzel bi haber veririm ıyiki burası var kimseye anlatamadım sabahtan beri de kararsız kaldım yazmakta ama eşime bile söylemedim hevesi kırılır diye inşallah güzel olur herşey ilk ve son de en unutulmaz 14 sunat hediyem olur biz kutlamayız normaldeSen sakin ol içini ferah tut yarın kan ver 14 şubat hediyen olsun şuan çok mutluyum senin adına inşallah yarın mutlu haberlerini alcaz
Bu haber için kutlanır sen belli etme bence sonucu al supriz yap eşine ya çok heycanlı hadi inşallah bu mutluluğumuz yarın artsınInşallah güzel bi haber veririm ıyiki burası var kimseye anlatamadım sabahtan beri de kararsız kaldım yazmakta ama eşime bile söylemedim hevesi kırılır diye inşallah güzel olur herşey ilk ve son de en unutulmaz 14 sunat hediyem olur biz kutlamayız normalde
Sana neden klomen verdi. Bana da polistik overdan dolayı yazdıBen klomen kullandım vitamin olarakta elenatal kullanıyorum tüm vitaminler var içerisinde
Hamile gibi görünüyorsun herşey onu gösteriyor. Maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldumInşallah lütfen dua edin insanların birbirine ettiği dua daha coj kabul olurmuş
Inşallah test bozuk falan değildir inşallah vardır ya düşük yaptım daha önce çok korkuyorum çoook dua edin de hevesim kursağımda kalmasinBu haber için kutlanır sen belli etme bence sonucu al supriz yap eşine ya çok heycanlı hadi inşallah bu mutluluğumuz yarın artsın
Inşallah vardır ya çok zor düşük yapalı 9 ay oldu çok istiyorum rabbim nasip eder bana ve herkese inşallahHamile gibi görünüyorsun herşey onu gösteriyor. Maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum
Dün ki test var mı pekiDün benim ovulasyonda bu kadar koyu değildi o yüzden dedim yumurtlama zamanı acaba hcg testi böyle mi çıkıyor diye
Bende düşük yapalı 3 ay oldu bende çok istiyorum inşallah darısı başımıza. Bugün adet oldum maalesef ben. Ama hem hah hem ovulasyon pozitifAllahın izni ile hamilesin. Hemen doktora git gecikmeden düştüğün var sonuçta. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doğal yollarla öı hamile kaldınInşallah vardır ya çok zor düşük yapalı 9 ay oldu çok istiyorum rabbim nasip eder bana ve herkese inşallah
Allah razı olsun hepinizden canımHamile gibi görünüyorsun herşey onu gösteriyor. Maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum
İnşallah canım bekleyen herkes en yakın zamanda güzel haberleri alsınHadi hayırlısı insallah güzel haberi alırsın canim
Herhangi bir sıkıntım yok çok şükür 15 ay geçmişti ilk klomen başladığımda hızlandırmak için verdiğini düşünüyorum bu ay çok az kaldı merak etme dedi doktorum çok büyük bir umut oldu benim için eğer bu ay olmazsa hayal Kırıklığım çok büyük olacakSana neden klomen verdi. Bana da polistik overdan dolayı yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?